Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ....ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ !!!



ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ 




Στην Πάτρα 21/04/2019 διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών με τα εξής θέματα: 

1. Έγκριση οικονομικού και διοικητικού απολογισμού - πεπραγμένων και απαλλαγή ευθυνών Δ.Σ. έτους 2018 - προϋπολογισμός έτους 2019.
2. Δημιουργία σκοπευτηρίου
3. Εισηγήσεις - προτάσεις μελών

Πλήθως κόσμου παρευρέθηκε στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης έτσι ώστε η αίθουσα να είναι μικρή για όλο αυτόν τον κόσμο και να υπάρχουν αρκετοί όρθιοι σε αυτήν.
Μεγάλο το ενδιαφέρον των μελών για τις κυνηγετικές εξελίξεις και το μέλλον του κυνηγίου. 

Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου κο Φώτη Καρβέλη για τα έως σήμερα πεπραγμένα του Συλλόγου καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια του. 
Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Γ' Κ.Ο.Π. κος Παναγιώτης Γραμματσούλιας ο οποίος σε ερωτήσεις μελών, οικονομικού ενδιαφέροντος για την Ομοσπονδία (όπως σημερινό ταμείο Γ΄ Κ.Ο.Π.), απέφυγε να απαντήσει ο ίδιος καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που παρευρίσκονταν εκεί, για να δημιουργήσουν κλίμα υποστήριξης στη θητεία Προεδρείας του κου Ευάγγελου Χριστοφόρου και του αποθανόντος Προέδρου της Γ΄ Κ.Ο.Π. Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου. 

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η ατμόσφαιρα στην αίθουσα έγινε έκρυθμη λόγω του ότι δεν δόθηκαν απαντήσεις και διευκρινίσεις στα μέλη του συλλόγου από τον κο Γραμματσούλια.

Στη συνέχεια δυο μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών κατέθεσαν τις εξής προτάσεις:

Πρώτος ο κος Ανδρέας Συνοδινός με πρότασή του ζητά την διαγραφή του κου Ευάγγελου Χριστοφόρου από τον Σύλλογο της Πάτρας τη στιγμή που πολιτεύεται στον Δήμο Ήλιδας του Νομού Ηλείας και φέρεται νόμιμος κάτοικος Νομού Ηλείας. Ενώ εχθές κατά την διεξαγωγή της συνέλευσης ο κος Χριστοφόρου, την ίδια ώρα έκανε εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Αμαλιάδα. 

Δεύτερος ο κος Ανδρέας Κλαυδιανός με πρότασή του ζητά την διαγραφή του κου Αθανάσιου Μεσσήνη - εν ενεργεία μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας - γιατί φέρεται να έδωσε ο κος Μεσσήνης Ένορκη Βεβαίωση στις 28/09/2018 το περιεχόμενο της οποίας κατά πληροφορίες στρέφεται κατά της Γ' Κ.Ο.Π. και υπέρ του αντιδίκου αυτής.

Δηλαδή ο κος Μεσσήνης δεν προασπίζει το κύρος και το συμφέρον της Ομοσπονδίας αλλά του αντιδίκου αυτής, με αυτή του την κατάθεση. 

Ενώ θα έπρεπε ο Πρόεδρος της Γ΄ Κ.Ο.Π. κος Παναγιώτης Γραμματσούλιας προκειμένου να προασπίσει το κύρος και το ήθος της Γ΄Κ.Ο.Π. (από 28/09/2018 έως 18/04/2019 δηλαδή μετά από 7 μήνες περίπου), όφειλε να είχε διερευνήσει το όλο θέμα και να είχε κάνει τα δέοντα (δηλαδή συμβούλιο, πρόταση μομφής και καθαίρεση του κου Μεσσήνη). 
Και όχι στο συμβούλιο του Κ.Σ. Πατρών στις 18/04/2019 να δηλώνει οτι δεν έχει γνώση επ'αυτού και είναι υπό διερεύνηση μέχρι σήμερα! 

Το αντιφατικό είναι οτι στον χαιρετισμό του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Γ΄ Κ.Ο.Π. ευχαρίστησε και τον κο Μεσσήνη για την προσφορά του στην Ομοσπονδία!

Οι δυο προτάσεις, καταγράφηκαν στα πρακτικά της συνέλευσης και πολύ σύντομα θα εξεταστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών.

Αναμένουμε απαντήσεις... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.