Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

ΚΟΡΙΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ !!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ???

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ κ. ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ, ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ .....

ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ???
ΣΕ ΠΟΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ???

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ....ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ???

Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ???

Έφοδος Αστυνομίας και Εισαγγελέα στα γραφεία της Περιφέρειας Μεσσηνίας

Εισαγγελική έρευνα για "κοριούς" και παρακολούθηση συνομιλιών στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη (βίντεο)


ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ κ. ΕΛΕΝΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΤΗΣ !!!

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ???

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ ???

Οι αστυνομικοί ξήλωσαν και κατέσχεσαν τους επεξεργαστές από τους υπολογιστές του γραφείου της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη και τους πήραν για έρευνα.
Η έφοδος 15 αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμάτας, παρουσία εισαγγελέα, ανησύχησε προσωπικό και πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Διοικητήριο.
Ο λόγος της εφόδου είναι η καταγγελία της ίδιας της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας για υποψίες ότι έχει πέσει θύμα παρακολούθησης και συνακρόασης όλων των συνομιλιών της, τόσο των τηλεφωνικών, όσο και των ηλεκτρονικών.
Οι αστυνομικοί πήραν τους υπολογιστές για περαιτέρω έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί τυχόν σύστημα απομακρυσμένης συνακρόασης ή άλλου είδους παράνομο λογισμικό που επιτρέπει την παρακολούθηση όχι μόνο των e-mail αλλά και των συνομιλιών που γίνονταν στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη.
Αν πράγματι διαπιστωθεί ότι υπάρχει το επίμαχο παράνομο λογισμικό, τότε μιλάμε για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα, που εικάζεται ότι έχει πολιτικές προεκτάσεις.
Ποιοί και γιατί είχαν βάλλει στο στόχαστρο την Ελένη Αλειφέρη και κατ’ επέκταση της υποθέσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και ποιός και με ποιό τρόπο έθεσε τις συνομιλίες της υπό παρακολούθηση;
“ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ” ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ
ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Η αστυνομική έρευνα θα εντοπίσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Να σημειωθεί ότι πέρα από τον εξοπλισμό που πήραν οι Αστυνομικοί και θα κάνουν φύλλο και φτερό στα εργαστήρια της Αστυνομίας, οι υπάλληλοι της μηχανογράφησης αυτή τη στιγμή δίνουν κατάθεση στην Ασφάλεια.
Η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, μιλώντας στο MessiniaLIVE, εμφανώς ταραγμένη και σοκαρισμένη από την πρωτοφανή παραβίαση των συνομιλιών της, δήλωσε πως πρέπει να θωρακιστεί η λειτουργία του κράτους και της αυτοδιοίκησης από τέτοιες κακόβουλες ενέργειες. Να σημειωθεί ότι η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη είχε κάποιες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά γι’αυτό και προέβη στις καταγγελίες. Άμεσα με εισαγγελική παραγγελία οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμάτας κατέσχεσαν τους υπολογιστές του γραφείου της, ενώ ερεύνησαν και τους υπολογιστές του 3ου ορόφου. Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν όλο το δίκτυο των υπολογιστών που συνδέονταν μεταξύ τους, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει ενδεχομένους και σε άλλους υπολογιστές παράνομο λογισμικό.
“ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ”
Το MessiniaLive μίλησε με τον ειδικό στις τηλεπικοινωνίες τεχνικό Γιώργο Ζούζουλα ο οποίος τόνισε: “Φυσικά και μπορεί να γίνει μια τέτοια παρακολούθηση με τους εξής τρόπους: με κοριό στο γραφείο, μέσω λογισμικού στο κινητό τηλέφωνο, με trojan στον υπολογιστή – που εδώ είναι και το πιο πιθανό – κι αν χακάρουν το τηλεφωνικό κέντρο. Όλα όμως τα παραπάνω αφήνουν ίχνη, οπότε μπορεί μέσω ειδικής έρευνας να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει γίνει και να εντοπιστούν οι δράστες…”
Να σημειωθεί ότι τέτοιες πρακτικές πλήττουν τη δημόσια διοίκηση και τοπική αυτοδιοίκηση και μας θυμίζουν άλλες εποχές αλήστου μνήμης με παρακολουθήσεις και φακελώματα…
ΠΗΓΗ messinialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.