Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Η OLAF ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΥΘΕΙΟΥ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ !!! ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ???

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ......
ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ......ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Η OLAF, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΗΣΑΝ....
ΣΤΗΝ ΕΛΤΕΛΕΣΗ ΟΜΩΣ ???
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ???
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .


Το θέμα που έβαλε τορπίλη στην προχθεσινή συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ, ξανάρθε σήμερα στο προσκήνιο χωρίς εντάσεις φυσικά, αλλά με την παρέμβαση Περιφερειάρχη και κ.Τζανετέα, που τόνισαν πως αυτό το έργο ''ΔΡΟΜΟΣ ΓΥΘΕΙΟ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ'' είναι εκτός από αναγκαίο και κατά πάσα νομιμότητα εκτελούμενο......φέρνοντας ως παράδειγμα - ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΠΙΣΗΣ - το ΠΟΡΙΣΜΑ της ομάδας OLAF που πήγε στη Σπάρτη και έλεγξε όλα τα στοιχεία του έργου....
Η κυρία Τζανετέα μάλιστα, ακολουθώντας το πρότυπο συμπεριφοράς του επικεφαλής της, άσκησε αυστηρή κριτική και συνέστησε και ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ στους επικριτές τους, αλλά και σ΄ εκείνους που είχαν καταγγείλει τα έργα της Πελοποννήσου και το συγκεκριμένο....
ΑΛΛΑ
Η ομάδα OLAF ήρθε κι έλεγξε ως προς τη νομιμότητά τους όλες τις διαδικασίες προκήρυξης και ανάθεσης του έργου....
Το οποίο είναι σε εξέλιξη ακόμα....δεν έχει τελειώσει και φυσικά ούτε παραδοθεί !!!
ΟΤΑΝ 
Θα έρθει η ώρα να παραληφθεί το έργο και να ξεμπερδέψει η χρηματοδότησή του, τότε θα μπορέσει να αποφανθεί μια επιτροπή, ΑΝ και ΠΩΣ έγιναν οι διαδικασίες εκτέλεσής του..
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ....ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ !!!
Κι από αυτά που μας έχουν ήδη καταγγελθεί, το συγκεκριμένο έργο, παρουσιάζει την παγκόσμια πατέντα, να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΛΗΤΟ !!!
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε, πως ο εργολάβος διακτινίζει τα απόβλητά του.....ούτε επίσης πως τα γκρεμίζει στα πρανή !!!
Δεν θέλουμε επίσης να πιστέψουμε, πως τα εξαφανίζει με μάγια !!!
Πάντως όταν παραδοθεί προς χρήση και αρχίσουν οι διαδικασίες παράδοσής του στον ιδιοκτήτη του έργου, τότε θα δούμε ΑΝ και ΠΩΣ θα εγκριθεί η παράδοσή του, από την ΕΔΕΛ , αφού πάσχει ( σύμφωνα με τις καταγγελίες ειδικών τεχνικών της περιοχής ) στο βασικό θέμα, των αποβλήτων του !!!
Είναι - μας καταγγέλλουν - ίσως ο μοναδικός παγκοσμίως δρόμος, που δεν παράγει απόβλητα !!!
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ !!!
Τώρα τι γίνονται τα ΜΠΑΖΑ που βγάζει ο εργολάβος, ανοίγοντας τον δρόμο.....θα μάθουμε από την έκθεση παραλαβής του.....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.