Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ !!! ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ !!!

ΣΤΗΝ ΤΖΙΑ ΜΕ 900 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΗΓΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ κ. Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.........ΓΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ !!!!!!!



Σάλος στα social media για το τριήμερο του Τζανακόπουλου στην Κέα και τη χρέωση των 900 ευρώ


ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ,.......ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ......

ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :



ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ''ΔΑΠΑΝΗ'' ......

Τα έξοδα αυτά δηλαδή αφορούν αποκλειστικά και μόνο την μετακίνηση των δύο αυτών φρουρών από το πολιτικό γραφείο του υπουργού, βάσει των δικαιολογητικών.

Όπως είναι αναμενόμενο, τα social media και ειδικά το Twitter «βούηξαν» για τις «πληρωμένες από εμάς», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, διακοπές του κυρίου Τζανακόπουλου.

Με δύο άντρες ασφαλείας και όλα τα έξοδα πληρωμένα πέρασε το τριήμερο στην Κέα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών με το οποίο εγκρίνεται η συγκεκριμένη δαπάνη «υπηρεσιακής μετακίνησης», ύψους 900 ευρώ! 

Μαζί με τις δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων που απόλαυσαν μια πρώτη δόση διακοπών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε την Τζια για να ξεκουραστεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - αν και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως κάθε ζευγάρι που έφυγε ταξίδι πλήρωσε τελικά 900 ευρώ για λίγες μέρες διακοπών. Το τριήμερο του υπουργού έγινε βέβαια σχεδόν πενθήμερο, καθώς οι ημερομηνίες που αναγράφονται στο έγγραφο είναι η Παρασκευή 2 Ιουνίου ως αναχώρηση, με επιστροφή την Τρίτη 6 Ιουνίου - άγνωστο πρωί ή απόγευμα. 

Το έγγραφο, που κυκλοφορεί στα social media από το πρωί, αναφέρει επί λέξει: «για έξοδα υπηρεσιακής μετακίνησης δύο (2) συνοδών ασφαλείας του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας - Κυβερνητικού Εκπροσώπου από την Αθήνα στην νήσο Κέα, με αναχώρηση από Παρασκευή στις 02-06-2017 και επιστροφή στην Αθήνα την Τρίτη στις 06-06-2017, ως εξής» και από κάτω σε πινακάκι αναγράφονται τα ποσά και οι «κωδικοί» τους: 120 ευρώ, 360 ευρώ και 420 ευρώ - σύνολο 900 ευρώ.

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ .......

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ SPA Ή ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ......ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ???

ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ .......

Υ.Γ.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΗΓΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ (!!!!!) Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΖΙΑ.........

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ :

http://www.protothema.gr/politics/article/686534/salos-sta-social-media-gia-to-triimero-tou-tzanakopoulou-stin-kea-kai-ti-hreosi-ton-900-euro/

http://www.iefimerida.gr/news/342844/salos-sta-social-media-ti-synevi-me-taxidi-tzanakopoyloy-stin-tzia-kai-ta-900-eyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.