Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΕ ΧΘΕΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ''ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO'' !!!

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 7 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016



Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!

 Ξεκίνησε η έκθεση των ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, όπως μετεξελίχθηκε το ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ.....
Χτες έγιναν τα εγκαίνια παρουσία όλων των αρχών της Πελοποννήσου και με απόλυτη επισημότητα.....
Ελπίζουμε να υπάρξει ΦΩΣ από την κυβερνητική πολιτική, ώστε να μπορέσει η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, να δει άσπρη μέρα, αφού όσες εκθέσεις κι αν γίνουν κι όσες προβολές προϊόντων και επιχειρήσεων, αν δεν υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας που πνέει τα λοίσθια, δεν υπάρχει ελπίδα.
Οι δηλώσεις των προέδρων των ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ κατά την τελετή των εγκαινίων :

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Μπουντρούκας : «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που είστε απόψε εδώ. Εκ μέρους των προέδρων και των ΔΣ των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, σας καλωσορίζω. Είναι μια κομβική ημέρα για την Πελοπόννησο. Για πρώτη φορά ενώνουμε τις δυνάμεις μας όλη η Πελοπόννησος. Πρόκειται για ένα όραμα πολλών ετών, ένα όραμα για μια έκθεση που θα αποτελέσει τη μετεξέλιξη όχι μόνο του Αρκαδικού Πανοράματος, αλλά όλων των εκθέσεων που διοργανώνονται σε κάθε Νομό.
Ο κ. Μπουντρούκας αναφέρθηκε στην ανάκτηση των αγορών και στην ανάγκη της στήριξης της μικρομεσαίας επιχείρησης από την Πολιτεία, η οποία σφυροκοπείται από παντού: από τη φορολογία, το Ασφαλιστικό, τα ελάχιστα κίνητρα για επενδύσεις. Αλλά, όπως είπε ο πρόεδρος, η έκθεση αυτή θέλει να περάσει το μήνυμα ότι δεν μεμψιμοιρούμε.
Ο κ. Μπουντρούκας ανακοίνωσε τη σύσταση ενός κοινού φορέα διαχείρισης της Πελοπόννησος EXPO από τα επτά Επιμελητήρια, ώστε να ταξιδέψει η έκθεση σε όλον τον κόσμο.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Φώτης Δαμούλος: Φιλοδοξία μας είναι η έκθεση να γίνει το εργαλείο ανάπτυξης που θα προβάλλει όλα τα αξιόλογα προϊόντα και υπηρεσίες της Περιφέρειάς μας αλλά και τον φυσικό μας πλούτο στο εξωτερικό.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτων Μαρλαφέκας :Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και θεωρούμε ότι η οικονομία δεν έχει διοικητικά όρια. Η Πελοπόννησος πρέπει να ειδωθεί ως ενιαίο οικονομικό τοπίο. Εάν οι κυβερνήσεις δώσουν τον λόγο στα Επιμελητήρια, μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχουμε.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, ο κ. Κ. Νικολούτσος : το Κτήμα Μερκούρη κατετάγη στα 100 σημαντικότερα οινοποιεία του κόσμου, είδηση πολύ σημαντική και ελπιδοφόρα. «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στην ελληνική οικονομία. Πρέπει να σκύψουμε με ταχύτητα πάνω στα προβλήματα των επιχειρήσεων.
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Β. Νανόπουλος : η έκθεση αυτή δοκιμάζει μια άλλη προσέγγιση που δείχνει την περιφερειακή συνείδηση που δείχνει τη συνεργασία που έχουν τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου.
Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Βασιλική Δερτιλή :με λίγα λόγια και πολλή ψυχή η Λακωνία στηρίζει την Πελοπόννησος EXPO και από κοινού το Επιμελητήριο θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την ένταξή της στον κατάλογο των σημαντικών επιχειρηματικών εκθέσεων.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δ. Μανιάτης : οι εκθέσεις είναι ισχυρό μέσον οικονομικής προβολής και ότι η συγκεκριμένη έκθεση είναι έκθεση-σταθμός που στόχος είναι να εξελιχθεί σε μόνιμο μέσο συνεργασίας και να αναβαθμιστεί σε συμμετοχές αλλά και σε ποιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.