Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Ο ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!

ΜΕ 2ο ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ !!!

ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΦΕΡΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο κ. ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ......

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.......ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΦΩΤΟ

Ένα χρόνο μετά την εκλογή του, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ ( ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΛΗΤΩΝ ) της Πελοποννήσου, υπέβαλε την παραίτησή του και συγκαλεί μετά από μήνες ......τον φορέα για εκλογή νέου προέδρου !!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !
Η πρόσκληση είναι για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 5 το απόγευμα.
Η παραίτηση του κ. Γρυπιώτη, δεν γνωρίζουμε αν έχει ήδη γίνει αποδεκτή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αλλά το θέμα ''ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ'' είναι ήδη 2ο στο πρόγραμμα της συνεδρίασης του ΦΟΔΣΑ .
ΤΟΝ ΠΕΣΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ......
Αυτή ίσως είναι και η μεγάλη αποστολή που εξετέλεσε ο κ. Γρυπιώτης.....πρωτοφανής και πρωτότυπη στα Ελληνικά χρονικά τουλάχιστον !!!
Κατάφερε, να φέρει ένα κείμενο ΠΕΣΔΑ για έγκριση στον ΦΟΔΣΑ.....να ψηφιστεί με τροποποιήσεις , να σταλεί στα Υπουργεία ΧΩΡΙΣ τις τροποποιήσεις.....να αποσταλούν οι τροποποιήσεις ΜΕΤΑ.....να βγουν εισηγήσεις των Γ.Γ. των υπουργείων ΧΩΡΙΣ τις τροποποιήσεις που είχαν σταλεί ΜΕΤΑ το ''ΛΑΘΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟ''......να εγκριθεί ένας ΠΕΣΔΑ που κανείς μας δεν ήξερε και ΠΟΤΕ δεν έμαθε το πλήρες κείμενό του......να γίνει ο ΦΟΔΣΑ πολλές φορές μαλλιά κουβάρια στις συνεδριάσεις του.....να συγκληθεί Επιτροπή διαβούλευσης της περιφέρειας ΜΕΤΑ την ψήφιση του ΦΟΔΣΑ χωρίς να παρέμβει ο πρόεδρός του σε αυτή την ανήκουστη και πρωθύστερη διαδικασία.....να είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ από παντού......και κανένας να μη του ζητάει εξηγήσεις ή την παράιτησή του επιτέλους .....από την κυβερνητική εξουσία.....
Με άλλα λόγια, ο κ. Γρυπιώτης, έκανε άσκηση της εξουσίας του, με τέτοιο τρόπο, που όχι μόνο δεν εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των ΠΟΛΙΤΩΝ και της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ σχετικά με την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, αντιθέτως διευκόλυνε τα μέγιστα τις δαιδαλώδεις και σκοτεινές διαδρομές του ανύπαρκτου ΣΔΙΤ, να σέρνεται πάνω από της Πελοπόννησο ως - τάχα - μεγαλόπνοο σχέδιο διαχείρισης, χωρίς ποτέ να υλοποιείται ΝΟΜΙΜΑ και στο ελάχιστο, μια ουσιώδης ενέργειά του προς επίλυση του ΧΑΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟ............
Με τις υγείες του κυρίου προέδρου......και αναμένουμε να δούμε ποιόν διάδοχο θα προτείνει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.