Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!! ΝΙΚΑΣ- ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!! ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !!!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ........
ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ 4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!!!!!!!
Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΒΓΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !!!
ΜΕ 60 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΤΟΝΟ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑ.......ΓΙΑ 2 + 1 ΧΡΟΝΙΑ !!!
ΑΡΑ
ΟΥΤΕ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ !!!
ΜΟΝΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ.........




μπομπ



Αποτέλεσμα εικόνας για νικασ τατουλησ φωτο




σκ

Τον εργολάβο που παρακολουθεί στενά η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, με την εταιρεία των σκανδάλων την ΕΛΛΑΚΤΩΡ, βρήκε ''συμφερότερο'' ο κ. Νίκας και ανέθεσε την εργολαβία των σκουπιδιών της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, για 3 χρόνια........και για 6,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!!!!!

Απίστευτες εξελίξεις στο ΣΚΟΥΠΙΔΟ- ΕΡΓΟ ζούμε εδώ στην επικράτεια του σουλτανάτου.
Εκεί που όλοι......μα ΟΛΟΙ κόπτονται, για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ της Τατουλονήσου, και άπαντες δρομολογούν από το τίποτα, μέχρι ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ .........μόνο !!!
'Ολες οι υπόλοιπες ενέργειες και πράξεις , που εκπορεύονται από το σουλτανάτο και τους επιτελικούς των δήμων που συμπορεύονται σε απόψεις και δράσεις, είναι ΜΟΝΟ ''ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ''  ή ''ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ''  διαδικασίες που οδηγούν τα πράγματα και τις εξελίξεις σε ΑΔΙΕΞΟΔΑ ......
ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΝ.....
ΤΥΧΑΙΟ ???
Μόνο αυτό δεν πιστεύει πλέον κανένας από όσους ασχολούνται με το θέμα από κοντά και παρακολουθούν τις εξελίξεις......
Εκεί που ο δήμαρχος Καλαμάτας, φώναζε και εκόπτετο περί της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, τον Φεβρουάριο του 2016........μεταλλάχθηκε ξαφνικά ''αφού τα βρήκε με την Περιφέρεια'' και άρχισε να υπεραμύνεται της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και του ΣΔΙΤ του Τατούλη, που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ (!!!!!).......
Αλλά
αντί να δρομολογεί την διαχείριση των σκουπιδιών της πόλης του και του δήμου του, με τον καλύτερο τρόπο, προς όφελος του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ......
Κάνει ΜΠΙΖΝΕΣ με τον εργολάβο που έχει γράψει ιστορία στην δραστηριότητα ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ του ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ και ανοίγει εργολαβικές δοσοληψίες με 6,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για 3 χρόνια !!!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !!!
ΜΥΘΙΚΑ ΠΟΣΑ.....ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

Με 6,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, θα μπορούσαν  να κατασκευαστούν τουλάχιστον 4 μονάδες ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ σε δήμους της Πελοποννήσου !!!
Τουλάχιστον αυτό έχει αποκαλυφθεί, από τους δημάρχους των μεγάλων δήμων της Πελοποννήσου, που επιχείρησαν διαγωνισμούς και προχωρούν στις τοπικές διαχειρίσεις !!!
Τ ερωτήματα που προκύπτουν μετά από αυτή την παροιμιώδη (???) ''συνεργασία''  είναι πάρα πολλά:

ΠΟΥ ΘΑ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ'' ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ???
ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ???
ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ???
ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΕΠΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ???
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ???

ΚΑΙ ( για να μιμηθούμε την κυρία θεματική και τις ''ΑΓΩΝΙΕΣ''  της ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ????

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ???
Κι αφού τα βρήκε ΓΙΑΤΙ δεν κάνει κατευθείαν προσπάθεια για να κατασκευάσει δική του μονάδα διαχείρισης και να έχει και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ???
Αλλά προτιμάει να τα χαρίσει στον εργολάβο των σκανδάλων ???
Για την αλήθεια των προαναφερθέντων, διαβάστε :

http://www.zougla.gr/general/article/diaroes-gia-silipsi-melous-tis-ikogenias-mpompola

http://mononews.gr/ipo-steno-dikastiko-klio-o-leonidas-mpompolas/94390


http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1%CE%B6/126958/%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1


http://attikanea.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8933.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.