Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ Γ' Κ.Ο.Π. !!! Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Γ' ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ !!! Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΧΘΕΣ !!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
ΚΑΛΕΣΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Γ' Κ.Ο.Π. !!!
ΧΘΕΣ ΣΥΓΚΑΛΕΣΑΝ Δ.Σ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ....
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ???
ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ''ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΕΣ" ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η Γ΄Κ.Ο.Π. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ???





 Μόνο το ORTHOLOGIKA ξεκίνησε δυνατά τη μάχη κατά της διαπλοκής μέσα στο χώρο της Γ΄Κ.Ο.Π.
ΚΑΙ
Δημοσιεύσαμε το πρώτο ΠΟΡΙΣΜΑ (2009-2012) στις 28 Νοεμβρίου !!!
Από εκεί ξεκίνησαν όλα.....
Στις 4 Δεκεμβρίου ( 6 μέρες μετά τηνδημοσίευσή μας δηλαδή ) η Αποκεντρωμένη κάλεσε σε ΑΠΟΛΟΓΙΑ το Δ.Σ. της Γ' Κ.Ο.Π. !!!
Που θα έπρεπε να τους είχε καλέσει από τον Μάρτη του 2017 που βγήκε το πρώτο πόρισμα...
Αμέσως μετά την δημοσίευσή μας , άρχισε ο πανικός των εμπλεκομένων και των συγκαλυψάντων την διαπλοκή ως σήμερα......άρχισαν οι περιοδείες του Δ.Σ. της Γ' Κ.Ο.Π. ανά την Πελοπόννησο για να κατευναστούν οι αντιδράσεις των ανίδεων κυνηγών.....
Αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ αντέδρασε επιτέλους και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου !!!
Πολλά συμβαίνουν ΞΑΦΝΙΚΑ μετά την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δική μας δημοσίευση του πορίσματος  για την Γ΄Κ.Ο.Π. του 2009-2012 ( τα έτη 2013-2015 ακόμα δεν τα έχουμε βγάλει στην δημοσιότητα όπως και ένα πόρισμα ΦΩΤΙΑ για την Κ.Σ.Ε. )......που έβγαλε στη φόρα σημεία και τέρατα στην διαχείριση των εσόδων της, από το προεδρείο που ήταν και εν πολλοίς παραμένει διαχρονικά το ίδιο....
ΞΑΦΝΙΚΑ η Αποκεντρωμένη Διοίκηση κάλεσε το Δ.Σ. της Γ΄Κ.Ο.Π. ( ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ) σε απολογία , για την συμμετοχή στο Δ.Σ. στην θέση του Ταμία του κ. Μεσσήνη !!!
Αφού το ΠΟΡΙΣΜΑ έχει βγει από τον ΜΑΡΤΙΟ 2017......ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ συγκινήθηκε η Αποκεντρωμένη, να καλέσει σε απολογία το Δ.Σ. της Γ΄Κ.Ο.Π. ???
Τι έγινε ΞΑΦΝΙΚΑ ???
Μήπως συνέβησαν απρόσμενα πράγματα, όταν το ORTHOLOGIKA αποκλειστικά και μόνον, έβγαλε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΠΟΡΙΣΜΑ  στην δημοσιότητα και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι ???
Δείτε πότε βγήκε το πόρισμα :



