Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ???

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ, ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΕΒΑΛΕ Η BLOGGER TOY ORTHOLOGIKA, ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΝ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ??????

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ''ΔΥΣΚΟΛΙΑ'' ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΑΣ ???

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΑΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ , ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΜΝΗΤΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ???

ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΣΤΕ........ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ........
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.........
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.......ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.


ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ORTHOLOGIKA :

http://orthologika.blogspot.gr/2016/11/blog-post_24.html
Πολύ βαριά έπεσε η κλήση από την ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ, για κατάθεση των εμπλεκομένων μαρτύρων (κ.Νικολάκου ως θεματικής αντιπεριφερειάρχου !!!) , στα πλαίσια ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ , μετά από την ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ της γράφουσας, κατά του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κ. ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, ένεκα της εκτόξευσης ύβρεων κατά του προσώπου της, από τον ίδιο, σε μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ στα γραφεία της Περιφέρειας και ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ που είχαν κληθεί ( 24/11/2016 ), επειδή ζήτησε να υποβάλλει ερώτηση και αυτό δεν ''άρεσε'' στον κ. Τατούλη !!!

Με την διαδικασία του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, ζητάει τον ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ για να ακολουθήσει την κυρία θεματική ως εξεταζόμενη μάρτυρα στην εν λόγω υπόθεση !!!!!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ......ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ,  ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ !!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ.....ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ :
ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ???????

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΡΙΑ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΙΔΕΤΑΙ ΠΡΟ ΟΥΔΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ( ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΚΑΙ BLOGGER TOY ORTHOLOGIKA ) ????????

Η ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !!!!!!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ  !!!!!!!!!!!!

Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ..........

ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΜΗΝΥΣΗ.......

ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ....ΑΦ΄ ΥΨΗΛΟΥ ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ......

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, Η ''ΔΥΣΚΟΛΙΑ''  ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΡΑΤΗΣ, ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ???

ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΥΤΟ ???

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΡΑΓΕ ????????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.