Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Γ' ΚΟΠ : ΜΑΣ ''ΜΑΛΩΝΕΙ'' Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ.......

ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ''ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ'' ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ ....ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΩΝ ,ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ !!!

ΑΝΑΦΕΡΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ .....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ, ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ .....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ !!!

ΑΛΛΑ
ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ !!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΓΕΜΟΝΙΣΚΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ???



ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Γ' ΚΟΠ είναι το εξής :

Πρωί πρωί, η ιδιοκτήτρια του blog, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ. Β. ΔΑΡΜΑ , ο οποίος πριν το ''καλημέρα'' ξεκίνησε την λεκτική επιθετική πολιτική, επειδή αναρτήσαμε το σχετικό άρθρο για τα σκυλιά των συγκεκριμένων μελών της Γ΄ΚΟΠ που βρίσκονται ( ή βρίσκονταν επί μεγάλο χρονικό διάστημα ) στον χώρο του ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ της Γ' ΚΟΠ στην περιοχή ΚΡΗΝΗ ΠΑΤΡΩΝ.

Ο κ. πρόεδρος, αφού μας έκανε δριμείες παρατηρήσεις, γιατί ΔΕΝ τπν ρωτήσαμε πριν αναρτήσουμε το άρθρο, αφού μας επέπληξε για το γεγονός πως μιλάμε με συγκεκριμένο άτομο που ο ίδιος δεν εγκρίνει
( ΠΩΣ ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Γ' ΚΟΠ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ???? ΚΟΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ  ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ ????
ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ ????
ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΝΑΡΤΑ ΤΟ ORTHOLOGIKA Ή ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ, ΤΟ ΤΟΠΙΟ  ??? )

αφού μας είπε πως ''ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ'' (άρα ΕΚΕΙ ήσαν !!! καλά το γράψαμε !!!)

αφού επικαλέστηκε ΕΓΓΡΑΦΟ της Γ΄ΚΟΠ προς τους υιούς του εκλιπόντος προέδρου, ''ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ'' το οποίο έστειλε ο ίδιος (?????) πριν 15 μέρες και ''ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΜΕΣΩΣ''......
ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ
ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ !!!

Δηλαδή
ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ για τα όσα καταγγείλαμε......αλλά επειδή αυτά δεν ισχύουν σήμερα, ζητούσε να τα αναιρέσουμε !!!

Μάλλον ο κ. πρόεδρος έχει μπερδέψει την ΑΛΗΘΕΙΑ στην δημοσιογραφία, με την ιδιοτελή και αναιδή πολιτική με την οποία συνδέουν τα συμφέροντά τους, όσοι γράφουν ή έγραψαν ιστορία στα ανιστόρητα κυνηγετικά δρώμενα της Πελοποννήσου.....και ΟΧΙ μόνον !!!

Ζητήσαμε στον κ. Πρόεδρο,να μας αποστείλει το έγγραφο προς την οικογένεια Μαρκόπουλου, που επικαλέστηκε πως έχει στείλει, πριν 2 εβδομάδες, καθώς και  μια βεβαίωση, πως τώρα ....σήμερα, αυτά που καταγγείλαμε στο άρθρο μας έπαυσαν να ισχύουν.....
Αντί απαντήσεως μας είπε επί λέξει : ''ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕΙΛ , ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ......ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ'' !!!
ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΟΥ !!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.....
ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΡΓΑΦΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΛΌΓΩΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ
ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ......ΚΙ ΕΣΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ......ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΟΝ ΕΠΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟΝ ΤΩΝ ΗΛΩΝ.....

ΑΥΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ 2 ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΩΣ ΤΩΡΑ......ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΤΡΩΝ......

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ

Ο κ. πρόεδρος δήλωσε πως ήταν Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ επί πολλά προηγούμενα έτη !!!
Δεν ακούσαμε όμως καμία ζεστή δήλωσή του, πως επι των ημερών του, δεν συνέβαιναν όλα αυτά που περιγράψαμε.....
Απλά μας είπε τα εξής  :

'' ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΚΥΛΙΑ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ, ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΨΑΝΧΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΟ ??? ΕΙΝΑΙ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ " !!!!!!!

ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΜΕΛΑΝΑ ΔΡΥΜΟ .....ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ !!! 
ΗΤΑΝ ΑΧΑΝΗΣ ΕΚΤΑΣΗ ΤΑ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ???  
ΗΜΑΡΤΟΝ.......

Και ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ???

ΣΕ ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΟ Η....ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ???

Τι λέμε κι εμείς τώρα ε ?????

ΑΝ
Έχει ο κύριος πρόεδρος της ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Γ' ΚΟΠ να μας ανακοινώσει κάτι ως Γ' ΚΟΠ ή ως άτομο, δεν έχει παρά να μας στείλει επιστολή με τα αποδεικτικά στοιχεία των όσων λέει, και θα την δημοσιεύσουμε αυτούσια.....και ΑΜΈΣΩΣ.

ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ.....ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ Η ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ....ΑΣ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ....
ΕΙΔΙΚΑ 
ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΕΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.....
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !!!

ΑΝ τα ΕΞΩΔΙΚΑ πληρώνονται από τα προσωπικά τους έσοδα.....τότε πάει καλά ..... ας δώσουν δουλειά στο συμπαθές  επάγγελμα  των νομικών !!!

Σημαντική σημείωση :

Για όλα όσα γίνεται μνεία στο ανωτέρω άρθρο, περί της τηλεφωνικής συνομιλίας, με τον πρόεδρο της διοικουσας επιτροπής της Γ΄ΚΟΠ, επικαλείται η αρθρογράφος το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεών της από οποιαδήποτε αρχή , αν προκληθεί έστω και κατ΄ ελάχιστον !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.