Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!! ΒΓΗΚΑΝ 2 ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ.....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΕΛΤEΣ!!!

ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.....
ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΤΗ ΑΠΟ 2008 ΕΩΣ 2016 ....
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ.....ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ....
ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ...... ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ......Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ......

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ??????

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???????



Πολύ καλά εξακριβωμένες πληροφορίες μας, διασταυρωμένες και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Πάτρα, λένε πως βγήκαν 2 ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης, που αφορούν την Γ' Κ.Ο.Π. και τα έτη από 2008 - 2016.
Το Α΄ ΠΟΡΙΣΜΑ αφορά στα έτη 2008 - 2013
Το Β' ΠΟΡΙΣΜΑ αφορά στα έτη 2013 - 2016

Καλά εξακριβωμένες πληροφορίες μας επίσης λένε, πως ο νυν και σχεδόν ''εγκάθετος '' πρόεδρος της Γ' Κ.Ο.Π. μετά την ''μετάθεση'' στην Κάλυμνο του νομίμως εκλεγέντος προέδρου της, ο κ. Χριστοφόρου, αρνείται κατηγορηματικά να δώσει τα πορίσματα, σε όποιον τα ζητάει, εκ των έσω !!!

Ελέγχθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , η διοίκηση του μακαρίτη προέδρου ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, που επί των ημερών του είχαν γίνει απίστευτα ....υπό την ανοχή και ενδεχομένως ( αυτό βέβαια θα το δείξει η έρευνα πιθανά και η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ) και συμμετοχή, του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, αφού κανένας δεν μπορεί να θεωρηθεί άμοιρος ευθυνών, όταν μετέχει σε ένα Δ.Σ. και συμβαίνουν επί των ημερών του, παρατράγουδα ή ατασθαλίες....
Αναμένουμε τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ να έρθουν στο φως της δημοσιότητας ( ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.....ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ....) για να σας πούμε περισσότερα !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ :
Βρέθηκε ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ εταιρεία, με ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ τον γιο του αποθανόντος πρώην προέδρου ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία είχε αναλάβει να προωθήσει στην Γ' Κ.Ο.Π. ένα λογισμικό για τα κομπιούτερ της....ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ !!!!!!

Για να μη φαίνονται τα ονοματάκια τους, είχαν εμπνευστεί τα πάντα.....για την κονόμα !!!
Δεν ξεχνάμε και την ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ των κυνηγών, που την είχε αποκλειστικά η σύζυγος του αποθανόντος.....και γραμματέας της Γ' Κ.Ο.Π. επί της προεδρίας του.....

Αυτά για την ώρα....
Η συνέχεια προβλέπεται καυτή....
Και αναμένουμε φυσικά και τις ''πρωτότυπες''  δηλώσεις του δικού μας προέδρου και περιφερειακού συμβούλου.....κ. Ρουμελιώτη Γεώργιου, που εδώ και καιρό κρατάει σιγή ιχθύος για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. της........
Να δουμε αυτή τη φορά, θα μας απαντήσει στο προφίλ του απ΄ όπου θα το ''πάρουν '' τα γνωστά μέσα που τον εξυμνούν ή θα βγάλει ανακοινωθέν περί της σπίλωσής τους....και θα το στείλει παντού εκτός από το ORTHOLOGIKA ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.