Το ΠΟΡΙΣΜΑ λοιπόν, παρελήφθη από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ στις 2-3-2017 ....σύμφωνα με τις σφραγίδες στο άνω μέρος της σελίδας, που δείχνουν και τον αριθμό ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΟΥ......
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ  2017.....ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2017 (στις 4 -12-2017 κάλεσε η Αποκεντρωμένη το Δ.Σ. της Γ΄Κ.Ο.Π. σε απολογία !!!!!) ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ???
Το μελετούσε για να το εμπαιδώσει ???
Γιατί δεν είχε καλέσει εδώ και 9 μήνες το Δ.Σ. σε απολογία ???
ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΌΡΙΣΜΑ ???
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ ???
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ
Μόνο το ORTHOLOGIKA
Έβγαλε στο φως της δημοσιότητας το πλήρες κείμενο του ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ στις 28 Νοεμβρίου 2017 ( http://orthologika.blogspot.gr/2017/11/blog-post_2.html )και τότε άρχισαν όλα τα παρατράγουδα !!!
Και φυσικά αποφάσισε να κινητοποιηθεί και η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ .....
Διαπιστώνουμε πως μέσα σε 6 ημέρες από την ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ του ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ άρχισαν όλα να κινούνται τροχάδην !!!
Αρχικά βγήκε στη γύρα το Δ.Σ. της Γ΄Κ.Ο.Π. για να ''ενημερώσει τα μέλη τυο για τις τελευταίες εξελίξεις'' !!!
Ακολούθησε άμεσα η κλήση σε απολογία του Δ.Σ. από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !!!
Και μόλις σήμερα, που έληγε και η προθεσμία της απολογίας τους, είχαν συγκαλέσει Δ.Σ. το οποίο ανέβαλαν για την επόμενη Τρίτη.
Θέμα του ήταν η εκλογή άλλου ταμία, αφού ο κ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ παραιτήθηκε, βάσει των παρατηρήσεων του πορίσματος.....
Την διορισμένη ταμία και σύζυγο του μακαρίτη.....πότε θα την αποπέμψουν ???
Αν δεν απατώμεθα, η δική της δίωξη, δεν έχει αρθεί από την Δικαιοσύνη....
Απορία δική μας είναι ΓΙΑΤΙ η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, δεν έχει ως τώρα ζητήσει την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Γ΄Κ.Ο.Π. ειδικά μετά τις αποκαλύψεις, της ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ από το ταμείο της, από τους ίδιους δράστες και προεδρείο -τότε - της Γ΄Κ.Ο.Π. !!!
Ενώ ο επιζών - τότε - ταμίας, εξακολούθησε για  κάποια χρόνια να ''εκλεγεται'' στη θέση του ταμία και ακόμα παραμένει στο Δ.Σ. της Γ' Κ.Ο.Π. ενώ τα λεφτά εξακολουθούν να λείπουν από το ταμείο τους !!!
Απορία μας είναι ΓΙΑΤΙ η Αποκεντρωμένη, δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες της, να διορίσει Δ.Σ. μέχρι τις επόμενες εκλογές, με σκοπό και στόχο την εξυγίανση του χώρου αλλά και την απόλυτη διερεύνηση σε βάθος, του σκανδάλου της υπεξαίρεσης χρημάτων επί 2 φορές, από τα ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ !!!
Με το ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ !!!
Σας αποκαλύπτουμε , πως κανένας δεν γνώριζε, (ή τουλάχιστον δεν αναφερόταν ως γνώστης του ) το πόρισμα, πλην της Αποκεντρωμένης και φυσικά της Γ' Κ.Ο.Π. που την αφορούσε και οπωσδήποτε του μεγάλου ηγεμόνα, της Κ.Σ.Ε. που επιβλέπει και διευθετεί όλα τα προβλήματα απανταχού της χώρας !!!
Κι αν το γνώριζε, δεν μιλούσε και δεν ανέφερε πως το γνωρίζει.....
Αυτή η σιωπή των αμνών, γνωρίζουν όσοι την έχουν σαν ατού, πως γίνεται καμιά φορρά, θηλειά που πνίγει τον αφέντη της ?
Μόλις έγινε η δημοσίευσή μας του πορίσματος και μόλιςπήρε έκταση, από το δελτίο του TV SUPER της Κορίνθου, οι καταστάσεις άρχισαν να τρέχουν , για να προλάβουν τα χειρότερα.
Μετά από 6 ημέρες λοιπόν, από τις αποκαλύψεις μας, η Αποκεντρωμένη έστειλε φιρμάνι στην Γ' Κ.Ο.Π. για απολογία του Δ.Σ. της .....
Kαι ΔΕΙΤΕ για ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ τους καλεί να απολογηθούν :

