Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ Γ' Κ.Ο.Π. ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΑΣΩΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ???

ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΕΡΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Γ' Κ.Ο.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.....ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙ 2 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΑΣ .....ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ???
ΜΟΝΟ ΤΟΥ κ. ΜΕΣΣΗΝΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΒΡΗΚΑΝ ΑΤΟΠΗ ???

ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ( ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ''ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ'' ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ??? )



Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των κυνηγετικών sites και την δική μας διασταυρωμένη αρθρογραφία, η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ της Πάτρας είχε καλέσει σε απολογία όλο το Δ.Σ. της Γ' Κ.Ο.Π. για την εκλογή του κ. ΜΕΣΣΗΝΗ στην θέση του Γραμματέα της Γ' Κ.Ο.Π. επειδή δεν είχε εκδώσει άδεια κυνηγίου, κατά την εκλογή του !!!
Αν αυτό είναι ατόπημα και λόγος καθαίρεσης του κ. Μεσσήνη, πράγμα που έγινε .....χωρίς ακόμα να έχει γίνει αντικατάστασή του, παρ΄όλες τις φιλότιμες προσπάθειες του προεδρείου, να επιβάλλει δια της πλαγίας οδού τον αρεστό του , αναρωτιόμαστε ΓΙΑΤΙ η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , δεν κάνει το ίδιο και για την εκλογή του κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ στην θέση του προέδρου, μετά την ''αποπομπή'' του νόμιμα εκλεγέντος  κ. Παπαγεωργόπουλου, δια μεταθέσεώς του στην ΚΑΡΠΑΘΟ !!!
( ''Ο Θοδωράκης δεν μπορούσε να είναι πρόεδρος της Γ' ΚΟΠ δεν μπορούσε να διοικήσει από μακριά και έπρεπε να φύγει για υπηρεσιακούς λόγους, ήταν πολλά χρόνια στη θέση του '' δήλωσε στην συνάντηση τησ Γ' Κ.Ο.Π. με τους κυνηγετικούς συλλόγους Τρίπολης -  Αργολίδας , στην τρίπολη, ο νομικός της και μέλος της .......)
Σύμφωνα με όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας όμως, ο κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ που εξελέγη πρόεδρος της Γ' Κ.Ο.Π. από το ίδο το προεδρείο της (μετά την αίτηση για ανασύνταξή του από τον κ. Ρουμελιώτη αφού είχε απομακρυνθεί ''ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ'' !!!) χωρίς να είναι ΜΌΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, αφού διαμένει μόνιμα στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά και εκλέγεται ( καθ΄ομολογίαν και του ιδίου !!!) επί 3 συνεχείς θητείες πρώτος δημοτικός σύμβουλος, κατά την περίοδο της εκλογής του ως νέου προέδρου της Γ' Κ.Ο.Π. δεν είχε εκδώσει άδειες κυνηγίου κατά τα 2 προηγούμενα έτη, στην ΠΑΤΡΑ , όπως προβλέπει το καταστατικό της Γ' Κ.Ο.Π. !!!
Αφού τις εξέδιδε στην Αμαλιάδα.......
Στην οποία αν και υπήρξε πρόεδρος του τοπικού κυνηγετικού συλλόγου, του καταλογίζεται η διάσπαση των κυνηγών και η δημιουργία νέου ανεξάρτητου συλλόγου, ένεκα δικών του ''περίεργων'' δράσεων....
Άλλωστε ΑΝ η Αποκεντρωμένη βλέπει την παρατυπία στην ΜΗ έκδοση άδειας κυνηγίου, στον πρώην γραμματέα, θα πρέπει και να δει, την ΜΗ έκδοση επί 2 συνεχή έτη άδειας κυνηγίου, στην ΠΆΤΡΑ, από τον νυν πρόεδρο.....
Δεν νοείται να αποτελεί λόγο καθαίρεσης του γραμματέα, η μη έκδοση άδειας, χωρίς να αποτελεί ίδιο λόγο η ΜΗ έκδοση άδειας επί 2 ετία, στην ΠΑΤΡΑ όπως προβλέπει το καταστατικό για τον πρόεδρο, αλλά δεν ελήφθη υπ΄ όψην για τον κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ .....και δεν ενοχλήθηκε και η εποπτεύουσα αρχή !!!
Δεν γίνεται να υπάρχουν 2 μετρα και 2 σταθμά στις εποπτεύουσες αρχές που είναι και φορείς του δημοσίου ......να καθαιρούν τον μεν....αλλα να αφήνουν τον δε....να ζητούν απολογία για τον έναν και να αποσιωπούν την ''παρατυπία ''  του άλλου.....
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ κ . ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ.....ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ .....


Σχετικό τελευταίο άρθρο μας :

http://orthologika.blogspot.gr/2017/12/blog-post_31.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.