Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙΑ....ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ''ΨΟΦΗΣΟΥΝ'' !!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ???

ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΡΓΑ.....ΕΙΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΙΤΕ ....ΚΩΝΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ !!!

Ή ΕΡΓΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΥΘΙΚΑ ΠΟΣΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ......ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ .....ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΦΩΤΟ


Σχετική εικόνα

ΞΑΦΝΙΚΆ ανακαλύψαμε, πως την περασμένη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, που συνεδρίαζε η Οικονομική Επιτροπή του σουλτανάτου, στο γραφείο του σουλτάνου του Μορέως, γινόταν μια ''σημαντική''  συνεδρίαση !!!

Ο σουλτάνος και ο κ. Μπιτζής της ανώνυμης εταιρείας Ο.Τ.Α.''ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.'' , υπέγραψαν σύμβαση για ΚΩΝΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ, ύψους 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ......και για 3 χρόνια !!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%92%CE%9897%CE%9B1-%CE%933%CE%9C?inline=true




Όπου υπάρχουν ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ γεννιούνται ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ !!!
Είναι νομοτελειακό.....
Να ραντίζεις τα κουνούπια για να ψοφήσουν, όταν οι σωροί των ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ θα γεννήσουν και θα θρέψουν χιλιάδες άλλα, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ???

Σίγουρα δεν είναι ούτε αφέλεια....ούτε αμέλεια.....ούτε προχειρότητα.

ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ,ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ .......ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ - ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.....

Η Πελοπόννησος είναι γεμάτη ΧΑΔΑ.
ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ

Σκουπίδια εκτεθειμένα παντού, αδιαχείριστα, άθαφτα, περιμένουν να στραγγίσουν για να ΚΑΟΥΝ, γιατί το ΣΑΠΙΟ σκουπίδι ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ......
Δεν υπάρχει παγκοσμίως μέθοδος διαχείρισής του.....

ΚΑΘΕ ΧΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ.....

Τα οποία κάθε χρόνο ραντίζει το σουλτανάτο, για να προφυλάξει - ΛΕΕΙ - τους πολίτες από διάφορα μεταδοτικά νοσήματα που μεταφέρουν τα κουνούπια......

Αφού όμως δεν απαλλάσσεται από τους τόπους που τα δημιουργούν και τα θρέφουν, τους ΧΑΔΑ παντού, ΠΩΣ θα απαλλαγούμε από τα κουνούπια ???

Μήπως τελικά όλα τα ''περίεργα'' που μας συμβαίνουν, αλλά είναι απολύτως διασυνδεδεμένα μεταξύ τους....δεν είναι καθόλου ''τυχαία'' ???

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ''ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ'' ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΚΟΡΠΙΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΡΙΤΑ , ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ???

Κατά τα άλλα καλό είναι να θυμόμαστε την φυσική αλληλουχία των φαινομένων :

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ
ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙΑ......
ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ''ΔΙΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ''....
ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ...
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ???


Πως ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ  ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΠΑΚΤΩΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 
ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ???

Σημείωση :
Στην ανωτέρω απόφαση της ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ένας από τους λόγους της αναγκαιότητας των κωνωποκτονιών, άρα της ύπαρξης ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ στο τατουλονήσι, αναφέρεται σε απίστευτης υποκρισίας θέματα ΟΠΩΣ  :


1 ) Την αθρόα είσοδο και διακίνηση μεταναστών από χώρες όπου ενδημούν μολυσματικές ασθένειες ιδιαίτερα από χώρες που ενδημεί η ελονοσία και την επανεγκατάσταση της νόσου στη Περιφέρεια !!

ΚΑΙ

2 ) ...... να μειωθούν οι εστίες που παράγουν κουνούπια σε ιδιωτικούς χώρους (οικίες, αυλές, επαγγελματικούς χώρους, κολυμβητικές δεξαμενές οικιών και ξενοδοχείων κλπ)

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΠΩΣ :

ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΣ.....ΑΛΛΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΝΤΟΡΑ - ΕΝΤΟΛΕΑ !!!
ΑΛΛΑ
Αφού παραδέχονται πως οι ΛΑΘΡΟ είναι πρόβλημα με τις ασθένειες που κουβαλάνε, να θυμηθούμε να τους βάλουμε μπροστάρηδες στον αγώνα μας ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΕΠΙΚΟΙΜΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.....

ΤΕΛΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ !!!
Και όχι οι αυλές και οι κήποι....μόνο.....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΛΕΞΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΄΄Η ΧΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ???

ΓΙΑΤΙ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.