Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΚΟΡΙΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΣΥΠ !!! ΑΛΛΑ.... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΟΥΣ !!!

ΤΡΙΖΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ Η ΣΥΝΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ !!!

ΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΝΤΑΣ !!!

ΜΕ ΛΕΚΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ, ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ''ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΚΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ κ. ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ !!!

ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ''ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ'' ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ..... ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΕΔΕ !!!

Ντίνα Νικολάκου, Πέτρος Τατούλης, Ελένη Αλειφέρη

Το ΠΕΣΥΠ της Δευτέρας, ήταν ένα από τα πιο κρίσιμα συμβούλια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αφού ήταν το πρώτο μετά το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΚΟΡΙΩΝ στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχου Μεσσηνίας κ. ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ....
Ήταν αναμενόμενο, πως ο σουλτάνος του Μορέως, θα επιχειρούσε τον υποβιβασμό των γεγονότων που έλαβαν χώρα, και είχαν σχέση με τον ίδιο, τις δημόσιες δηλώσεις του και τις ενέργειές του εις βάρος των 2 αντιπεριφερειαρχών Μεσσηνίας, που τις έκανε εν βρασμώ και οργή .....επειδή τον αγνόησαν.....δεν τον αναγόρευσαν σε ''πατερούλη'' τους και προσέφυγαν στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και τις ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, όταν ανακάλυψαν τους ΚΟΡΙΟΥΣ στα γραφεία της Π. Ε ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ !!!
Όσοι γνωρίζουμε καλά την ικανότητά του στην στρεψοδικία, περιμέναμε πως θα κατέληγε να λέει σε χρόνο παρόντα ως δεδομένα τα παρελθόντα που τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα, επειδή ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.......ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.....ΚΑΘΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ κ. ΜΑΝΤΑ.....ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ κ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ (!!!!!) ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ.....ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ......ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ !!!

ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.....ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ 

ΑΝΤΊΘΕΤΑ
ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ....ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ......ΑΝΑΓΟΡΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΦ΄ ΕΑΥΤΟΥ, ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ.....


Φυσικά και μεταμφιέστηκε το θέμα κι από ''τρομερή παράλειψη'' της αντιπεριφερειάρχου Μεσσηνίας, έγινε ''μείζον θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' και ''ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ''.......όταν ανακάλυψαν πως δεν πιάνει η λάσπη που πετάχτηκε , περί αγνόησης του θεσμικού πατερούλη......όπως προσπάθησαν με ιδιαίτερο μένος την πρώτη ημέρα των γεγονότων να αναδείξουν, μέσα από ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ και δηλώσεις πλαγιομετωπικές με την Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ !!!
Έτσι λοιπόν, στο ΠΕΣΥΠ της Δευτέρας 26-3-2018, οι τόνοι ήσαν αλλιώτικοι, οι κορώνες είχαν άλλο περιεχόμενο, οι αφορισμοί στα πρόσωπα είχαν καταλαγιάσει......και ο σουλτάνος του Μορέως, κατά τα γνωστά και ''ειωθότα'' της εξουσίας του, έδειξε όλους τους άλλους στο κάδρο των απαράδεκτων πράξεων, πλην εαυτού και δήλωσε μάλιστα πως :

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΕ (!!!!!!!!!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ''ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ'' ΤΗΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΤΗΣ κ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ !!!

Ελπίζουμε μόνο, ΑΝ γίνει ποτέ αυτή η ΕΔΕ, να μην είναι σαν κάποιες άλλες για ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ που φέσωσαν το δημόσιο με κάμποσες χιλιάδες ευρώ, αλλά ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ενώ οι πρωτεργάτες ανήλθαν σε καρέκλες με ψηλά ποδάρια .....

ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΕΓΙΝΕ ??? ΓΙΝΕΤΑΙ ??? ΘΑ ΓΙΝΕΙ ??? ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ???

Ελπίζουμε ακόμα, να βγει στο ΦΩΣ η ΑΛΗΘΕΙΑ για τις ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ κ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ !!!

Που είναι μεν σήμερα το γραφείο της, είναι επίσης ''ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ'' ( όπως βγήκαν οι ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ και διέσπειραν παντού, για να στηρίξουν τις ασυντόνιστες πολιτικά κινήσεις τρόμου, της πρώτης ώρας και ημέρας του πολιτικού τους πατερούλη )
ΑΛΛΑ
πάνω απ΄ όλα, είναι τόπος ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΗΣ ΑΡΧΗΣ Β΄ΒΑΘΜΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.......δηλαδή ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ !!!

Πάντως, η συντονισμένη προσπάθεια του σουλτάνου του Μορέως, να ΜΗΝ επιτρέψει να συζητηθεί το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΚΟΡΙΩΝ  στο ΠΕΣΥΠ, έπιασε τόπο, αφού προσέτρεξε όλο το ψηφοδέλτιό του να τον στηρίξει (πλην των παροπλισμένων της Μεσσηνίας ) με πρωτοστατούντα τον πρόεδρο του ΠΕΣΥΠ και ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ κ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟ, και με το πρόσχημα της εισαγγελικής έρευνας, το άφησαν ΚΑΙ αυτό στα αζήτητα !!!

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ......ΣΤΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ :

http://orthologika.blogspot.gr/2018/03/blog-post_20.html

http://orthologika.blogspot.gr/2018/03/blog-post_39.html

http://orthologika.blogspot.gr/2018/03/blog-post_44.html

http://orthologika.blogspot.gr/2018/03/blog-post_21.html

http://orthologika.blogspot.gr/2018/03/kata.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.