Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ : ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΑΝΟΣ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ ΒΛΑΠΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ !!!

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ Α.Ε.Π.Ο. ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ !!!

Η Α.Ε.Π.Ο. ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ....ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ''ΣΥΝΟΔΟ ΕΡΓΟ'' ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 19 ΤΟΥ 2011 !!!
ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.....ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ !!!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ......ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ - ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ -  ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ....ΡΕΠΟΡΤΑΖ !!!
Εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια, ακούμε για σχέδια σε εξέλιξη του δημάρχου Τρίπολης σχετικά με την διαχείριση των σκουπιδιών.
Όταν πρωτο ακούσαμε για το ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ, πήραμε τα όρη και τα βουνά να το ανακαλύψουμε πριν 2 χρόνια......μόνοι μας, με έναν πολίτη που το γνώριζε σαν περιοχή, το φωτογραφίσαμε, κάναμε ρεπορτάζ με τίτλο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ, δείξαμε ΠΟΥ είναι και σε ΠΟΣΟ ΑΠΡΟΣΙΤΟ σημείο.......όταν όλοι αναμασούσαν τον σανό που μας είχε πετάξει στην πάχνη, η δημοτική αρχή περί ΤΑΧΑ λύσης του προβλήματος της πόλης με τα σκουπίδια μας....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 !!!!!

http://orthologika.blogspot.gr/2015/12/blog-post_21.html

Λέγαμε τότε, πως εκεί πάνω δεν είναι δυνατόν να γίνει διαχείριση σκουπιδιών......παρά μόνον κατάψυξη ή εναπόθεση δηλαδή ΤΡΙΤΟΣ ΧΑΔΑ....

Ο δήμαρχος όμως της Τρίπολης, επιμένει πως εκεί στα άγρια κορφοβούνια και δίπλα στις ανεμογεννήτριες , θα κάνει τις εγκαταστάσεις της διαχείρισης.....
Αρχικά την είπε ''προσωρινή''.....
Όσο κρατούσε η αναμονή των ΄΄εγκρίσεων΄΄ των μελετών !!!
Μετά έπεσε σιωπή μακροχρόνια.....όσο μπάζει ο Άγιος Βλάσης κι άλλο σκουπίδι....
Τελευταία το story άλλαξε προσδιορισμό του έργου !!!
Έγινε ''ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ'' που θα την κάνει μόνος του ο δήμαρχος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ......ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ''ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ''.....

Και φυσικά το αμίμητο ''ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ''.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΆ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΥΛΗΣ !!!

Ένα μόνο δεν είπε : πως ο σανός που μας σερβίρει, είναι βλαπτικός για την υγεία μας και όχι μόνον την σωματική !
Κυρίως βλάπτεται το μυαλό και η ψυχή μας από τα παραμύθια που ακούμε να μας αναλύονται ως πραγματικές ιστορίες μελλοντικών επιτευγμάτων....
ΣΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Για πολλούς λόγους.
Κυρίως όμως ΔΕΝ μπορεί να γίνει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ , αυτή  δηλαδή που εξαγγέλλει κάθε τόσο ( ακριβώς ίδια με τις υπογραφές που ''πέφτουν'' ) ο Δήμαρχος της Τρίπολης κ. Παυλής.

Ο ΣΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΕΙ ΕΊΝΑΙ ΣΕ  ΔΟΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.....
ΕΠΕΙΔΗ :
Η Α.Ε.Π.Ο. ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ ΩΣ .....''ΣΥΝΟΔΟ ΕΡΓΟ'' ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 19/2011 ΤΟΥ Υ.ΠΕ.Κ.Α.

Αυτή την εγκύκλιο που κάποιοι την λέμε και κάποιοι άλλοι κάνουν πως δεν τις ξέρουν εδώ και χρόνια !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η Α.Ε.Π.Ο. ΤΟΥ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ :

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???

Αφού ΜΟΝΟ για 5 χρόνια πήρε την Α.Ε.Π.Ο. κι αυτή σαν ΣΥΝΟΔΟ ΕΡΓΟ !!!

Δηλαδή σαν ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΔΙΤ !!!!!!!!!!!

Δηλαδή σαν ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΔΙΤ !!!!!!!!!!!

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ .......ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ???

Κι όποιος διαβάσει ολόκληρη την Α.Ε.Π.Ο. ( ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ) του ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ , θα δει και θα μάθει και άλλα ενδιαφέροντα !!!
Πως ΟΤΑΝ λειτουργήσει η ολοκληρωμένη διαχείριση του ΣΔΙΤ .....παύει η ισχύς του έργου στο ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ.....εκχωρείται στο ΣΔΙΤ !!!!!!!!!

Τι στο καλό ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διάβασε ποτέ την ΑΕΠΟ ούτε στην αντιπολίτευση ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ , ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ Α.Ε.Π.Ο. ΤΟΥ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ :


https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9B74%CE%9F%CE%A11%CE%A6-9%CE%917?inline=true

ΠΟΣΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.....ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ Α.Ε.Π.Ο. ΤΟΥ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ ???

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ''ΕΙΔΕ'' ΤΗ ΦΑΚΑ ???
ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ???

ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ.....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ''ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΙΚΗ'' ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΟΣ.......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

Δούλεμα χοντρό του κόσμου είναι
Και πολύ λυπόμαστε, που για άλλη μια φορά, αποκαλύπτεται εκ των πραγμάτων, πως έχουμε δίκιο όταν φωνάζουμε πως ΚΑΙ οι αντιδρώντες δήμαρχοι στο ΣΔΙΤ (όχι όλοι εννοείται !!!) έχουν μπει στο παιχνίδι του σουλτάνου και δρουν ως ΛΑΓΟΙ του.....στην διευκόλυνση των τεχνητών κρίσεων σκουπιδιού, προκειμένου να ασκεί με μεγαλύτερη ισχύ τις πιέσεις του προς τους κυβερνώντες.....για να εγκαταστήσει το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΔΙΤ του......

ΤΩΡΑ όμως, που τα στοιχεία συσσωρεύονται και οι αποδείξεις έχουν δημοσιευθεί παντού, ΑΝ αποφασίσουν ''κάποιοι αόρατοι εχθροί ''να μας ''ξαναχώσουν'' στο σκουπίδι, ας έχουν όλοι υπ΄ όψη τους , πως μπορεί και να κάνουμε χρήση του άρθρου 187 του ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ . στις προσφυγές μας ........για την ΣΩΤΗΡΙΑ μας. Και ευτυχώς τα ονοματάκια τους, παίζουν μόνα τους στα βίντεο τόσων χρόνων και στις υπογραφές τους που βρίσκονται παντού !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.