Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ !!! ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΣΙΜΙΤΗΣ ΣΤΗΝ Μ.Ο.Δ. Α.Ε. ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ !!!
ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ....ΣΕ Ο.Τ.Ε. ΣΤΟ Δ.Σ. ......ΣΕ Μ.Ο.Δ. Α.Ε. , ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Κ.Σ.Ε. !!!
Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ???
ΚΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ .......ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΘΗΡΑΜΑ'' ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΚΥΕΙ ???
ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝ ΤΩ ΒΑΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΜΕ ΟΥΣΙΑ, ΣΤΗΝ Κ.Σ.Ε. ??? ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ.....ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ???



Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Σ.Ε. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΜΑΣ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. ΤΙΣ 17.000 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ !!!
Κάποιοι φοβήθηκαν τις αναδημοσιεύσεις του....και ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ Κοινωνικής Δικτύωσης !!!
Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι φοβουνται τις αποκαλύψεις ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ή ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ???
ΤΙ ΣΟΪ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. ???

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ :

Κάθε φορά που διερευνούμε τις δράσεις και την ιστορία του χαλύβδινου ανδρός της κεφαλής της Κ.Σ.Ε. ανακαλύπτουμε νέες ικανότητές του, κυρίως ηγετικές, σε θέσεις όχι απλά νευραλγικές αλλά κομβικές για την οικονομική διαχείριση πακτωλών χρημάτων.....και μάλιστα Ευρωπαϊκών !!!
Η αλήθεια είναι, πως ανακαλύπτουμε κι άλλα πολλά.
Στο προηγούμενο σχετικό άρθρο μας, είχαμε ανακαλύψει τον κ. πρόεδρο, να κατέχει την θέση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ του Υπουργείου Οικονομικών επί ΣΙΜΙΤΗ ......
Την ίδια περίοδο , με την συνταξιοδότησή του, τον ανακαλύψαμε να διορίζεται (2001) στο Δ.Σ. του Ο.Τ.Ε. επί εποχής του οργιώδους σκανδάλου SIEMENS !!!
Ξέραμε από διασταυρωμένες πληροφορίες, πως ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΜΙΤΗΣ  που υπήρξε ο μέντορας του κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ τον είχε διορίσει ΠΡΟΕΔΡΟ στην Κρατική εταιρεία που έφτιαξαν για την διαχείριση των ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.....αλλά δεν είχαμε περισσότερες πληροφορίες γι΄ αυτό ....
Το διαδίκτυο όμως είναι μεγάλη υπόθεση κι έτσι ανακαλύψαμε την πλέον σημαντική και αποκαλυπτική (γιατην τεράστια πολιτική του ισχύ ) θέση του κ. προέδρου.....
Βρήκαμε τον κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ ΝΙΚΟ ως Πρόεδρο, στην Μ.Ο.Δ. Α.Ε. !!!!

Τι είναι η Μ.Ο.Δ. Α.Ε. δηλαδή η ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ των ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ???

Μ.Ο.Δ. Α.Ε. ΑΦΜ: 094439485

Μα φυσικά είναι η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ( ΑΝΩΝΥΜΗ ΦΥΣΙΚΑ......που την είπαν ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!! ) ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΣΙΜΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.....ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ''ΤΙ'' ΘΑ ΠΑΕΙ ''ΠΟΥ'' ΚΑΙ ΣΕ ''ΠΟΙΟΝ'' .....
Και ΠΟΙΟΣ ήταν ο πρώτος και επί 8ετία πρόεδρος (μέχρι που έπεσε το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση το 2004 ) πρόεδρος της Μ.Ο.Δ. Α.Ε. ???
ΜΑ Ο κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ Ν . ΦΥΣΙΚΑ !!!!
Εδώ μπορεί καθένας να ανακαλύψει τις ακριβείς δραστηριότητες της Μ.Ο.Δ. Α.Ε. ( ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!) με τον πρόεδρό της κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ ΝΙΚΟ :

http://www.mou.gr/elibrary/mod-proklisi_apotelesmatikotitas.pdf


Η Μ.Ο.Δ. Α.Ε. δηλαδή η ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ήταν η ευφυής έμπνευση του Κώστα Σιμίτη, για να έχει τον απόλυτο έλεγχο της διαχείρισης αλλά και της διάθεσης των ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ , σε όλο το φάσμα των δομών και φορέων του κράτους, αλλά και όπου αλλού αυτά έφταναν ως επιχορηγήσεις ή ενισχυτικές χρηματοδοτήσεις ή όπως αλλιώς τις ονόμαζαν....


