Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΧΥΤΕΑ : ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο κ. ΝΙΚΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ - ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ - ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ !!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΘΕΜΑΤΩΝ !!!

'' ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ'' !!!

ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΧΥΤΕΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΟ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ !!!

Οκ. ΝΙΚΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!

Σχετική εικόνα

Βαριές καταγγελίες για ΑΠΟΦΥΓΗ της συζήτησης του καυτού θέματος του ΧΥΤΕΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, που δρομολογούν υπόγεια, αλλά αρνούνται να το παραδεχτούν και να το συζητήσουν δημόσια, έκανε ο κ. ΝΙΚΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, και σύμβουλος του ΠΕΣΥΠ .
Συγκεκριμένα ο κ, ΓΟΝΤΙΚΑΣ κατήγγειλε την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , πως μεθόδευσαν αφαίρεση του θέματος του ΧΥΤΕΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ από το επερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης, επειδή δεν επιθυμούν να βάλουν σε συζήτηση ένα τόσο καυτό θέμα, εν όψει μάλιστα, της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού, στην Τρίπολη την μεθεπόμενη εβδομάδα......
Ο κ. ΓΟΝΤΙΚΑΣ κατήγγειλε την μεθόδευση της διάλυσης της προηγούμενης συνεδρίασης του ΠΕΣΥΠ, πριν καν φτάσουν στο τελευταίο θέμα ημερησίας διάταξης που ήταν η υπόθεση του ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ που σκοπεύουν να κουβαλήσουν για θάψιμο στην Μεγαλοπολη, όπως αποκαλύφθηκε μόνο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ από το megalopolifm.gr και ακολούθως από το ORHOLOGIKA .....και τέλος προκλήθηκε σάλος και τηλεοπτικός κυρίως με τις δηλώσεις του κ. Αποστολόπουλου, πρώην Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας που είχε διαχειριστεί τοθέμα της ΑΜΙΑΝΤΙΤ και είχε επιβάλλει την μεταφορά του ΑΜΙΑΝΤΟΥ στο εξωτερικό για διαχείριση σε αδειοδοτημένους χώρους......
Είπε ακόμα, πως ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της Περιφέρειας, ήταν, να έχει βάλει ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο επόμενο ΠΕΣΥΠ το θέμα της ΑΜΙΑΝΤΙΤ.......
ΑΛΛΑ
Αντί γι΄ αυτό το εξαφάνισαν πλήρως !!!
Ο κ, ΓΟΝΤΙΚΑΣ τόνισε, πως το θέμα θα έρθει οπωσδήποτε στο ΠΕΣΥΠ, ακόμα κι αν είναι να ξανα μαζέψει υπογραφές για να το φέρει η παράταξή του !!!
Τόνισε δε , με έμφαση, τον ΚΙΝΔΥΝΟ που διατρέχει η λεκάνη της Μεγαλόπολης και ο υδροφόρος ορίζοντας και τα ποτάμια, από την ρύπανση που έχουν δρομολογήσει να διαπράξουν εκεί, οι αιρετοί και ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ, με σκουπίδια, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ και τώρα.....όπως αποκαλύπτεται και με τον ΑΜΙΑΝΤΟ !!!
Θέλουν να αποσυμφορήσουν τη Νότια Ευρώπη εξήγησε και διεμήνυσε σε όλους, πως το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της παράταξής του, που θα λάβει χώρα, την 27η Φεβρουαρίου 2018 στις 6μμ, όταν θα συσκέπτονται στο Πνευματικό Κέντρο για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, θα έχει αυτό το θέμα σαν κορωνίδα, γιατί είναι το σημαντικότερο από κάθε άλλο σχετικό με απόβλητα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.