Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!! ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΑ ΕΡΓΑ !!!

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΠΕΣΔΑ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΦΕΚ !!!!
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΑΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΑΩΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.......
ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!


Εδώ και μερικές ημέρες, ΚΥΑ ακούγαμε και ΚΥΑ δεν βλέπαμε !!!
ΚΥΑ = ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ .....
Και ήταν αυτό που αναμέναμε τόσον καιρό, για να κυρωθεί με νόμο, ο ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΠΕΣΔΑ ( ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ) του ΦΟΔΣΑ !!!

Οι καλοθελητάδες, διέσπειραν την προηγούμενη εβδομάδα σε όλη την Πελοπόννησο, ΣΤΗΜΕΝΑ και προφανώς ''ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ'' άρθρα, πως ''πέρασε ο ΠΕΣΔΑ της Περιφέρειας'' (!!!!) πως ''ανοίγει ο δρόμος για το ΣΔΙΤ'' και άλλα παρεμφερή.....
Λογικό ήταν να κάνουν την .....επικοινωνιακή τους πολιτική, στο σουλτανάτο, λίγο πριν πέσει η μεγάλη απογοήτευση στο ανάκτορο, για το ΝΑΥΑΓΙΟ των μεγαλεπήβολων σχεδιασμών........που έμειναν σχέδια κι έγιναν και κάμποσα ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ !!!!
Αναμενόμενο, ήταν πως αυτή την πολιτική, θα την αναλάμβαναν  να την προωθήσουν στους ιθαγενείς.......οι εντεταλμένοι κονδυλοφόροι !!!
ΑΛΛΑ
υπάρχουν πάντα και αυτοί που ξέρουν να περιμένουν, να ανασαίνουν τις καταστάσεις, να αναμένουν τις δημοσιεύσεις και να ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!

Διαβάστε λοιπόν μαζί μας :



Διαβάζοντας τα ΣΧΕΤΙΚΑ που έλαβε υπ΄ όψη της η ΚΥΑ, ανακαλύπτουμε πως στο υπ' αριθμ. 10 αναφέρεται στην απόφαση 306/12-09-2016 και στις ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που αυτή επέφερε, στον ΠΕΣΔΑ  !!!
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΠΕΣΔΑ  !!!
Ο τροποποιημένος από τον ΦΟΔΣΑ και διαφοροποιημένος από το ΣΔΙΤ του σουλτάνου......

Αυτές οι τροποποιήσεις κυρίως ήσαν : ο ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ της ΤΕΡΝΑ και του ΣΔΙΤ του προσυμφωνημένου και απορριπτέου, η επικέντρωση στην ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ και στην ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
Μπορούμε να αναφωνήσουμε πως ΝΙΚΗΣΑΜΕ !!!
Φυσικά και θέλει χρόνο και κόπο, να ξεκινήσουν τη  αποκεντρωμένη διαχείριση !!!
Αλλά ΟΛΑ πλέον είναι εύκολότερα και ταχύτερα αφού αφορούν στο θέμα που ταλανίζει την Πελοπόννησο εδώ και 7 χρόνια .....
ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.....
Ανασκουμπώνονται λοιπόν οι δήμαρχοι γιατί τωρα, έχει για τα καλά ανάψει το ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και το μόνο που μένει, είναι να ολοκληρώσουν άμεσα, τα σχέδιά τους και τα όνειρά τους για τοπική διαχείριση και ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ από την περιφερειακή ασφυξία και αδράνεια , με σχέδια και εγκρίσεις τοπογραφικών και χωροθετήσεων......

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΔΑ ( ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΠΕΣΔΑ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ) ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ (ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.