Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ !!! ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!) ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ !!!

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ......ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ή ΣΗΜΕΡΑ Ή ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/2 !!!

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΘΩΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ.....



Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ ΦΩΤΟ


Με έκτακτη κινητοποίηση, μετά τις ΚΡΥΦΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ για την κήρυξη της Καλαμάτας σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, χωρίς να έχει ενημερώσει ΚΑΝΕΙΣ το Δημοτικό Συμβούλιο,η μείζων αντιπολίτευση με επικεφαλής τον κ. Μανώλη Μάκαρη, μετά τις δημόσιες καταγγελίες των αυθαιρεσιών του δημάρχου, συγκέντρωσε τις απαιτούμενες από το Νόμο υπογραφές και προχωράει για ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
Όπου θα κληθεί ο κ. ΝΙΚΑΣ, να απολογηθεί δημόσια, για τους λόγους που παραβίασε τον Καλλικράτη, προκειμένου να πετύχει τον ''ελιγμό''  του στην ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ .....
Η προθεσμία σύγκλησης του ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, λήγει την Τετάρτη 28/2/2018
Αξιοσημείωτη είναι η αποχή από τις υπογραφές σύγκλησής του, της παράταξης του ΠΑΣΟΚ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.