Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΤΑΤΟΥΛΗΣ - ΤΕΡΝΑ - ΣΔΙΤ : ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ.....ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ !!!

ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΗΣ ''ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ'' ΤΗΣ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟΥ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΡΜΟΔΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ !!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

'' ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & Η …….ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!!

Στην μικρή τοπική μας κοινωνία μεγάλη <<αντάρα>> έχει δημιουργηθεί μετά την πληροφόρηση από τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ότι <<ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Πέτρος Τατούλης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της 3.4.2019, ανακοίνωσε την εγκατάσταση των μηχανημάτων της αναδόχου εταιρείας για την κατασκευή της μονάδας διαχείρισης και επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Μεσσηνία>>.
Είναι πραγματικό γεγονός και αυτό προκύπτει από το υπάρχον οπτικοακουστικό υλικό ,ότι ο κ. Περιφερειάρχης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του εν λόγω Συμβουλίου δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής:
<<…το έργο εδώ και δυο μέρες άρχισε και εκτελείται… το έργο εκτελείται …ήδη εκτελείται>>.
Μετά τα παραπάνω <<πήρα και εγώ τα μάτια μου>> και έτρεξα σήμερα …..περιχαρής για να διαπιστώσω <<ιδίοις όμμασι>> και να…… καμαρώσω την έναρξη επιτέλους αυτού του σπουδαίου -όπως αυτό διαφημίζεται-<<πράσινου έργου>> που θα αλλάξει το μέλλον του τόπου μου και της Πελοποννήσου ολόκληρης. Έκπληκτος λοιπόν διαπίστωσα ότι ούτε ….μπουλντόζες υπήρχαν ….ούτε στημένο εργοτάξιο υπήρχε ούτε τίποτε άλλο σχετικό που να υποδεικνύει ότι στον εν λόγω χώρο συντελούνται εργασίες . Πως όμως θα μπορούσαν να υπάρχουν όλα αυτά όταν υπάρχουν πλήθος εκκρεμοτήτων (δικαστικών κ.λ.π προσφυγών ) που καθιστούν αδύνατη την έναρξη της κατασκευής αυτού του έργου;;;;; Το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι μία …..ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ –κατά την προσωπική μου άποψη-ΠΙΝΑΚΙΔΑ και τίποτε άλλο.
Φίλες και φίλοι , αγαπητοί συντοπίτες η ….βρώμικη ιστορία της Διαχείρισης των Απορριμμάτων Πελοποννήσου έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δυστυχώς το μόνο σίγουρο είναι ότι ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών οι ενασχολούμενοι με αυτές προσπαθούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο και για τον δικό του λόγο να την εκμεταλλευτούν όσο γίνεται καλύτερα και σε αυτό δυστυχώς συνηγορεί και η <<ελαφρότητα>> με την οποία αντιμετωπίζεται η όλη κατάσταση από τα μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης!!!
 — στην τοποθεσία Kallirroi, Messinia, Greece.''

ΤΟΣΟΣ ΣΑΝΟΣ ΔΕΝ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΧΝΙ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.