Διόρισε λοιπόν τον εκλεκτό του από το ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΙΜΙΤΗ , κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ ΝΙΚΟ, και δοκιμασμένο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών ως ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ του, και ως πρόεδρο της Μ.Ο.Δ. Α.Ε. !!!
Εκείνη την περίοδο επομένως , ο κ. πρόεδρος της Κ.Σ.Ε ήταν το άτομο - θαύμα ( κατά το παιδί - θαύμα) .
Διότι κατάφερνε να κάνει τα πάντα δεδομένου πως τα ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ήταν ένας θεσμός πρωτόγνωρος για τη χώρα ως προς την διαχείρισή του και απαιτούσε απόλυτη προσήλωση, αλλά και η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ , της οποίας δεν άφηνε τα ηνία με κανένα τρόπο, απαιτούσε πανελλαδικό τρέξιμο και όχι μόνον !!!
Το 1996 που ιδρύθηκε η Μ.Ο.Δ. και την ανέλαβε εξ ολοκλήρου, την δε Κ.Σ.Ε. την είχε πάντα στην εξουσία του, εξ ολοκλήρου !!!






Κι εδώ έχουμε την παραίτησή του.....στον Αλογοσκούφη, μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη Ν.Δ. ( αργότερα προέβη σε εναγκαλισμούς με τηΝ.Δ. και τον Σαμαρά της συγκυβέρνησης ....κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ που διαλαλούσε περιορισμούς στο κυνήγι, λόγω Οικολόγων !!!) :



Τον κύριο παντοδύναμο πρόεδρο, δεν τολμάει ανένας να αγγίξει ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ εννοούμε και ως προς το έργο τόσο της Κ.Σ.Ε. περί την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των εσόδων της από οπουδήποτε, αλλά ούτε και τις Ομοσπονδίες της επικυριαρχίας του, που φαίνεται να απολαμβάνουν της προστασίας του ισχυρού τους ηγεμόνα.....
Αλλιώς ΠΩΣ να εξηγήσουμε, το απυρόβλητο του μακαρίτη ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Κ. στην Γ΄Κ.Ο.Π. όπου ο χορός των εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος, γινόταν από την οικογένειά του, οι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ έλεγχοι διαπίστωναν τρύπες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ,.....αλλά και ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ πέραν των ορίων , όμως κανένα πόρισμα δεν πήρε την οδό της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ μέχρι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑΣ......
Κάπου στο δρόμο ή σε κάποια συρτάρια Εισαγγελιών, χάνονταν τα ίχνη τους.....ή με ''ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ'' αίρονταν οι διώξεις....ενώ τα λεφτά παραμένουν ΥΠΕΞΑΙΡΕΜΕΝΑ .....
ΠΩΣ να εξηγήσουμε ΓΙΑΤΙ όποιος δεν συμπορεύεται με τις συντεταγμένες ομάδες του κυρίου προέδρου και τολμά να σηκώσει κεφάλι αντίστασης ή να προωθήσει σ τοιχεία για ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ.....τον τρώει η μαρμάγκα.....ή καμιά βραχονησίδα του Αιγαίου, όπου τον στέλνουν για να ''ξεκουραστεί''  από το άγχος της πόλης ???
ΠΩΣ να ερμηνεύσουμε, πως το ΠΟΡΙΣΜΑ για τα 4,5 δισεκατομμύρια δραχμές της Κ.Σ.Ε., που ''έφυγαν'' για ΡΕΠΟΣ στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. της Κ.Σ.Ε. αλλά μόνο με την υπογραφή του κυρίου προέδρου και του ταμία ή με ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ (!!!!!) δεν έχει τύχει καμιάς ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ως τώρα , κι ας έχει κατατεθεί σε ΟΛΟΥΣ τους αρμόδιους υπουργούς που πέρασαν.....σε πολλούς εισαγγελείς του Αρείου Πάγου και σε ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων.....αλλά και σε πολλά ΜΜΕ ???

ΠΟΙΟΣ και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΡΕΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ???

