Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

''ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ'' : Ο Μ. ΜΑΚΑΡΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. !!! Η ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΤΟΥ ΝΙΚΑ .....ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ....

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ.....ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ.....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ.....

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΓΑΛΕ ΛΟΓΟ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΔΑ !!!

ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ ....ΤΟΝ ΧΑΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑ :
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑ !!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ( ΣΤΡΑΓΓΙΔΙΩΝ ) ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΥΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΔΟΝΤΑ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :



ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΫΓΕΤΟ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΔΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ 670 ΜΕΤΡΑ !!!



Πριν λίγες μέρες έγινε στην Καλαμάτα Δημοτικό Συμβούλιο μετά από συγκέντρωση υπογραφών της Αντιπολίτευσης, όπου κεντρικό θέμα ήταν η ξαφνική και ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ .....ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ , στην οποία κήρυξε την πόλη ο δήμαρχος κ. Νίκας, με την σημαντική συμβολή και κάλυψη του προσφιλούς του σουλτάνου του Μορέως, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.....
Ο κ. Μ. Μάκαρης επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρωτοστατήσας στην κινητοποίηση του έκτακτου Δ.Σ.  έδειξε στο σώμα, το ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, με φωτογραφίες και βίντεο σε προτζέκτορα !!!

Ο Μανώλης Μάκαρης δήλωσε ότι “η Μαραθόλακκα απέχει μόλις 670 μέτρα από τον Νέδοντα, και 6χλμ από το κέντρο της Καλαμάτας, και η προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων στην περιοχή γίνεται εδώ και 4 έτη και 11 μήνες, σχεδόν 5 χρόνια. 
Αν υποθέσουμε ότι παράγονται 30.000 τόνοι τον χρόνο σύμμεικτα απορρίμματα, τότε έχουμε 147.500 τόνους σκουπίδια στη Μαραθόλακκα αυτά τα 5 χρόνια, που σημαίνει 49.167 τόνοι ως υπόλειμμα, το οποίο δεν γνωρίζουμε που βρίσκεται, που έχουν πάει όλα αυτά τα σκουπιδοδέματα;”



ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ  ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ''ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ'' ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ......ΜΕ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ !!!

Οι φωτογραφίες από τον δορυφόρο, που δείχνουν την κάτοψη του ΔΑΣΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ, αποκαλύπτουν ΚΑΙ την αποψίλωση της δασικής έκτασης πέραν των 7 στρεμμάτων που είχε εγκρίνει το Δασαρχείο, για την διευκόλυνση της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ της ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ, αλλά και το σημερινό χάλι της περιοχής του ΤΑΧΑ αποκατεστημένου ΧΑΔΑ .....που ξαναέγινε ΧΑΔΑ, δίπλα !!!

Αυτά τα χάλια, που τα ΓΝΩΡΙΖΕΙ πολύ καλά ο κ Νίκας αφού ο ίδιος τα έχει δημιουργήσει ΜΗ δεχόμενος να προχωρήσει σε ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των σκουπιδιών του, μήπως και χαλάσει τα μεγαλεπήβολα και ανέφικτα σχέδια του προσφιλούς του, σουλτάνου του Μορέως , με τον οποίο πολύ γρήγορα ''τα βρήκαν'' ΑΛΛΑ........δεν έμεινε στο Δ.Σ. να ακούσει την αντιπολίτευση και τις ερωτήσεις της , ούτε να δει σε φωτογραφίες τα χάλια της ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ και της ΤΑΧΑ διχείρισης που κόπτεται πως κάνει .......και ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!
Αυτή είναι η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΑ !!!
Το γύρισμα της πλάτης στον διάλογο, για τις ευθύνες του και τα προβλήματα της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ....

ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ 
ήταν η διαπίστωση του κ. Μάκαρη.....
Ο οποίος ζήτησε και ισοζύγια του κάθε χρόνου, για ανακυκλώσιμα , βιοαποδομίσιμα, ''υπολείμματα διαχείρισης'' κλπ.....από την ΑΔΕΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ''ΛΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ '' ΣΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΤΗΣ......ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ......ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΝΕΔΟΝΤΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.