Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ :ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ !!!

ΤΕΛΟΣ Ο ΣΑΝΟΣ ΠΕΡΙ ''ΡΗΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ'' !!!

ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΤΗΝ ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε.'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΠΟΤΕ !!!
ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟ ΣΔΙΤ !!!!!
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ !!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ???

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΝΕΙ Η ''ΔΙΑΠΛΟΚΗ'' ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ???


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ......

Κανένα ΜΜΕ δεν αναφέρει πουθενά, την έναρξη των ΑΝΑΚΡΙΣΕΩΝ των μαρτύρων που κατήγγειλαν την ΑΠΟΦΑΣΗ του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 309/2015 ΤΟΥ Ε΄ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ, που έδινε έγκριση στο ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ και την '' ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. '' την υποτιθέμενη εταιρεία ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ του σουλτάνου, που είχε υπογράψει την σύμβαση για τα σκουπίδια και η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ........
Αφού από καμία κρατική υπηρεσία ή φορέα, δεν βρέθηκε ένα αποδεικτικό στοιχείο της ύπαρξής της ΟΥΤΕ ΑΦΜ.....ΟΥΤΕ ΓΕΜΗ.....ΟΥΤΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ !!!
Οι σύλλογοι των πληττομένων περιοχών, που έχουν κάνει τιτάνιο αγώνα κατά των αυθαιρεσιών και των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ της Περιφέρειας και κάθε υποστηρικτή της στον τομέα αυτό, αφού συνέλεξαν όλα τα στοιχεία, που διατρανώνουν την απάτη που επιχειρήθηκε να περάσει ως νομιμότητα, αφού ζήτησαν επανειλημμένως τον φάκελο με τα στοιχεία της αμφιλεγόμενης εταιρείας που αναφερόταν ως ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ........αλλά το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΔΙΔΕ (!!!!!), αφού, διαπίστωσαν με αμέτρητους τρόπους, την οσμή ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ στην απόφαση αυτή που την επικύρωνε η ΑΡΝΗΣΗ ενός εκ των τριών παρέδρων, να υπογράψει την απόφαση 309, λόγω ''νομικών κωλυμμάτων στα στοιχεία των φακέλων''.......ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΝΤΟΜΑ !!!
Οι ανακρίσεις ξεκίνησαν πριν 3 μέρες !!!
Οι καταγγέλλοντες έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν στον ΑΝΑΚΡΙΤΗ στην ΑΘΗΝΑ .......
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΑ ΑΚΟΜΑ......
Όλα όσα έχουν σερβίρει στον λαό της Πελοποννήσου, τόσο οι εντεταλμένοι αναμεταδότες των ΜΜΕ του σουλτανάτου, όσο και οι ίδιοι οι διοικούντες, ήσαν ΣΑΝΟΣ .......
ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ''ΡΗΤΗ''  ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ.....ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΔΙΤ.....
ΓΙΑΤΙ ΣΔΙΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ !!!

(Άλλη εταιρεία έφτιαξαν στο άρπα κόλλα, όταν ανακάλυψαν πως τους.....ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ......αλλά ΔΕΝ είναι η εταιρεία που βρίσκεται και αναφέρεται στην απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ......ΚΑΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!!! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ''ΑΠΑΤΗ'' ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ  ΔΗΛΑΔΗ........)

Η απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ :





Αναφέρει την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. σαν εταιρεία του ΣΔΙΤ ........

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ :


ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!!!!!!!

Η ''άλλη'' εταιρεία που φέρεται να υπάρχει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε...........ΑΛΛΑ ....Μ.Α.Ε. ( δηΛαδή ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. ) ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.....ΟΧΙ Η Α.Ε. !!!!!

ΚΑΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η Μ.Α.Ε. .........1 1/2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ :



ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΞΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ........ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ???

Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ....ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΓΕΜΗ........
ΚΑΙ
Η ΠΡΟΚΥΨΑΣΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε. ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ  !!!

ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΞΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ.....''ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ''  ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ???

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.......ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ???

Όσες εξαγγελίες και να βγάζει το σουλτανάτο.....όσες κορώνες και να εκτοξεύει ο ίδιος ο σουλτάνος και τα φερέφωνά του, όσο κι αν το παλεύουν να στηρίξουν τις επιδιώξεις τους και να φέρουν τον λαό προ τετελεσμένων γεγονότων, έχουν πιαστεί στις παγίδες που έστησαν στους Πελοποννησίους, και η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι για όλους από δω κι εμπρός.
ΚΑΙ τα σκουπίδια μένουν επί 7 ολόκληρα χρόνια χωρίς διαχείριση, ούτε καν ταφή....με όλα όσα αυτό συνεπάγεται για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα .....οι ανεπάρκειές τους....
ΚΑΙ καμία ''σύμβαση'' δεν προχωράει, ούτε πρόκειται να προχωρήσει, αφού ΟΛΑ έχουν μπλοκάρει ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.......μετά από τόσες αποκαλυπτικότατες παραπλανητικές διαδικασίες.....που επιχειρήθηκαν από πολλούς και ανώτατους λειτουργούς....
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.