Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ !!! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΑ ''ΠΑΙΡΝΕΙ''......

ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ???
ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟ ???
ΔΕΤΛΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ (???) ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ !!!
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΟΜΩΣ ???
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΥΓΑΣ ???
ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΣ.....ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ''ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ '' ???


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, παρουσίαζε σήμερα 19-6-2017, το ΠΕΣΥΠ στην συνεδρίασή του την διακοπείσα της περασμένης εβδομάδας.
Οι ''πλάτες'' είναι η αντιπολίτευση !!!!
Η πλευρά της παράταξης ΤΑΤΟΥΛΗ, είναι αυτή στο βάθος της φωτογραφίας !!!
''Τρεις κι ο κούκος'' οι παρευρισκόμενοι σύμβουλοι, απαξίωσαν να έρθουν σε ένα συμβούλιο, που μύριζε μπαρούτι από καιρό !
Η διακοπή είχε γίνει στη φάση της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ , για την διαχείριση των υδάτων του ΑΝΑΒΑΛΟΥ, μέσω της κατασκευής ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ, που ετοιμάζεται να εγκαταστήσει εκεί κάτω ο σουλτάνος του Μορέως !!!
Μόλις 6-7 σύμβουλοι του σουλτάνου παρόντες .....
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΝΤΕΣ !!! Πλην της κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.....
Και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας k. XEIΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ απών !!! (Για θέμα υγείας είπαν.......για προγραμματισμένο ραντεβού ρουτίνας μάθαμε εμείς !!!)
ΑΛΛΑ
Και ο ίδιος ο σουλτάνος ,απαξιωτικά ΑΠΩΝ από το συμβούλιο, ενώ η ώρα είχε φθάσει 5.45 μμ ( από τις 4 μμ που ήταν η πρόσκληση !!!) και οι σύμβουλοί του περίμεναν την παρουσία του καθώς και των συμβούλων του, που απείχαν προκλητικότατα ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΑΡΤΙΑ !!!
Με την εμφάνιση του δημάρχου ΆΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ, εντάθηκε το κλίμα, η συζήτηση άρχισε, μετά από πολλές τηλεφωνικές συνεννοήσεις και συζητήσεις , πολλά πήγαινε - έλα της κυρίας θεματικής, αμηχανία έκδηλη και στη θέση του σουλτάνου, στο προεδρείο, πήρε θέση η κυρία θεματική ως..........αντικαταστάτης του !!!
ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Η ΙΔΙΑ......
Ο στόχος εμφανής από την πρώτη στιγμή : ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ......ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ........ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.....
Στο προηγούμενο ΠΕΣΥΠ η συζήτηση είχε διακοπεί στην ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ .
Και προσπάθησαν χθες, να περάσουν το μήνυμα, πως ΚΑΜΙΑ άλλη κουβέντα δεν θα γίνει για το θέμα των ΝΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ που ετοιμάζεται να στήσει εκεί το σουλτανάτο, ΧΩΡΙΣ την έγκριση της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, που έχει και την απόλυτη αρμοδιότητα......αλλά και ΧΩΡΙΣ να εντάσσεται ένα τέτοιο έργο, στον ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ !!!!!!
ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ !!!!!!!!!
Μετά από αρκετή καθυστέρηση, πήρε τον λόγο ο δήμαρχος Άργους , ο οποίος τόνισε με έμφαση, πως έχουν ΚΡΥΨΕΙ  από τους περιφερειακούς συμβούλους, το γεγονός της παρέμβασής του και της αποστολής με FAX προς της Περιφέρεια, του εγγράφου της ΔΕΥΑΑΡΜ, που  ομολογεί πως δεν έχει αιτηθεί ουδέποτε την αλλότρια διαχείριση των υδάτινων πόρων της, ούτε έχει ζητήσει την εκχώρηση των νερών του ΑΝΑΒΑΛΟΥ στην Περιφέρεια ( όπως είχε δηλώσει στο ΠΕΣΥΠ ο σουλτάνος ) καθώς επίσης παρουσίασε και ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ, που καταγγέλλει ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ και κατήγγειλε, πως ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, την ύπαρξη 2 εγγράφων πολύ σημαντικών για το θέμα του ΑΝΑΒΑΛΟΥ :

1) ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.

ΚΑΙ

2) ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ  ΜΥΚΗΝΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ :



