Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΔΙΚΗ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΠΑΥΛΗ 3η ΣΥΝΕΧΕΙΑ : ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΜΜΕ.....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 !!!

ΣΕ ΣΗΡΙΑΛ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ 1ου ΚΑΙ 2ου ΒΑΘΜΟΥ,
ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥ 2015, ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ....
3η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΙΣΑΣ ΔΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.....
ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 22 !!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μετά από 4 χρόνια, ξεκίνησε στις 8 Μάρτη και συνεχίζεται μετά από διακοπές 3 συνολικά η δίκη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το αίσχος των σκουπιδιών στους δρόμους, που ζήσαμε και που μας έκανε αποτρόπαιο θέαμα πανεληννίως....
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ.
Τι σημαίνει αυτό ?
Απλούστατα πως μια τόσο σημαντική και καθοριστική δίκη ευθυνών και παραβάσεων καθήκοντος, που προσβλήθηκε και ζημιώθηκε βάναυσα ο πολίτης και το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, είναι εντελώς αστήρικτη και επικίνδυνα μονομερής, αφού εξελίσσεται ΧΩΡΙΣ αντίλογο και αντίκρουση, των όποιων εγγράφων ή στοιχείων, προβάλλουν στην έδρα οι συνήγοροι υπεράσπισης των αιρετών, που ''αγνοούν'' έγγραφα καταπέλτες, προβάλλουν ''ελλειπές νομικό πλαίσιο'', επικαλούνται νομοθεσία του 2003 και του 1985 (!!!!) για το ζήτημα των αρμοδιοτήτων, μεταθέτουν στον ΦΟΔΣΑ την ευθύνη και αρμοδιότητα ( ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ ΕΙΧΕ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΜΕΣΩ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΙΫΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΤΡΟΠΩΝ....ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΟ 2010 ΚΑΙ 2012 !!!!) ακόμα και στην Αποκεντρωμένη !!!
Όποια πρόταση κι αν γίνει στην έδρα, όποιο έγγραφο κι αν εμφανιστεί ή ΔΕΝ εμφανιστεί, γίνεται χωρίς αντίκρουση από πολιτική αγωγή, λαμβάνεται υπ΄ όψη αυτό μόνο, ενώ μπορεί να το αναιρούν άλλα 10 που δε θα τα επικαλεστεί και παραδώσει στην έδρα κανένας - αφού η έδρα ποτέ δεν δέχεται έγραφα ως αναγνωστέα, από μάρτυρες κατηγορίας......
Το σημαντικότερο όλων, σχετικά με τη ανύπαρκτη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, είναι το γεγονός της τελεσιδικίας, με τη πρωτόδικη δίκη !!! Δηλαδή κανένας δεν μπορεί να ζητήσει εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό δηλ ΕΦΕΤΕΙΟ ή και ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ακόμα, οπότε η πρωτόδικη δίκη, με όποιο αποτέλεσμα, είναι και τελεσίδικη !!! Κι αν αυτό δε είναι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ εμείς ρωτάμε να μας πουν οι ειδικοί ΤΙ ΕΙΝΑΙ ........
Στην 3η συνέχεια της δίκης, παρατηρήσαμε πως κανένα.....μα ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ , δεν έκανε και πάλι την εμφάνισή του, αλλά ούτε και μια μικρή - έστω - αναφορά στο θέμα !!!
Κανένας δεν ενδιαφέρεται να μάθει ποιός έχει την ευθύνη της προσωρινής διαχείρισης των βρωμοσκούπιδων, σύμφωνα με την Δικαιοσύνη ???
Κανένας δεν απορεί τι θα αποφασιστεί τώρα, που είναι και οι 2 αιρετοί άρχοντες υπόδικοι....όταν μέχρι τώρα δικάζονταν χωριστά σε πληθώρα δικών ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ και σε κάθε περίπτωση, αθωωνόταν καθένας τους, επειδή ο συνήγοροί του ''απεδείκνυαν'' πως την αρμοδιότητα την είχε ο άλλος, επιλέγοντας τα στοιχεία που εμφάνιζαν στην έδρα ως ''αποδεικτικά'' της αθωότητάς του ???
Τις λεπτομέρειες αυτής της δίκης, στην διαδικασία της, σχετικά με τις καταθέσεις των μαρτύρων, θα τις αναλύσουμε σε αμέσως επόμενο άρθρο, επειδή έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αναδίπλωση .....όπως και η αμνησία νόμων και γεγονότων, που επικαλούνται κάποιοι ''μαχητές'' της κοινωνίας.....
Πάντως ο τελευταίος - ως σήμερα - μάρτυρας, όπως και η επόμενη, που είναι υπεράσπιση του ΤΑΤΟΥΛΗ, προτάθηκαν στην έναρξη της δίκης στην έδρα, ενώ υπήρχαν ήδη κληθέντες οι μάρτυρες και ΔΕΝ υπήρχε κανένας παρών ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ να θέσει θέματα εξαίρεσης μαρτύρων.....όπως π.χ. του κυρίου ΧΩΡΟΒΑΤΗ, που έφαγε 2 ώρες υπερασπιζόμενος τον ΤΑΤΟΥΛΗ και καταθέτοντας ως ''ΕΜΕΙΣ'' και όταν μιλούσε για την περιφέρεια και τον εντολέα του στις αναθέσεις έργων και όταν αναφερόταν στην ΤΕΡΝΑ (!!!) μέχρι που απόρησε και η πρόεδρος και του ζήτησε να εξηγήσει τη σχέση του ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 .....''ΕΜΕΙΣ'' !!!
Αναφέρουμε επίσης, πως στην εν λόγω δίκη,  κατέθεσε ο κ Ν. Τσιαμούλος, που δεν είχε προσέλθει την προηγούμενη φορά και διέκοψε το δικαστήριο για να τον καλέσει εκ νέου......αλλά ''δεν θυμόταν το ακριβές νομικό πλαίσιο που είχε επικαλεστεί τότε για την μήνυσή του'' !!!
Επίσης ο Ιατρικός Σύλλογος που είχε καταθέσει μήνυση για το αίσχος που βίωνε η πόλη, έλαμψε δια της απουσίας του από την δίκη !!!
Ο πρόεδρός του, δε προσήλθε να καταθέσει....ούτε κανένας τον έφερε με πρόσθετη πρόσκληση......
Απούσης της πολιτικής αγωγής με απλά λόγια ......ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.