Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ !!! ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ !!!

ΜΟΝΟ ΤΟ ORTHOLOGIKA ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΤΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ.....

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΒΥΤΙΝΑΣ.....ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.....

ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΑΧΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΠΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!



ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2017.....ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (όταν όλοι περίμεναν ''οδηγίες άνωθεν'' για να ανοίξουν το θέμα της σωρείας των παρανομιών του Δήμου Γορτυνίας ) :

http://orthologika.blogspot.gr/2017/03/blog-post_96.html


http://orthologika.blogspot.gr/2017/03/blog-post_31.html


http://orthologika.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html


http://orthologika.blogspot.gr/2017/04/blog-post_3.html


http://orthologika.blogspot.gr/2017/04/blog-post_4.html



ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.......ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.....

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το πρόστιμο έχει επιβληθεί στον Δήμο Γορτυνίας - σύμφωνα με τις ημερομηνίες του εγγράφου που δημοσιεύθηκε στο διαύγεια, στις 23-10-2017 !!!
Αλλά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναρτήθηκε στις 13- 11-2017 !!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%97%CE%A9%CE%A97%CE%9B1-%CE%A49%CE%A7?inline=true

ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ???


Το πρόστιμο επιβάλλεται στον Δήμο Γορτυνίας :

ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟΤΕ, ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ......ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο κ. Α. ΜΠΟΛΟΒΗΣ.....

Διαβάστε το πρόστιμο που επέβαλε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Γιαννακούρας ......κυρίως διαβάστε τους λόγους για τους οποίους επεβλήθη !!!





ΠΡΟΣΟΧΗ :

Ο αντιπεριφερειάρχης στο έγγραφό του , με το οποίο επιβάλλει το πρόστιμο, αναφέρει ρητά πως :

'' .....ζητήθηκαν και δεν κατατέθηκαν από το Δήμο στοιχεία σχετικά με τη νομιμότητα της μεταφοράς και διαχείρισης των συμμείκτων αστικών στερεών απορριμμάτων που συλλέγονται από το Δήμο (Άδεια Συλλογής και Μεταφοράς των συμβεβλημένων μεταφορέων, σύμβαση των μεταφορέων με νόμιμο χώρο παραλαβής και διαχείρισης των στερεών απορριμμάτων κ.α). Από τα ανωτέρω προκαλείται υποβάθμιση του περιβάλλοντος, καθώς η μη προσκόμιση στοιχείων σχετικά με τη νομιμότητα της μεταφοράς και διαχείρισης των συμμείκτων αστικών στερεών απορριμμάτων συνιστά ανεξέλεγκτη διάθεση αυτών......''

ΑΠΑΞΙΩΣΕ ο κ, Δήμαρχος Γορτυνίας Γιαννόπουλος Ιωάννης, να δώσει τα στοιχεία της εργολαβίας ???
ΓΙΑΤΙ ???
ΑΝ δεν ήταν όλα.....ΜΑ ΟΛΑ παράνομα, γιατί δεν έδωσε τα στοιχεία που του ζήτησε η Περιφέρεια ???

Το οξύμωρο εδώ είναι πως η ίδια η Περιφέρεια, του έδωσε την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ ΑΠΟΜΑΛΚΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.....
Περίμενε τους πολίτες να το κάνουν, οδηγώντας τους σε επικίνδυνες δράσεις παρακολούθησης και καταγγελιών.....αντί να έχει στραμμένους τους δικούς της ελεγκτικούς μηχανισμούς, στις εργολαβίες και τις μεταφορές, για να διαπιστώσει ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ....και ΑΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ !!! 

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ κρατήθηκε απότην ημέρα υπογραφής του,  20 ΟΛΌΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ στα συρτάρια .....και ΔΕΝ δημοσιεύθηκε ( άρα και ΔΕΝ κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες αρχές ΚΑΙ στον Εισαγγελέα Τρίπολης ) το εν λόγω ΠΡΟΣΤΙΜΟ ???

ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ??? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ???

Όσο για τις ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΒΥΤΙΝΑΣ.....που ανήκουν στο  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, και τις είχε κάνει σκουπιδότοπο ο δήμαρχος Γορτυνίας, με την ανοχή ΟΛΩΝ.....ο.κ. Γιαννακούρας βρήκε τρόπο να απαλλάξει το ΠΑ.ΠΕΛ....ως εξής :

''Να μην επιβληθεί πρόστιμο στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου καθώς μόνο τυπικά του έχει παραχωρηθεί ο χώρος των κατασκηνώσεων και μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει χρήση του χώρου αυτού. ''

Εμείς ρωτάμε τον αντιπεριφερειάρχη :
ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΥΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑ.ΠΕΛ. ???

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ''ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ" ???

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ???

Αφού ΔΕΝ κάνει χρήση του χώρου το ΠΑ.ΠΕΛ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ???

ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ???

Που διαβάζουν νομοθεσία τελικά οι αιρετοί μας ??? Σε ποια συγγράμματα ???

Ας θυμηθούμε και τον χώρο τ ων κατασκηνώσεων......το περασμένο ΠΑΣΧΑ (πάλι με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δημοσίευμα του ORTHOLOGIKA !!!)

http://orthologika.blogspot.gr/2017/04/blog-post_17.html




Αξίζει να θυμηθούμε, την προσπάθεια σπίλωσής μας, όλων όσοι ασχοληθήκαμε με το θέμα των σκουπιδιών της Γορτυνίας, από άτομα που ενεργοποιούνται μέσα στον Δήμο κι έχουν και ονοματεπώνυμο....και προσπαθούσαν να ΑΦΙΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.....
Το σχετικό άρθρο είναι Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ του ΤΙ γινόταν πίσω από τις πλάτες των πόλιτών.....και πιθανά του ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ και σήμερα, αφού τα άτομα δεν άλλαξαν !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ......ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ :

http://orthologika.blogspot.gr/2017/04/blog-post_6.html

Κυρίως όμως διαβάστε αυτό :

ΌΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ''GORTYNIOS ARKAS'' ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.....ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ.....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΗΚΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΧΕΙΟ !!!








Θυμίζουμε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.....από την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ του θέματος της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ :






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.