"...μετά από τη διερεύνηση στοιχείων ....προκύπτει ότι ο κ. Αθανάσιος Μεσσήνης του Χρήστου δεν έιχε τα τυπικά προσόντα κατά την στιγμή επιλογής του και κατά τη διάρκεια της θητείας του ως τακτικό μέλος του ΔΣ της Γ' ΚΟΠ και ως εκ τούτου θα πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα από το επόμενο αναπληρωματικό μέλος.
Επιπρόσθετα με δεδομένο ότι :
• Το υπ. αριθμ 106666/5135/14/11/2005 έγγραφο της Δ/νσης Αισθητικών Δασών, Δρυμών και Θήρας έχει κοινοποιηθεί στις Κυνηγετικές Ομοσπονδίες και άρα υπάρχει στο αρχείο σας και είναι εν γνώσει του ΔΣ της Γ' ΚΟΠ.
• Ο κ. Αθανάσιος Μεσσήνης του Χρήστου ανέλαβε χρέη ταμία στο ΔΣ και με την ιδιότητά του αυτή διαχειρίστηκε χρηματικά ποσά και το ταμείο της Γ' ΚΟΠ.
• Επειδή από τον πρόσφατα ολοκληρωμένο έλεγχο στην οικονομική διαχείριση της Γ' ΚΟΠ για τα έτη 2009-2015 έχει προκύψει πληθώρα στοιχείων για διερεύνηση λόγο πλημμελούς διαχείρισης.
Το ΔΣ της Γ' ΚΟΠ θα πρέπει να απολογηθεί εντός δέκα (10) ημερών από την παραλαβή αυτού του εγγράφου, για την παράβλεψη των ισχυουσών διατάξεων και του καταστατικού της Ομοσπονδίας με τον διορισμό του κ. Αθανάσιου Μεσσήνη ως μέλους του ΔΣ"

Δεν γνωρίζουμε τι απολογήθηκαν μέχρι χθες 14 Δεκεμβρίου 2017, που έληξε η προθεσμία !!!
Γνωρίζουμε όμως, πως τόσο βάσει των καταστατικών τους, όσο και βάσει των εγκυκλίων, νόμων , υπουργικών αποφάσεων κτλ κτλ......οι κύριοι του Δ.Σ. της Γ' Κ.Ο.Π. φέρουν βαριά ευθύνη, για την έως και σήμερα υφέρπουσα ''ατασθαλία''  στο ΤΑΜΕΙΟ τους καθώς και για την ΜΗ ανανέωση του Δ.Σ. τους, από τα άτομα - δράστες αυτής της ''ατασθαλίας'' .......όπως και η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ επίσης, έχει το δικό της μερίδιο , στην διαιωνιζόμενη ανακατωσούρα, στον χώρο των κυνηγετικών συλλόγων της Πελοποννήσου ....
Η υπόθεση, δεν είναι να απολογηθείτο Δ.Σ. γιατί έχει στα μέλη του τον κ. Μεσσήνη, που ''δεν πληρούσε τα τυπικά προσόντα'' !!!
Ειδικά όταν αυτό το Δ.Σ. έχει ακόμα στα μέλη του, τον πρώην ταμία κ. Κατσίκα, που έχει μεν απαλλαγεί με βούλευμα, από την πρώτη υπεξαίρεση των χρημάτων από το ταμείο της Γ' Κ.Ο.Π. ......ΑΛΛΑ - σύμφωνα πάντα με το ΠΟΡΙΣΜΑ του Οικονομικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης - είναι ο ίδιος ( μαζί με τον αποθανόντα τότε πρόεδρο )που φέρεται να έχει ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ τα χρήματα
από το Ταμείο και μάλιστα ΕΝΤΟΚΩΣ , τα οποία και εξακολουθούν να λείπουν.....
Γι΄ αυτό το σκάνδαλο δεν έχει τίποτα να ρωτήσει το Δ.Σ. της Γ' Κ.Ο.Π.η Αποκεντρωμένη ???
Γι΄ αυτό το σκάνδαλο δεν έχει τίποτα να πει το ίδιο το Δ.Σ. στους κυνηγούς - μέλη του που αγνοούν τα πάντα στην πλειοψηφία τους ???
Πάντως στο Δ.Σ. που συνεκάλεσαν άρον άρον προχθές, τα πνεύματα ήσαν τεταμένα , αναβλήθηκε για την Τρίτη, αλλά μόνο για την εκλογή νέου μέλους στη θέση τουκ. Μεσσήνη.....
Τα υπόλοιπα σκανδαλώδη θέματα, που προκύπτουν από τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ, τα καταπίνει αμάσητα η Γ' Κ.Ο.Π. ???
Δείτε και την 2η υπεξαίρεση :


Επαναλαμβάνουμε : ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η Γ' Κ.Ο.Π. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.