Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ??? ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ....ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΑΝ ΒΑΡΥ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ !!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΦΕΚ ???
ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ???

ΤΙ ΘΕΛΕΙ  ΜΑΣ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕΙ ???
ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ???


Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΑΚΥΘΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ




Διαβάσαμε σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ της Τατουλονήσου τις κορώνες για τις επιλογές του Πέτρου Τατούλη, σχετικά με τους υποψηφίους του......ειδικά στην Καλαμάτα !!!




Εμείς απλά ρωτάμε τον ίδιο ΓΙΑΤΙ επέλεξε τον συγκεκριμένο, που έχει νομικά κωλύματα στη θέση που δηλώνει πως έχει.... και στην οποία ακόμα, το κρατάει το ΤΕΙ, χωρίς  έχει τελεσιδικήσει ακόμα το θέμα της προσφυγής του.....
ΕΞΗΓΟΥΜΕ :
Ο κ. ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, που αναφέρεται και ως πρόεδρος του τμήματός του, στο ΤΕΙ όπου είναι καθηγητής, τα έχει βρει σκούρα, στη εκλογή του ως πρωτοβάθμιου καθηγητή, επειδή η εκλογή του - η εξέλιξη του δηλαδή - έχει ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, λόγω ''πλημμελειών'' !!!
Δείτε την απόφαση στο ΦΕΚ :



Μετά την ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ απόφαση, κανονικά και με το νόμο, ο ανωτέρω ΔΕΝ μπορεί να δηλώνει πρωτοβάθμιος καθηγητής και να είναι πρόεδρος το τμήμα του.....
Μέχρι να τελειώσει η προσφυγή του στο ΣτΕ που εκκρεμεί, απ΄ όσο ξέρουμε, έχει ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ για ''ΠΛΗΜΕΛΕΙΕΣ'' στη διαδικασία......
Επίσης ξέρουμε, πως ο ανωτέρω υποψήφιος που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΟΠΟΙΑ ΜΕΝΕΙ.....ΑΦΟΎ δεν έκανε ποτέ ασφαλιστικά μέτρα στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, για να μην εφαρμοστεί η απόφαση το υπουργού ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!

Αυτόν τον κύριο, ο Πέτρος Τατούλης αναδεικνύει ως εκλεκτό και αδιαμφισβήτητο τεχνοκράτη ???

Δεν έχει ο χώρος του ΠΑΣΤΟΚ άτομα που δεν έχουν πάρε δώσε με την Δικαιοσύνη για.....διάφορα παρατράγουδα που διαπράττουν ???

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ
ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ??? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.