Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ....ΠΑΤΟΥΛΗ....ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ !!! ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ....

ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΠΕΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ.....

Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ !!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ......ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ :

Dr. George Patoulis, der Präsident des Zentralverbandes der Städte in Griechenland (KEDE), trägt sich in das Goldene Buch der Stadt Sindelfingen ein.
Hinter ihm stehen mit mir: Dimitrios Kafantaris, der erste Vizepräsident KEDE; Roger Kehle, Präsident des Gemeindetages Baden-Württemberg und stellvertretender Präsident des Deutschen Städte- und Gemeindebund; Dr. Petros Tatoulis, Gouverneur der Region Peloponnes; Oberbürgermeister Dr. Bernd Vöhringer, Stadt Sindelfingen; Konstantinos Athanasiadis, Vorsitzender der Griechischen Gemeinde Sindelfingen-Böblingen e.V.
Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Δρ. Γεώργιος Πατούλης υπογράφει στη Χρυσή Βίβλο της πόλης του Sindelfingen ενώπιον του Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Καφαντάρη, του Αντιπροέδρου Δήμων και Κοινοτήτων Γερμανίας και Προέδρου Κοινοτήτων Baden-Württemberg Roger Kehle, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δρ. Πέτρου Τατούλη, του Δημάρχου του Σίντελφινγκεν Δρ. Bernd Vöhringer και του Κωνσταντίνου Αθανασιάδη, Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Sindelfingen-Böblingen e.V.
Es ist mir eine große Ehre, mich ebenfalls in das Goldene Buch eintragen zu dürfen.
«Είναι μεγάλη μου τιμή» τονίζει ο Πρόεδρος
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.....ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ !!!!!!!!!!!!!!
Καμαρώστε τον :

Φωτογραφία του χρήστη Hans-Joachim Fuchtel.

Φωτογραφία του χρήστη Hans-Joachim Fuchtel.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ BLOG :
Γι ΄ αυτό έχουμε χάσει και τον ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ και τον ΦΟΔΣΑ από προσώπου γης......
Και δεν νοιάζεται κανένας πια, για το ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ με τα σκουπίδια της Πελοποννήσου....
Ποιός να νοιαστεί, όταν οι αιρετοί μας έχουν ανοίξει φάμπρικα συνεργασιών με τους δανειστές μας και το μόνο που τους νοιάζει πια, είναι ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ????

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ.....ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ !!!

Zum Schluss haben wir Bilanz gezogen und Ausblick gegeben.
Bei allen Beteiligten, die diese VII. Jahrestagung der Deutsch-Griechischen Versammlung möglich gemacht und realisiert haben, bedanke ich mich für diese konstruktiven, arbeitsreichen und spannenden Tage. Die Ergebnisse werden wir für die weitere Arbeit nutzen, um noch mehr Gemeinden und Städte in Griechenland und Deutschland für eine Mitarbeit in der DGV zu gewinnen. Denn das haben die letzten Tage gezeigt, die Zusammenarbeit lohnt sich!
''Λήξη της Έβδομης Συνδιάσκεψης της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης:
Η Έβδομη Συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης έληξε με τον απολογισμό της δουλειάς μας και με νέες προοπτικές. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στήριξαν τη Συνδιάσκεψη και μας επέτρεψαν να εμβαθύνουμε το έργο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης και να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θα διευρύνουν τη συνεργασία μεταξύ των δήμων και κοινοτήτων Ελλάδας και Γερμανίας. Ενωμένοι κερδίσαμε νέους εταίρους και αυτό που μας έδειξαν οι τελευταίες μέρες ξεκάθαρα: Ο διάλογος και η κοινή συνεργασία είναι το μέλλον για το οποίο αξίζει να προσπαθήσουμε.''

ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΛΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΑΣ :
'' Με το σύνθημα Αυτοδιοίκηση – Η Δύναμή μας θέλουμε να ενώσουμε τους Δήμους και τις Κοινότητες της Ευρώπης και να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις σημερινές προκλήσεις με την ανταλλαγή Know-How και βέλτιστων πρακτικών.
Ιδιαίτερα μας χαροποιεί η παρουσία των σχεδόν 200 εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ελλάδας που μας έκαναν την τιμή να βρίσκονται μαζί μας εδώ, στην πόλη του Sindelfingen. ''


Φωτογραφία του χρήστη Hans-Joachim Fuchtel.

