Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΤΕΛΟΣ !!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΤΑ.....ΓΙΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!! ΑΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ .....ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΣΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΡΤΑΡΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ???

ΤΟΝ ΠΕΣΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.....ΚΙ ΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.....

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο κ. ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ......ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ !!!
ΕΦΕΡΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ''ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ''  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ.....
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΠΕΣΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ......ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΦΕΥΓΕΙ.....Μετά από σειρά ενεργειών, που βούλιαξαν την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, εμπόδισαν τις διαδικασίες που προβλέπονται από το Νόμο, για την εκπόνηση του ΠΕΣΔΑ από τον ΦΟΔΣΑ, αφού ''εξαφανίστηκε'' το αρχικό κείμενο......ξαναβρέθηκε......απεστάλει άλλο κείμενο στα Υπουργεία, έγινε ΣΜΠΕ επί λάθος κειμένου....και άλλα παρανοϊκά γεγονότα, που τα έχουμε αναλύσει εκτενώς στην αρθρογραφία μας κατά καιρούς, για τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και το περιβόητο ΣΔΙΤ του σουλτάνου....... είχαμε μια απρόσμενη εξέλιξη από τον πρωταγωνιστή των ανωτέρω, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ και δήμαρχο ΕΥΡΩΤΑ κ.  ΓΡΥΠΙΩΤΗ :

Την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα για αυστηρούς προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους υπέβαλλε ο Γιάννης Γρυπιώτης.
Η επιστολή παραίτησης του Δημάρχου Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη, που υποβλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29 Νοεμβρίου είναι η ακόλουθη :
«Προς
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ευρώτα
Αγαπητέ Πρόεδρε
παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε την απόφασή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης για την παραίτηση από το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα για αυστηρούς επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.
Επίσης όπως εκφράσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ευγνωμοσύνη μου για την έως τώρα συνεργασία μας δηλώνω δε ότι θα είμαι παρών σε ότι κρίνετε για το καλό του Δήμου μας αλλά και των Δημοτών, παρακαλώ δε για την πρωτοκόλληση του εγγράφου αλλά και την ανάλογη κοινοποίησή του.
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα, αυτό μπόρεσα, αυτό κατάφερα, λυπάμαι ειλικρινά που οι επαγγελματικές μου δυναμικές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας, για τις όποιες αδυναμίες μου ζητώ συγνώμη από όλους σας».
Εμείς πάντως εξακολουθούμε να ρωτάμε ΔΗΜΟΣΙΑ τον κ. ΓΡΥΠΙΩΤΗ :
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΣΔΑ ??????????

ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΧΥΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.