Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ !!!

ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ( ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΩΛΥΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ) ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ κ.κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ, ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΠΠΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ !!!


Τα έργα και τις ημέρες του σουλτάνου του Μορέως στα ηνία της τοπικής αυτοδιοίκησης, ελέγχουν με κάθε λεπτομέρεια, οι ανακριτικές αρχές, ύστερα από την κατάθεση του φακέλου 16 σημαντικών έργων, με αμφίβολη νομιμότητα διεξαγωγής των προβλεπομένων από το νόμο διαδικασιών, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ και  ΑΝΑΘΕΣΗΣ, που έχει καταθέσει από το 2014, ο τότε εκπρόσωπος της παράταξης για την Περιφέρεια ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ.
Η υπόθεση εξελίσσεται εδώ και καιρό, έχουν ήδη καταθέσει και άλλοι μάρτυρες, όπως ο κ. Θανάσης Πετρ΄κος, αλλά αναμένεται να κληθούν πολλοί περισσότεροι από τους αρχικά προταθέντες, δεδομένου πως βγαίνουν συνεχώς, νέα στοιχεία και νέα σκάνδαλα..... 
Οι υπό εξέταση μάρτυρες, είναι σίγουρο πως θα προτείνουν καινούργιους, αφού το πεδίο των δράσεων των αυθαιρεσιών στις αναθέσεις και τους διαγωνισμούς.....είναι ιδιαίτερα ευρύ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.