Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Γ΄Κ.Ο.Π. ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ !!! ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ .....

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ !!!
ΕΙΔΕ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΚΟΛΙΟΔΗΜΑ, ΤΗΝ ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ (!!) ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ Γ΄' ΚΟΠ ΠΑΡ΄ ΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΩΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΚΑ ΤΩΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ !!!

ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ???
ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ Γ' ΚΟΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ???

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ Γ' Κ.Ο.Π. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ......
Ή ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ.....
ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (!!) ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΙ ''ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΕΣ ΑΡΧΕΣ''......

(Ξανακατεβάζουν οι ''ενοχλούμενοι'' την φωτογραφία !!! Την ξαναβάζουμε χωρίς σχόλια, αλλά με σοβαρές επιφυλάξεις για πιθανό επόμενο ''χτύπημα'' !!!
Να ξεκαθαρίσουμε, πως δεν μας αφορούν τα ιδιωτικά ταξίδια του κυρίου προέδρου της Γ΄ΚΟΠ αλλά εκείνα που κάνει εκπροσωπώντας τον θεσμό του προέδρου της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας και στα οποία τουλάχιστον οφείλουν να τηρούνται οι τύποι......)
2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 .....ΞΑΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ''ΕΝΟΧΛΟΥΜΕΝΟΥΣ''  ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΜΗΝΥΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ .......ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 






Η χθεσινή περιοδεία του προέδρου της Γ' Κ.Ο.Π. στην Αρκαδία, δεν γνωρίζουμε σε τι αποσκοπούσε ακριβώς....
Υποτίθεται πως κάποιος ''πήρε μέτρα'' σε θηροφύλακες για στολές !!!
Αλλά είναι αυτός λόγος, να ξεκινήσει ο πρόεδρος της Γ΄Κ.Ο.Π.  από την Πάτρα, να αφήσει το γραφείο της Ομοσπονδίας ( όπου νυχθημερόν εργάζεται ...έτσι μας έχει δηλώσει αυτοπροσώπως !!!!!) και να τρέχει στα καταράχια της Αρκαδίας .....για να πάρει μέτρα στους θηροφύλακες ???
Αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας σε κάθε σύλλογο.....
ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.....Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ???

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ???
Κι αφού έρχεται αυτοπροσώπως, την κυρία λογίστρια της Γ' Κ.Ο.Π. που είναι υπάλληλος και ΟΧΙ θεσμική, αλλά ταυτόχρονα είναι και ΥΠΟΔΙΚΗ για την τρύπα στο ταμείο ( ΜΟΝΟΝ ο μακαρίτης ο άντρας της και πρόεδρος και ο πρώην ταμίας ΚΑΤΣΙΚΑΣ απαλλάχτηκαν με το περιβόητο βούλευμα που βγήκε με στοιχεία που ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ......και η τρύπα των 300.000 ευρώ παραμένει μη το ξεχνάμε !!!!!!!) τι δουλειά έχει να ΤΗΝ περιφέρει μαζί του ???

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΜΗ ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ' Κ.Ο.Π. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ....ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΚΟΜΑ ???

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ???
Η Γ' Κ.Ο.Π. ???

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 100 ΕΥΡΩ '' ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΣΤΗΝ Γ΄Κ.Ο.Π. ΌΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ 'Η ΜΟΝΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ???

Γνωρίζουμε βέβαια, πως η αγία οικογένεια του μακαρίτη προέδρου, είχε στήσει κι ένα μαγαζάκι περί των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ των κυνηγώνν, σ την Γ' Κ.Ο.Π. και πως αυτό το διαχειριζόταν η κυρία λογίστρια, μέχρι πρότινος, τώρα δε, το έχει μεταβιβάσει στον έναν εκ των 2 γιών της......

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ???
Μάλλον η ακόλουθος του κυρίου προέδρου, έχει καλό λέγειν και ήρθε να κατευνάσει τα πνεύματα, τα οποία όπως μαθαίνουμε , λόγω των ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΩΝ δημοσιεύσεών μας είναι αρκετά οξυμμένα !!!
Ο κύριος πρόεδρος πάντως, αν και χρόνιος θεσμικός, σε δήμο Αμαλιάδας και στην Γ' Κ.Ο.Π. δεν έχει μάθει να τηρεί τις δεσμεύσεις του καταστατικού περί θεσμικών οργάνων στο απόλυτό τους και εκτίθεται !!!
Γιατί ΑΝ η επίσκεψη δεν είχε επίσημο χαρακτήρα, ΔΕΝ έπρεπε να πάει στους συλλόγους στα γραφεία τους και να ακολουθήσουν και τσιμπούσια, αλλά να βρεθούν σε μια καφετέρια να τα πούνε......
ΑΝ ήρθε μόνο για να πάρει μέτρα στους θηροφύλακες, έπρεπε να ξέρει πως αυτό αυτόματα......μειώνει το γόητρό του και το κύρος του και ούτε περιλαμβάνεται στα καθήκοντα του Προέδρου !!!
ΑΝ ήρθε να κατευνάσει τα πνεύματα, έπρεπε να φέρει ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΥΠΟ ΜΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!

Αλλιώς πρέπει να γνωρίζει, πως επιβαρύνει την θεσμική του θέση, καλύπτοντας εκείνους που πρέπει να αποδοθούν στην Δικαιοσύνη, από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές .....
Και νομίζουμε πως δεν έχει λόγο να εκτίθεται ...
Ή μήπως έχει ??






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.