Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΑ !!!

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΛΙΚΙΑ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ???
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ .........
Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ......ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ''ΗΛΕΚΤΩΡ'' ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ !!!
ΓΙΑ ....ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!

μπομπ

ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ???

 ORTHOLOGIKA: Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ...


6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΚΕΤΑΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ.......

ΔΙΝΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ !!!

Ο Κύριος ΝΙΚΑΣ δήμαρχος Καλαμάτας, προκήρυξε διεθνή (????) διαγωνισμό για την τοποθέτηση και λειτουργία ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΑ ΣΤΗ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ !!!
Για να είμαστε απολύτως κατανοητοί μια ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ, το μόνο που κάνει, είναι μια υποτυπώδης διαλογή και ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ........τουτέστιν ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ των σκουπιδιών ( ΑΣΑ = ΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ) !!!

Στον διαγωνισμό (!!!) έτρεξε πρώτος και καλύτερος ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας με την εταιρεία του ''ΗΛΕΚΤΩΡ'' !!!
ΚΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ.....''ΚΑΛΥΤΕΡΗ''  ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!!

Ας θυμηθούμε τι ακριβώς σημαίνει εταιρεία και εργολάβος.......γιατί ΔΕΝ έχουμε κοντή, ούτε λειψή μνήμη :

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ........

http://www.koutipandoras.gr/article/me-taktikes-bgenopoyloy-o-lewnidas-mpompolas-prospaoei-na-apofygei-th-syllhpsh-kai-thn-anakrish-toy-sthn-kypro

''Θυμίζουμε ότι ο Μπόμπολας κατηγορείται για συνομωσία και διάπραξη κακουργημάτων, χρηματισμό δημοσίου λειτουργού και αδικήματα διαφθοράς και ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, σε μια υπόθεση που αφορά τη λειτουργία του χώρου εναπόθεσης σκουπιδιών, ΧΥΤΑ ΠΑΦΟΥ τον οποίο διαχειρίζεται εταιρία της οποίας μέτοχος είναι ο Λεωνίδας Μπόμπολας.
Τα αδικήματα αφορούν την περίοδο από το 2003 μέχρι και το 2015 και διαπράχθηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις επαρχίες Πάφου, Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας.''
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ''ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ'' ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΕΦΕΤΩΝ ΤΗΝ .....ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!!!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΚΕΙ ????
Ή.......ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΕΝΟΙΩΘΕ ''ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ''  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΛΑΚΕΑΣ........ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ???

http://www.protothema.gr/greece/article/581329/to-dikastirio-apofasise-na-min-ekdothei-stin-kupro-o-leonidas-bobolas/

ΜΕ ΠΟΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ , ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.......ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ???

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ''  ΤΟΥ κ. ΝΙΚΑ......ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ???

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ......Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ???

ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ???


 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ :

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας είναι η απόφαση επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την
«Λειτουργία κινητής μονάδας επεξεργασίας ΑΣΑ».
Από τη διαδικασία προκύπτει πως η εταιρεία του Λεωνίδα Μπόμπολα "Ηλέκτωρ" είναι αυτή που κατέθεσε την καλύτερη πρόταση για έργο συνολικού προϋπολογισμού 6.249.000 ευρώ με διάρκεια τριών χρόνων.

Η σύμβαση
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 4.166.400 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια με δυνατότητα μονοετούς παράτασης με προϋπολογισμό 2.083.000 ευρώ. Συνολικά ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 6.249.000 ευρώ.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η επεξεργασία των σύμμεικτων απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας(στη Μαραθόλακκα), τα οποία υπολογίζονται σε 28.000 τόνους ετησίως, μέσω κινητής μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων που θα περιλαμβάνει τεμαχισμό, μηχανική διαλογή, χειροδιαλογή, δεματοποίηση του υπολείμματος, διάθεση των ανακυκλώσιμων, κομποστοποίηση του οργανικού κλάσματος. Επισημαίνεται ότι εάν, εν τω μεταξύ, ολοκληρωθεί η διαδικασία σύναψης της σύμβασης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, και καταστεί δυνατή η υποδοχή των απορριμμάτων από τις κεντρικές μονάδες διαχείρισης, η σύμβαση που θα συναφθεί ως αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα λυθεί αζημίως για το Δήμο Καλαμάτας.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ !!!!!

ΓΙ΄΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.......

ΜΟΝΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤ΄ ΟΝΟΜΑ '΄'ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ''......

ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΘΑΦΤΑ.....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ !!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ .......

ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.