Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΒΑΡΙΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΔΕ ΤΟΥ 2011 !!!

H EΔΕ ΠΟΥ ''ΕΦΑΓΕ'' ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΙΟΥΡΟΥΝΗ ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΗ ΤΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ
ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΗΔΗ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ......ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ....



Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το 2011, ολοκληρώθηκε και κατατέθηκε στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ Τρίπολης, η ΕΔΕ που είχε διαταχθεί να γίνει, από ιατρό διευθυντή κλινικής του, μετά από καταγγελίες ΄που είχαν φθάσει στα ανώτατα διοικητικά όργανα και τις οποίες είχαν προσυπογράψει ιατροί επίσης του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ !!!
Μέχρι το 2014 δεν είχε κινηθεί καμία διαδικασία ελέγχου εξονυχιστικού στα οικονομικά σκάνδαλα που καταγγέλθηκαν, ούτε βεβαίως είχε αφεθεί το νοσοκομείο σε πορεία ανεξάρτητη των πολιτικών παραγόντων και παραγοντίσκων, που ήθελαν να κουκουλώσουν τα σκάνδαλα της διασπάθισης του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, που συνέβαιναν επί χρόνια και χρόνια προκλητικότατα και ανεξέλεγκτα, πλουτίζοντας κάποιους ''λειτουργούς'' της υγείας , αλλά και κάποιους υπαλλήλους επίσης της διοίκησης.....
Περί το 2015 με πρωτοβουλία και ενέργειες της υπογράφουσας και αφού η δικαιοσύνη ''δεν είχε ολοκληρώσει ακόμα τη προκαταρκτική έρευνα'' στείλαμε ολόκληρη την ΕΔΕ στο ΗΟΤ DOC το οποίο μετά από έρευνα δικαστική και δημοσιογραφική στη οποία συμμετείχαμε, δημοσίευσε το ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΔΕ !!!
Και το έστειλε πάλι στη διαφθορά.......
Σήμερα, καλά διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες, μας πληροφορούν πως έχουν ήδη απαγγελθεί βαριές ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ για πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα, από τον κ. εισαγγελέα Τρίπολης, σε λειτουργούς της υγείας - και όχι μόνον - του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ !!!
Οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν, τις προηγούμενες μέρες.......
Στο Νοσοκομείο όλοι ''δεν γνωρίζουν τίποτα'' ( παλιά και εμετική ιστορία κι αυτή της συγκάλυψης των πάντων !!!!) ενώ οι ΠΑΝΑΡΚΑΔΕΣ, σε σφιχτούς εναγκαλισμούς με τον επιβλέποντα αιρετό κι πολιτικό πατερούλη ΚΑΙ του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, κάνουν αυτές τις μέρες φιέστες στην ΑΜΕΡΙΚΗ και ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ για να στείλουν κι άλλα λεφτά για το Νοσοκομείο !!!
Που όντως έχει μεγάλες ανάγκες οικονομικές, αλλά θα πρέπει άμεσα να απαλλαγεί από κάθε τρωκτικό που τρέφει εκεί μέσα χρόνια.....όποιο κι αν είναι αυτό......όπου κι αν σταυλίζεται κομματικά κι έχει εξασφαλισμένη την πολυτελή ζωάρα του, με το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ των ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ......και τη πολιτική ομπρελίτσα του σουλτάνου πάνω του.
Με περισσότερες λεπτομέρειες, στοιχεία και ΟΝΟΜΑΤΑ θα επανέλθουμε άμεσα !!!
Για τη ιστορία αναφέρουμε, πως σ΄ εκείνη την ΕΔΕ - που την έχουμε στα χέρια μας ολόκληρη , μόνο τα γάντια μιας χρήσεως, που εμφάνιζε το ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ να καταναλώνει κατ΄ έτος, ήσαν σε αριθμό τα ίδια που κατανάλωνε το σύνολο των Νοσοκομείων του λεκανοπεδίου Αττικής !!!

https://anagnostis.org/article/radiomarathonios-sto-sikago-gia-panarkadiko-nosokomeio

Chicago Greek Hours

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.