Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ 8,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ''ΜΕΛΕΤΕΣ'' ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ!!!

ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΕΠ......ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ !!!
400.000 ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ - ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ (ΔΡΟΜΟΣ ΦΩΚΙΑΝΟΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ) !!!!
ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ (???) ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Ή ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.....

ΑΛΛΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΕΙ ''ΜΥΘΙΚΗ'' ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !!!


Στην υγειά μας ή στην ανοχή μας πίνει τελικά, ο σουλτάνος του Μορέως, μετά τις τόσες κατανομές του πακτωλού του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, που κάνει σε έργα και ΜΕΛΕΤΕΣ ???
Η αλήθεια είναι, πως αν αθροίσουμε τα εκατομμύρια που έχουν ξοδευτεί για έργα και μελέτες, στην 7ετία που ''κυβερνάει'' την Ταρτουλόνησο, θα πάθουμε ΣΟΚ.....
Διότι λογικά θα έπρεπε να έχουμε γίνει MANHATTAN !!!
Εμείς όμως στους ίδιους καρόδρομους σκοτωνόμαστε, όταν  περιδιαβαίνουμε τα χωριά μας, στις ίδιας λακκούβες σπάμε πόδια και λάστιχα, όταν κυκλοφορούμε στις πόλεις μας, στα ίδια μπάχαλα βρισκόμαστε , όταν επισκεπτόμαστε ''λιμάνια'' ή υποδομές τουρισμού ( όχι ξενοδοχεία 5άστερα φυσικά......σε αυτά φιλοξενολυνται μόνο οι ίδιοι οι χρηματοδότες τους, με ΕΣΠΑ, εμείς δεν έχουμε τέτοιες δυνατότητες οι κονομικές.....)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ''ΕΡΓΑ''  ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΜΕΛΕΤΕΣ'' ....ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ Ή ΑΡΧΙΚΕΣ.....ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ....Ή ΞΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ :

ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΜΠ ΚΑΙ ΣΑΕΠ.....ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ !!!!!!!!!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%95%CE%91%CE%9D7%CE%9B1-%CE%A4%CE%A7%CE%98?inline=true




400.000 ευρώ για την συνέχιση του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ στον ΠΑΡΝΩΝΑ !!!
Όπως παρατηρούμε, συνεχίζει το έργο της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΝΩΝΑ ......από το ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΙ.....δηλαδή συνέχεια του δρόμου ΦΩΚΙΑΝΟΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ, ποτυ κατέβασε ολόκληρο το βουνό στη θάλασσα και μόνο το ORTHOLOGIKA το ανέδειξαν , με επιθέσεις ακόμα και κατέβασμα άρθρων μας και φωτογραφιών μας.






'
ΚΙ ΕΔΩ ΟΙ ''ΧΑΡΟΥΛΕΣ '' ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΝΩΝΑ που τώρα θέλει να συνεχίσει τον αποτελειωμό του !!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ Α ΡΑΓΕ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΡΓΩΝ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ???

ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ ΕΝΟΧΙΚΑ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ ??? 
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.Ε.Κ.Α. ΦΥΣΙΚΑ ???


ΚΙ ΕΔΩ....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ (!!!) ΤΗΝ ΑΠΛΟΧΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ......ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ......

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%94%CE%A5%CE%987%CE%9B1-71%CE%96?inline=true









ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ???

ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ???

ΣΤΗΝ ΜΥΘΙΚΗ ΜΗΠΩΣ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.