ΚΙ ΕΔΩ.......Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ....ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΙΚΑ !!!!!!!!
Der Tag klang gestern mit dem deutsch-griechischen Abend in der Legendenhalle der Motorwelt Sindelfingen aus. Nach den Grußworten von Dr. Bernd Vöhringer, Dr. Georg Patoulis und Konstantinos Athanasiadis wurde den Gästen ein abwechslungsreiches Kulturprogramm geboten.
So inszenierte die Nagolder Theaterpädagogin Helga Philipp mit Schülern der Rolf Benz Berufsschule und Studenten der Theaterwissenschaften der Peloponnes-Universität ein Stück. Das beeindruckte mich ebenso wie die Aufführungen von Tänzen in traditionellen Gewändern und Trachten.
Natürlich nutzten alle Gäste auch die Gelegenheit zum direkten Gespräch und Austausch. Schließlich entstehen so häufig Netzwerke, die für unsere Arbeit unabdingbar sind.

''Το χθεσινό πρόγραμμα έκλεισε με την «ελληνογερμανική βραδιά» στις εγκαταστάσεις της Motorworld, στην πόλη του Sindelfingen. Μετά τους χαιρετισμούς των Dr. Bernd Vöhringer, του Δρ. Γεωργίου Πατούλη και του Κωνσταντίνου Αθανασιάδη ακολούθησε ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα. Το θεατρικό, που παρουσίασε η θεατρολόγος Helga Philipp με τους μαθητές της επαγγελματικής σχολής Rolf Benz και τους φοιτητές της σχολής θεατρικών σπουδών του πανεπiστημίου της Πελοποννήσου με εντυπωσίασε τόσο όσο και οι παραδοσιακοί ελληνικοί χοροί, ενώ δεν έλειψαν οι ευκαιρίες για διμερείς συζητήσεις που διευρύνουν το δίκτυο της δουλειάς μας.''


Φωτογραφία του χρήστη Hans-Joachim Fuchtel.
Φωτογραφία του χρήστη Hans-Joachim Fuchtel.

Κάποιοι βέβαια, χόρεψαν και στα τέσσερα.....αλλά μάλλον ήσαν Γερμανοί από όσο βλέπουμε στις φωτογραφίες και ανακαλύπτουμε και στο κείμενο - δημοσίευση του ίδιου του ΦΟΥΧΤΕΛ 

Φωτογραφία του χρήστη Hans-Joachim Fuchtel.

Ο Πατούλης της ΚΕΔΕ πάντως δεν έχασε ευκαιρία να μιλάει στους φίλους του Γερμανούς που μας έχουν βυθίσει στην κριση....και να χαιρετάει από μικροφώνου σε κάθε περίπτωση 

Φωτογραφία του χρήστη Hans-Joachim Fuchtel.

Εν κατακλείδι, από την Εληνογερμανική συνάντηση προκύπτει πως οι αιρετοί - ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΔΗΛΑΔΗ - συναντιούνται για να αυξήσουν την δύναμη της Αυτοδιοίκησης ......και το ερώτημα είναι :
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ???
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ???
Ανακαλύψαμε, κοινές ή τουλάχιστον προσεγγίζουσες απόψεις του Φούχτελ, με τον δικό μας ''αντάρτη'' του σουλτανάτου, που διακηρύσσει ακόμα και μέσα στα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ......την ανεξαρτητοποίηση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....
Διαβάστε τι δημοσιεύει στο προφίλ του ο μέντορας, φίλος, συνεργάτης και συναγωνιστής στο αντάρτικο της αυτοδιοίκησης, του Τατούλη ....ο Φούχτελ :

Με το σύνθημα Αυτοδιοίκηση – Η Δύναμή μας θέλουμε να ενώσουμε τους Δήμους και τις Κοινότητες της Ευρώπης και να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις σημερινές προκλήσεις με την ανταλλαγή Know-How και βέλτιστων πρακτικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.