Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΕΙ Ο Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΩΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΕΡΡΙΨΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟΥ κ. ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ F/B

Σχετική εικόνα

Γνώμονάς μου στην πολιτική ήταν, είναι και θα είναι μόνο η ΑΛΗΘΕΙΑ....
Με έκπληξή μου είδα πως στο δελτίο τύπου της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφέρεται ως αιτία αποπομπής μου η αληθινή στάση μου, στο πολύ σοβαρό θέμα που ανέκυψε στη Μεσσηνία και ταλανίζει ολόκληρη την Πελοπόννησο. Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν περιορίζεται μόνον εκεί…
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως σε αυτή την συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης επέλεξε πρωτίστως να μου επιρρίψει «ευθύνες» ολοκληρώνοντας την πολιτική στοχοποίησή μου για την προ μηνός δήλωσή μου, καταδίκης της πολιτικής συμπεριφοράς της κυβέρνησης στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου.
Γνώμονάς μου στην πολιτική ήταν, είναι και θα είναι μόνο η ΑΛΗΘΕΙΑ. Την ΑΛΗΘΕΙΑ που είπα σήμερα ενώπιον όλων των συναδέλφων μου. Μια ΑΛΗΘΕΙΑ που πηγάζει από την προσωπική μου ηθική και ακεραιότητα, που είναι πάνω από «την πολιτική ηθική» που επικαλούνται ορισμένοι.
Με αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ οδηγό, ΕΓΩ υπέβαλλα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Συνεχίζω πλέον ως Περιφερειακός Σύμβουλος να υπηρετώ τους πολίτες της Μεσσηνίας που με εξέλεξαν.
Περικλής Μαντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.