Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ, Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 13-12-2017.....ΓΙΑΤΙ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΑΡΑΓΕ ???

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ......ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ''ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥΣ'' ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ !!!
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ  ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ???


Στο Περιφερειακό συμβούλιο της Τετάρτης 13-12-2017, τα αίματα είχαν ανάψει εξ αρχής, επειδή, για πολλοστή φορά, η αντιπολίτευση (ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ''ΝΑΙ''!!!) παραπονιόταν, για τον τρόπο που έρχονται ΜΕΓΑΛΑ έργα προς ψήφιση ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ και χωρίς την έγκαιρη ενημέρωση των συμβούλων !!!
Αυτό είναι ένα θέμα που το καταγγέλλουν και για την Οικονομική Επιτροπή, συχνά, οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης , στο σουλτανάτο του Μορέως .
Το περίεργο είναι, πως αυτά που ζητάει να τηρούνται η αντιπολίτευση , δεν είναι απλώς αυτονόητα, αλλά και τα εκ του ΝΟΜΟΥ προβλεπόμενα !!!
Ο περιφερειάρχης πάντως, και η κυρία θεματική, καθόλου δεν ακολουθούν τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης, ζητώντας μάλιστα και τα ρέστα από όλους, κατηγορώντας τους ως αρνητές της ανάπτυξης και της προόδου κατακεραυνώνοντας όποιον αντιδρά, ως εχθρό της περιφερειακής αρχής.....
Ακούστηκαν για μια ακόμα φορά, απίστευτα σχόλια από τον σουλτάνο του Μορέως, κατά όσων αντέδρασαν ....ειδικά κατά του κ. ΓΟΝΤΙΚΑ του ΚΚΕ !!!
Σύνηθες το φαινόμενο, να επιτίθεται ο περιφερειάρχης στους εκπροσώπους του χώρου, που κάποτε ο ίδιος προσήγγιζε επί το επαναστατικότερό του ( σύμφωνα με τα όσα του έχουν καταγράψει στα βιογραφικά του τα ΜΜΕ αλλά το έχει διαλαλήσει και ο ίδιος παλαιότερα !!!) π.χ. http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/10687/%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE

Αλλά η επιθετικότητά του προς κάθε ΜΜΕ που τον κριτικάρει , θα μείνει στην πολιτική ιστορία του τόπου.
Χθες αποκαλούσε ''υπάλληλο'' καναλιού τον κ. Γόντικα.....εκτόξευσε άμεσες αλλά ΑΝΩΝΥΜΕΣ απειλές πως ''εντός των επόμενων ημερών ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ'' και άλλα παρόμοια....
Το βίντεο με το σχετικό υλικό είναι προς επεξεργασία και μόλις ετοιμαστεί θα προστεθεί στο άρθρο ....


Η ανεξέλεγκτη επιθετικότητα κατά πάντων, όσοι δεν είναι υμνητές, έχει πάρει διαστάσεις κατεστημένου, στις συνεδριάσεις του ΠΕ.ΣΥ.Π. κι αυτό δεν είναι πρόσφατο....
Συμβαίνει εδώ και χρόνια, σε όλα τα θέματα που προκύπτουν διαφωνίες και κόντρες.
Χθες προέκυψε και το εξής απίστευτο :
Για μια ακόμα φορά ο σουλτάνος του Μορέως, επικαλέστηκε τον Μιχαλολιάκο και την υποτιθέμενη συνάντησή του με ''καναλάρχη'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΥΘΕΩΣ......ως μεμπτή και κατακριτέα πράξη !!!
ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕ.ΣΥ.Π. ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΜΩΣ !!!
Και λίγο αργότερα, προκαλούσε τον κ. Γόντικα να αντιδράσει επ΄ αυτού.....επειδή ΔΕΝ αντέδρασε κατά την ψηφοφορία !!!
Τι νόημα έχει για την ισχύ του περιφερειάρχη.....ο διπολισμός που επειχειρείται να τορπιλιστεί ανάμεσα στα 2 κομματικά άκρα ???
Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ???
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : το έργο για το οποίο έγινε η φασαρία, είναι το ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ. που το έφεραν ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ για ψήφιση από το ΠΕ.ΣΥ.Π.

Και το οποίο φυσικά πέρασε , με την τρομερή πλειοψηφία των 19 θετικών ψήφων........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.