Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ : ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ''ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ'' ΣΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ....ΚΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ''ΝΟΜΙΜΑ'' ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ....ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ !!!

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ......ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ....
κ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ Σ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ.....


ΕΝΩ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.....ΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ !!!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙ......ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΡΙΣΗ ......


Πριν 3 χρόνια, η ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ, δημοσίευσε ένα άρθρο για την οργάνωση του ''ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ'' στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το οποίο είχε άμεση αποδοχή από όλα τα ερευνητικά sites !!!
Εκεί ο λόγος γινόταν ξεκάθαρα για τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ της πολιτικής των τεχνικών έργων και υπηρεσιών της Περιφέρειας και άρχοντα της τεχνικής εξουσίας ........κ. Νάκο ( ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ) ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ :

https://olympia.gr/2013/10/26/%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7-%CF%83/

Στο εν λόγω άρθρο, αναφέρεται το εξής ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ :


''Με απόφαση Τατούλη έχει οριστεί, από την αρχή της θητείας του, ο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ν. ως Αναπληρωτής Διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου…
Δηλαδή… προϊστάμενος του προϊσταμένου του Κωστόγιαννη, αλλά και …του εαυτού του!
Αυτό ερμηνεύεται ως εξής στην περίπτωσή μας :
Ο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, θα συντάξει ΑΠΕ και συμπληρωματική πίστωση του έργου ως προϊστάμενος τμήματος.
Θα την στείλει στον ….προϊστάμενό του, Διευθυντή Τεχνικών Έργων, κ. ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗ.
Ο ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ θα την στείλει στον Προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, κ. ΣΚΟΥΡΑ, και θα πάρει προέγκριση.
Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ θα φέρει το ΠΡΟΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ (ΑΠΕ και συμπληρωματική πίστωση) στο Τεχνικό Περιφερειακό Συμβούλιο, που είναι και το αρμόδιο όργανο, να αποφασίσει για την έγκριση της πίστωσης.
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως:
Πρόεδρος ΤΟΥ Τεχνικού Περιφερειακού Συμβουλίου είναι ο …ίδιος ο κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΑΚΟΣ, που θα πάρει απόφαση για την δική του εισήγηση, άρα …Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!!!
Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ έχει ορίσει, με απόφασή του, τον ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΑΚΟ, ως Πρόεδρο του Τ.Π.Σ.
Οπότε το μπλοκάρισμα είναι βέβαιο σε κάθε περίπτωση. ''
Ο συγκεκριμένος προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, είναι ο καθ΄ ύλην αρμόδιος για ΟΛΑ τα έργα που τρέχουν αυτή την ώρα στην επικράτεια του σουλτανάτου, καθώς και για πολλά που έχουν τελειώσει με ομαλό τρόπο ή σκανδαλωδώς......π.χ. ΛΙΜΑΝΙ ΑΣΤΡΟΥΣ, ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΥΜΠΙΛΑ - ΛΟΥΛΟΥΔΙ, ΔΡΟΜΟΣ ΣΚΟΥΡΑ - ΠΥΡΙ, κτλ κτλ.....
Πριν ένα και πλέον χρόνο , ο κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ (ΝΑΚΟΣ) βγήκε στη σύνταξη, από το  Δημόσιο......
ΑΛΛΑ
Κράτησε το δικαίωμά του, να παραμείνει στην αγορά εργασίας (!!!!!) στα 65 + ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και ως τέτοιος, μπήκε στον κατάλογο των ενδιαφερομένων να ....συνδράμουν ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ το σουλτανάτο (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ) μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος που εκπόνησε η τελευταία......κι αφού όρισε και .....ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ......κ. ΝΑΚΟΥ !!!
ΔΕΙΤΕ :
ΚΙ ΕΤΣΙ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.....ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟ ΟΜΩΣ !!!

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ είναι πως με την σημερινή εικόνα του ΔΙΑΥΓΕΙΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναφύεται και άλλο ερώτημα κι αυτό προς πάσα κατεύθυνση : ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ (ΝΑΚΟΥ) Σ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ???
Δεν εξαφανίζονται και τα έγγραφα που έχουν υπογράψει, όσοι παίρνουν σύνταξη !!!
Κι όλοι οι συνταξιοδοτηθέντες έως τώρα, βρίσκονται στη λίστα....