Ο κύριος πρόεδρος φυσικά, έχει ( σύμφωνα με τις αναρτήσεις κυνηγετικών sites ) έτοιμο και τον διάδοχό του, που δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας ( έστι του καταμαρτυρούν οι δικοί του άνθρωποι του κυνηγετικού χώρου ) με τον οποίο κόβει παρέα και τις ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΊΤΕΣ......καλώντας όλο το πολιτικό στερέωμα της χώρας, που τον ''τιμά'' δεόντως !!!
Σε καμία άλλη ΣυνΟμοσπονδία , ούτε επαγγελματιών, δεν συναντάμε τέτοια αθρόα ανταπόκριση σε μια πρόσκληση ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ, από πολιτικούς πάσης φύσεως και αποχρώσεως !!!

https://www.ihunt.gr/%CE%95%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%A3%CE%95

http://www.knf.gr/kynigetikes-organoseis/kopi-pitas-kse-d-kose-2014/

https://www.ihunt.gr/content/kopi-pitas-tis-kse-kai-tis-dkose


kopi pitas kinigetikis sunomospondias ellados6


Μόνο η Κ.Σ.Ε. καταφέρνει κάθε....μα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να συγκεντρώνει όλη την πολιτική εξουσία της χώρας.....στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα της !!!
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ και ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....
Ούτε το ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ δεν κάνει τέτοιες φιέστες....κι ας λέγεται πως την ισχύ του δεν τη φτάνει κανείς......
Οι κυνηγοί έχουν το μέλι για τους πολιτικούς αστέρες και τρέχουν όλοι στην πίτα τους ???
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΡΑΓΕ....ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ  ???
Ή 
'Ολα αυτά, είναι μια έμμεση, πλην άκρως επιτυχημένη, επίδειξη ισχύος του κυρίου προέδρου, προς κάθε αντιρρησία και αντάρτη που αμφισβητεί την ουσία του έργου της Κ.Σ.Ε. σε επίπεδο κυνηγών και όχι πολιτικών διασυνδέσεων και επιδιώξεων ???
Άσχετα πάντως από τις πολιτικές ή άλλες επιδιώξεις του κυρίου προέδρου.......άσχετα από τις ποικίλες διασυνδέσεις του, με ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και όχι μόνον της εξουσίας, λόγω της μακρόχρονης θητείας του στην Μ.Ο.Δ. Α.Ε. την εταιρεία ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΤΩΛΟΥ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ .......ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, 
η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, πρέπει άμεσα, να μάθει τι γίνεται με τα λεφτά των κυνηγών που εξανεμίζονται σε διάφορους ''ΦΙΛΟΘΗΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ''  καθώς και ΠΟΙΕΣ είναι αυτές οι δράσεις.....και ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ κοστίζουν αναλυτικά, ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ  !!!
Επίσης κάποτε, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και μάλιστα πολύ σοβαρά, οι ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ του Κράτους, προς τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους των κυνηγών, που είναι τα ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ και οι ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.......που όλο ψάχνουν, ερευνούν, διαπιστώνουν , συστήνουν.......αλλά τα ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ούτε τα κλείνουν, ούτε τα στέλνουν στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ως ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ !!!
Όσο για  την διαχρονική θητεία του προέδρου της Κ.Σ.Ε. υπάρχει πάντα.....και είναι πολύ καλά μελετημένο και τσιμεντωμένο θα λέγαμε, το περιβόητο καταστατικό τους.....να εκλέγονται ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.....και χωρίς την συμμετοχή των κυνηγών....
Είπαμε ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΕΣΠΟΤΗ !!!
Και εν προκειμένω, ο κύριος πρόεδρος, εκλέγεται από 40 άτομα των Ομοσπονδιών , και ΟΧΙ από τις 200.000 των κυνηγών που αποτελούν και το σώμα της Κ.Σ.Ε. !!!
Εφαρμόζει και η ΠΑΣΟΚοκρατούμενη  Κ.Σ.Ε. απόλυτα την ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τύπου ''το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση , ο λαός στην εξουσία " που έπεισε τους Έλληνες πως τάχα κυβερνούσαν, ενώ οι κυβερνώντες του ρήμαζαν τη χώρα και την Οικονομία με τα ασύλληπτα σκάνδαλα τύπου SIEMENS ??? 

Το ανωτέρω άρθρο, είναι συνέχεια του προηγούμενου σχετικού με την Κ.Σ.Ε. :
http://orthologika.blogspot.gr/2017/12/blog-post_9.html

Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.