Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Γ' Κ.Ο.Π. : ΤΟ ΠΡΩΗΝ ''ΚΑΘΕΣΤΩΣ'' ΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ORTHOLOGIKA !!!

Η κ. ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,
ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΙΓΜΕΝΗ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥΣ
ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΠΩΣ ΥΠΟΠΙΠΤΟΥΜΕ ΣΕ ......''ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ''
ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ (!!!!!!) ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΥΔΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.......

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Γ' ΚΟΠ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ( ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΑΡΑΓΕ ???????) ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ......ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ !!!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ
ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ......





ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ :














Είναι εντελώς ακατανόητο για μας, να κινητοποιεί τις δικαστικές υπηρεσίες μια εργαζόμενη στην Γ' ΚΟΠ εναντίον μας, με ΕΞΩΔΙΚΟ για θέμα που δεν υφίσταται με το άτομό της, αφού το ονομά της ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ στην αρθρογραφία μας !!!
ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα για τα οποία κάνει αναφορά στο εξώδικο :

http://orthologika.blogspot.gr/2018/02/blog-post_88.html

ΚΑΙ

http://orthologika.blogspot.gr/2018/02/blog.html

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ :
Στο πρώτο άρθρο για την ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ'' των καθαιρεθέντων της Γ΄ΚΟΠ, είχε αρχικά αναφερθεί το όνομα της κυρίας ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ ΒΙΚΥΣ, ένεκα των διασταυρωμένων καταγγελιών που είχαμε δεχτεί.....
ΑΛΛΑ
Ελάχιστη ώρα μετά την ανάρτηση του αρχικού άρθρου ( περίπου 2 ώρες αργότερα ) δεχθήκαμε τηλέφωνο από φίλο και συνεργάτη μας, που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον σημερινό διορισμένο πρόεδρο της Γ' ΚΟΠ, που μας ζητούσε να ''κατέβει το όνομα της ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ, διότι έχει θέμα ο πρόεδρος '' !!!
Εμείς δηλώσαμε , πως δεν δεχόμαστε μέσω σπασμένου τηλεφώνου παραγγελίες και ΑΝ επιθυμεί όντως ο κύριος ΔΑΡΜΑΣ να κατεβάσουμε το όνομα της κυρίας ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ , μπορούσε να τηλεφωνήσει ο ίδιος και να μας πει το γιατί !!!
Λίγη ώρα αργότερα, όντως δεχθήκαμε τηλεφώνημα από τον κ. ΒΑΣΙΛΗ ΔΑΡΜΑ πρόεδρο της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Γ' ΚΟΠ, ο οποίος μας είπε πως ''δεν είναι έτσι τα πράγματα, όπως μας τα πληροφορούν'', ''πως ήταν όντως σε άδεια η κ. ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ , αλλά την διέκοψε και ήρθε πίσω, όταν της το ζήτησε ο ίδιος και είναι και συνεργάσιμη'', ''να κατέβει από το άρθρο το όνομά της γιατί δηλώνει ο ίδιος πως δεν ισχύουν αυτά που μας είπαν οι καταγγέλλοντες μόνο για την κ. ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ''........κλείνοντας δε την τηλεφωνική μας συνομιλία, ο κ. πρόεδρος μας είπε, να μιλάμε μόνο με αυτόν όταν θέλουμε να μάθουμε το ο,τιδήποτε για την Γ΄ΚΟΠ !!!
Πολύ σύντομα ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ κ. ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ ΒΙΚΥΣ ........στο άρθρο μας !!!
Τις αμέσως επόμενες ημέρες, διασταυρώσαμε από τουλάχιστον 5 άτομα, αυτά που είχαμε αρχικά γράψει, ανακαλύπτοντας πως ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, όπως αρχικά τα είχαμε αναφέρει στο άρθρο που ΔΙΟΡΘΩΣΑΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ. ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ......
Αναρτήσαμε νέο άρθρο για τις διάφορες περίεργες καταστάσεις που συμβαίνουν στην Γ' ΚΟΠ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!!!
Και φθάνουμε σήμερα, να έχουμε στο ενεργητικό μας ΕΞΩΔΙΚΟ από μια κυρία που θίχτηκε για την δίωρη ανάρτησή μας που την διορθώσαμε άμεσα κατά παραγγελία του διορισμένου προέδρου της Γ ΚΟΠ, επειδή θεωρεί πως ΥΠΟΝΟΟΥΜΕ πράγματα γι΄ αυτήν  !!!

Το περίεργο είναι πως στο ΕΞΩΔΙΚΟ της εν λόγω κυρίας......υπάρχουν αναφερόμενα  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ : 
η διεύθυνση του σπιτιού της ιδιοκτήτριας του blog
ΚΑΙ
ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ !!!!

ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ???

Οι ΑΡΧΕΣ της Τρίπολης που τα έχουν στην διάθεσή τους, ΔΕΝ τα μοιράζουν σε κάθε ενδιαφερόμενο.........ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ !!!
Η ίδια ΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ???

Όσο για τις πληροφορίες που μας δίνει μόνη της η κ. ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ Β. για το άτομό της και την σχέση της με την Γ ΚΟΠ , θα επανέλθουμε σύντομα γιατί έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Λυπόμαστε που δεν θα ζητήσουμε συγγνώμη για ανώνυμα άρθρα μας, επειδή εκείνη έτσι πιστεύει ή έτσι την συμβούλεψαν να μας ''εκβιάσει'' για να ΜΗ προβεί σε κάθε νόμιμο δικαίωμά της......
ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ' ΚΟΠ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΤΡΩΝ......

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ......

Και η ΔΙΑΠΛΟΚΗ στην Γ' ΚΟΠ έχει αποκαλυφθεί στα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ......

Δηλώνουμε δε στην κ. ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ ( της οποίας και το όνομα και την ύπαρξη αγνοούσαμε ) ΠΩΣ  από το ΕΞΩΔΙΚΟ της ανακαλύψαμε πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ως προς την ειδικότητά της , αλλά ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ......κατέχει όμως θέση ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ στην Γ΄ΚΟΠ......ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ !!!

Αυτό φαίνεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, για νέα έρευνα επί της σχέσης των υπαλλήλων της Γ' ΚΟΠ με όσα αναφέρονται στα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ και στις ατασθαλίες των ΒΙΒΛΙΩΝ της Γ΄ΚΟΠ, που είτε ΔΕΝ τηρούνταν....είτε ήσαν πρωτοφανούς εμπνεύσεως , όπως αυτό του ΤΑΜΕΙΟΥ που ήταν ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΤΡΗΤΩΝ  ( κάτι που ΔΕΝ αφορά την κ. ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ βεβαίως ) .

Επίσης θα έχει πολύ ενδιαφέρον, να μάθουμε και περί της ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ πριν την καθαίρεση, που έκανε ο κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ......και ΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ τον συνέδραμαν μέσα στην Γ΄ ΚΟΠ, αποστέλλοντάς του τα ΜΕΙΛ προς τους κυνηγετικούς συλλόγους της Πελοποννήσου.....
'Ισως σε επικείμενη επικοινωνία μας με την κ. ΠΑΠΑΣΟΥΛΗ τώρα που μάθαμε ποια είναι και σε ποιόν ακριβώς ρόλο (ΠΟΙΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ είναι το ακριβές ) από το ΕΞΩΔΙΚΟ της, να έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για πράγματα που συνέβαιναν ή συμβαίνουν στην Γ΄ΚΟΠ κι ακόμα αγνοούμε.....εμείς οι ΑΠΕΞΩ .....

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.....ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.