Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.....ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ !!!

ΑΛΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ .....
ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ .....

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΠΩΣ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ'' ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ !!!



Γράφει ο Kostas Tserentzoulias

'' Να αποχωρήσει από την αίθουσα την ώρα που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανέβαινε για να πραγματοποιήσει την ομιλία του στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συνεδρίου της Πελοποννήσου επέλεξε ένας εκ των αντιπεριφερειαρχών.

Πιο συγκεκριμένα ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, αρμόδιος για ζητήματα επιχειρηματικότητας Περικλής Μαντάς, θέλησε να μη βρίσκεται στο «κάδρο» της κυβερνητικής φιέστας.

Όπως μάλιστα φάνηκε ο κ. Μαντάς – στέλεχος και πολιτευτής της ΝΔ στη Μεσσηνία – αρκέστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του Περιφερειακού Συνεδρίου αυστηρά στα θεσμικά του καθήκοντα, προκειμένου να προωθηθούν και να επιλυθούν θέματα της επιχειρηματικής κοινότητας και ζητήματα που άπτονται με την υλοποίηση προγραμμάτων, ενώ υπήρξε και συντονιστής Συνεδρίας για θέματα Παιδείας, Έρευνας και Οικονομίας καταθέτοντας και πρόταση για δημιουργία τριτοβάθμια σχολή τουριστικού management. 

Απούσα πάντως ήταν και η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, η οποία επίσης αρκέστηκε στα θεσμικά της καθήκοντα.

Για την ιστορία πάντως πολλά ήταν τα γαλάζια -κυρίως αυτοδιοικητικά- στελέχη που επέλεξαν να παραμείνουν και να… χειροκροτήσουν τον κ. Τσίπρα.''

Σημείωση του ORTHOLOGIKA :

Αν δεν έχει αντιληφθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, πόσο γρήγορα και ''αποτελεσματικά'' μπορεί να αυτοδιαλυθεί,από τους εναγκαλισμούς του, με το τέκνο του ΔΟΛ και των πολυδαίδαλων πολιτικών διαδρομών , για την επίτευξη των άκρατων προσωπικών φιλοδοξιών του....δεν έχει παρά να του δώσει στήριξη και θώκους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.