Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ''ΑΝΑΘΕΣΗΣ'' ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ....ΤΟ 2012 !!!

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΠΛΕΟΝ....ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ - ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΠΩΣ ΕΛΗΦΘΗ .....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ???
ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ''ΑΕΡΑ'' ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ''  ΣΤΗΝ ΠΈΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ???
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙ ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.....ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???
ΗΞΕΡΑ.....Ή ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ???


Το μαύρο χάλι, που έχουμε ζήσει και ζούμε, σχετικά με τηνδιαχείριση των σκουπιδιών μας, που ΔΕΝ έδωσε ποτέ, κανένας όλα τα σημαντικά στοιχεία της ΑΛΗΘΕΙΑΣ , στην δημοσιότητα, είναι αποτυπωμένο στο κάτωθι έγγραφο, της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, που έδωσε το 2012 (!!!!!!!!!!!!) την απόλυτη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου......επειδή - υποτίθεται- πως δεν υπήρχε ο ΦΟΔΣΑ......
Μάλλον επειδή δεν είχαν ακόμα λειτουργήσει συγκροτημένα, όλες οι δομές του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.....και μάλλον ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ :





Ανακαλύπτουμε λοιπόν.....πως ολοι δήμαρχοί μας που επί των ημερών τους βουλιάξαμε στο ΣΚΟΥΠΙΔΙ......γνώριζαν τα πάντα για τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.....και την αδυναμία τους να λειτουργήσουν με την προσωρινή διαχείριση !!!
Αφού αυτό το έγγραφο είχε πάει σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ.....δηλαδή σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!
Τώρα λοιπόν......που υπάρχει εδώ και καιρό ο ΦΟΔΣΑ και δεν ισχύουν οι αιτιολογήσεις της εκχώρησης των αρμοδιοτήτων....
ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ???
ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ???
ΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ......
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.