Ο δήμαρχος ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ κατήγγειλε πως η ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ !!!
ΕΧΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΧΕΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.100.000 ΚΥΒΙΚΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Από τα οποία ελάχιστη ποσότητα καταναλώνεται και για ΥΔΡΕΥΣΗ και για τυχόν άρδευση......
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ !!!
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗ Ή ΑΡΔΕΥΣΗ !!!
Τι τρέχει τελικά με τον ΑΝΑΒΑΛΟ ????
Και με το εργοστάσιο αφαλάτωσης για να καλυφθούν οι ανάγκες της Αργολίδας που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ???
Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο, για μεγάλο ΣΚΑΝΔΑΛΟ πίσω από όλη αυτή την διαδικασία.
Μιλούν για μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!
Επιθυμία των εργολάβων της καταστροφής της χώρας, είναι ΚΑΙ Η ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ,με κάθε μέσο και τρόπο.
Κάποιοι, καλά γνωρίζοντες τα θέματα, μιλούν για επιχείρηση ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΣ !!!!!
Που είναι απίστευτα πολλά κυβικά ανά ημέρα και επομένως μεγάλη η ΜΠΙΖΝΑ !!!
Για να ευοδωθεί όμως  αυτό το σχέδιο, πρέπει προηγουμένως να στήσουν την κάλυψη της ύδρευσης της Αργολίδας, με άλλο τρόπο και από άλλη πηγή, και ο ΑΝΑΒΑΛΟΣ, που ούτως ή άλλως έχει υπάρξει πόλος έλξης πολλών ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ και ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  για διάφορους ''λόγους''.....και ''αιτίες'', είναι η περίπτωση που μπορούν να βγάλουν κι άλλη μεγάλη εργολαβία, με εργοστάσιο αφαλάτωσης περίπου 20 εκατομμυρίων κόστους !!!!
Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.....ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!!!!!!
Ειδικά αν διοικούν κι έναν ΜΥΘΟ σαν την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ........την ΜΥΘΙΚΗ .....
Η υπόθεση στο ΠΕΣΥΠ, έβαινε προς νέα αναβολή λόγω ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ.......αλλά :
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΓΟΥΣ
ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ !!!
Και Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ !!!
Άρχισαν να εμφανίζονται σαν τις μαριονέτες στη σκηνή.......και οι σύμβουλοι που χρειαζόταν η παράταξή του για να έχει απαρτία και να αριθμεί τους 14 !!!!!!!!!!! Από 26 που είναι ο αριθμός τους στο ΠΕΣΥΠ.......
Έπεσαν τα τηλέφωνα και εμφανίστηκαν οι κύριοι και κυρίες σύμβουλοι ....... ως ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ......
ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ.....
ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΠΑΛΙ .......
Για τον λόγο αυτό και ΔΕΝ προχώρησε άλλο η συνεδρίαση, γιατί ΞΑΝΑΕΜΕΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ........στην παράταξη του σουλτάνου και
ΞΑΝΑΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.......ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ  !!!
Από την αρχή της προσέλευσης των συμβούλων του σουλτάνου, πήρε χαμπάρι η παράταξη ΓΟΝΤΙΚΑ πως ετοιμάζεται στημένη ψηφοφορία και ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ  προς τιμήν της !!!'
Όλοι οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης έμειναν.......
Μετά την αναταραχή και την ......''ΨΗΦΙΣΗ''  του εργοστασίου αφαλάτωσης......ο σουλτάνος του Μορέως προέβη σε .......'εκδοση ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ !!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ :

'' Δικαιούχος των νερών των πηγών του Αναβάλου είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έχει την κυριότητα, και κανένας άλλος» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου της εγκατάστασης νερού της πηγής του Αναβάλου, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, τονίζοντας ότι «αν υπάρχει Δήμος που δεν έχει ανάγκη τους επιπρόσθετους υδατικούς πόρους, με ευθύνη της Δημοτικής αρχής, δεν θα κάνει χρήση της δυνατότητας αυτής, και θα την κάνει άλλος Δήμος που θα την έχει ανάγκη». 
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε εμφατικά και προς κατάρριψη ατεκμηρίωτων ισχυρισμών, ότι η Περιφέρεια ενεπλάκη στη διαδικασία αυτή μετά από πρόσκληση των ΔΕΥΑ Άργους και Ναυπλίου, οι οποίες αδυνατούσαν να υποστηρίξουν την πρόταση στο ΕΠΠΕΡΑΑ και υπήρχε κίνδυνος να χαθεί το έργο. 
Ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε επίσης προσβολή την αντίκρουση της νομιμότητας από τη Δημοτική αρχή του Άργους, αλλά και «απαράδεκτο Δήμος να συμφωνεί πρώτα και μετά να αθετεί την υπογραφή του. Εμείς τη γνώμη και την υπογραφή μας την υπερασπιζόμαστε μέχρι τέλους και αυτό αποτελεί τεκμήριο συνέπειας, αξιοπιστίας και σοβαρότητας».  

Δημοπρατείται η μεταφορά των νερών του Αναβάλου στα Φίχτια

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοίνωσε επίσης ότι ολοκληρώθηκε η προέγκριση δημοπράτησης του έργο μεταφοράς των νερών του Αναβάλου στα Φίχτια, εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίηση της περιφερειακής αρχής, γιατί ένα έργο, το οποίο φέρει τη διακριτή σφραγίδα της περιφερειακής αρχής, η οποία χρηματοδότησε τη μελέτη του και η οποία θα το κατασκευάσει, βρίσκει το δρόμο του και θα συντελέσει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. ''
(Δελτίο Τύπου)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ BLOG :

Η ΦΡΑΣΗ ''ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ'' μοιάζει να έχει μπει κάτω από άρθρο και αυθαίρετα από τον συντάξαντα το ανωτέρω κείμενο !!!!
Αφού τα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ έχουν συγκεκριμένο ύφος και συγκεκριμένο λόγο που εκδίδονται και ''φεύγουν'' προς όλα τα ΜΜΕ !!!
Επίσης ΔΕΝ γράφουν στα δελτία τύπου ατάκες ....τύπου :''ο κ. Τατούλης είπε.....ή δήλωσε.....'' ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ !!!!!!!!!!!!
Αλλά μάλλον ΚΑΙ η τυπικότητα έχει πάει περίπατο στο κράτος του σουτλανάτου.......
Εκτός κι αν έχουν κάποιοι το ''ελεύθερο''  να βάζουν τη φράση - κλειδί ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, κάτω από τις εντεταλμένες ''ανακοινώσεις'' του σουλτανάτου, που εκτελούν....ως εντολές.......

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ :
''Ό,τι πείτε σουλτάνε μας'' !!!

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ''ΠΕΙ'' ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΗΣ.....
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.