 Δείτε μερικές από τις αναθέσεις που έχει ήδη πάρει ΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ , το 2015 και 2016 :
19-4-2016 ( 608,85 ευρώ !!! )
31-12-2015 (11.568,15 ευρώ !!! )
24-11-2015 ( 9.900,00 ευρώ + ΦΠΑ!!! )
18-10-2016 ( 12.976,60 ευρώ !!! )
8-08-2016 ( 29.900,00  ευρώ  +ΦΠΑ !!! )
Σε λιγότερο από ένα χρόνο, το ποσό αγγίζει τα 65.000,00 ευρώ !!!
Καθόλου ευκαταφρόνητο !!! Ειδικά αν σκεφτούμε πως ο εν λόγω ''σύμβουλος''  έχει ήδη περατώσει την σταδιοδρομία του στο ΔΗΜΟΣΙΟ, όπου αμειβόταν με παχυλούς μισθούς, καθ΄ ότι επιτελικό στέλεχος, έχει ήδη λάβει και το ΕΦΑΠΑΞ του και παίρνει και την σύνταξή του !!!
Αν δε τολμήσει κανείς να κάνει συγκρίσεις, με τους υπόλοιπους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ του, που τους μαστίζει η ΚΡΙΣΗ της κοινωνίας με την εξαφάνιση της οικοδομής γενικώς, τότε πρόκειται μάλλον για ΣΚΑΝΔΑΛΟ......
Αφού οι περισσότεροι μηχανικοί, όπως και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες, περνούν πάρα πολύ δύσκολες μέρες επαγγελματικά, κάποιοι αναγκάζονται να κλείσουν τα γραφεία τους, και κάποιοι - κυρίως νέοι άνθρωποι - μεταναστεύουν για να επιβιώσουν .....
Αντί λοιπόν ο ευαισθητοποιημένος κύριος Περιφερειάρχης, να νοιαστεί τους ΝΕΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .....ΕΣΤΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ και να μοιράσει τις δουλειές των ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ για τα προγράμματα που θα απορροφήσουν τα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ....τα ''χαρίζει'' πανωπροίκια στον πρώην υπάλληλο του σουλτανάτου, που του διευκόλυνε όλες τις μεγάλες εργολαβίες των δημοσίων έργων, με την αμέριστη συμβολή του, ώστε να τελειώνουν όλα κατά το δοκούν του πολιτικού του προϊσταμένου ( π.χ. ΣΚΟΥΡΑ - ΠΥΡΙ, ΚΟΥΜΠΙΛΑ - ΛΟΥΛΟΥΔΙ ) !!!
Φυσικά ΟΛΟ αυτό το καθ΄ ημάς ''προκλητικό'' εργολαβικό γίγνεσθαι....έχει και ΝΟΜΙΚΗ κάλυψη 100% !!!
Αφού ΚΑΙ η κυβέρνηση των αριστερών της διανόησης.....έχει φροντίσει ( εν γνώσει ή ''εν αγνοία'' της ) δεν έχει και τόση σημασία αυτό, να διευκολύνει τις αναθέσεις σε ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ......νομοθετώντας ανάλογα και με τη βούλα του ΦΕΚ !!!
Τον Φεβρουάριο του 2016, στις 24, τυπώθηκε το 449 ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, με περιεχόμενο και αριθμό  :
''Αριθμ. 18709/ΕΥΣΣΑ 413 Διαδικασίες κατάρτισης, έγκρισης, ανάθεσης και υλοποίησης ενεργειών τεχνικής βοήθειας.''


Με άλλα λόγια, η ''αριστερή'' κυβέρνηση της αξιοκρατίας και του δίκαιου μόχθου, επιτρέπει δια νόμου, την διαχείριση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τα ΕΣΠΑ, με ανάθεση μέχρι 135.000,00  ευρώ....και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ !!!
Αφού όλα επαφίενται στην κρίση του ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΟΣ.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ SUPER TV ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.