Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΣΟΚ !!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ !!! ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ....ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΝΙΓΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΜΟ !!!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ .....ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΜΟ !!!
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ....ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ !!!
ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ...........
ΕΛΕΟΣ.........
ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ !!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!
Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, Περιφερειάρχης ΑΤΤΙΚΗΣ, αντί να τρέξει δίπλα στους πολίτες που πνίγηκαν αβοήθητοι απο την καταστροφική πλημμύρα.....
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ Τετάρτης 15-11-2017 τον καθαρισμό των ρεμάτων .....και μετά πήγε στην εισαγγελέα ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!
ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ .......
ΑΙΣΧΟΣ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΙΑΥΓΕΙΑ :


Την ανωτέρω απόφαση, την πέρασε ΚΑΙ στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ χθες 17-11-2017.....κατοχύρωσε (????????) την θέση της .....αφού είχε τρέξει και στην πρόεδρο του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.....να καταγγείλει τους ''άλλους'' !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ :


Διαβάστε τι καταγγέλλει το site : notioanatolika.gr :


Απίστευτη ολιγωρία της διοίκησης Δούρου την οποία έσπευσε να καλύψει την ώρα που οι κάτοικοι της Μάνδρας και της Νέας Περάμου έδιναν αγώνα για να κρατηθούν στη ζωή!
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το notioanatolika.gr, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, υπέγραψε τη σύμβαση του καθαρισμού ρεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, προϋπολογισμού 277.000 ευρώ, την Τετάρτη 15/11/2017 και ενώ Νέα Πέραμος και Μάνδρα βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ από την καταστροφή που εξελισσόταν από τα ξημερώματα της ημέρας εκείνης.
Εν τω μεταξύ όμως η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής είχε λάβει τη σχετική απόφαση έγκρισης της σύμβασης αυτής από τις 27 Σεπτεμβρίου! Δηλαδή πριν από ενάμισι μήνα!
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις φωτιές στη βορειοανατολική Αττική είχαν μεν διατεθεί χρήματα για τον καθαρισμό των ρεμάτων της ανατολικής Αττικής αλλά αυτά είχαν «πάει» στη βορειοανατολική Αττική, λόγω της κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δημοτικών Ενοτήτων Καλάμου και Καπανδριτίου του Δήμου Ωρωπού και της Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, στις 14 Αυγούστου.
Αποτέλεσμα, η νοτιοανατολική να μείνει ανοχύρωτη από θεομηνίες όπως αυτή που έπληξε την Αττική τα τελευταία εικοσιτετράωρα!
Και βέβαια από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα είτε στην περίπτωση της υπερχείλισης του ρέματος στη γέφυρα Πετρέζας στα Σπάτα είτε σε αυτήν της πλημμύρας στην οδό Απειράνθου στο Λαγονήσι!
Το εξίσου εξοργιστικό όμως είναι ότι με βάση τη σύμβαση που υπέγραψε ο κα Δούρου και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας του έργου, αυτή (σ.σ.: η εταιρεία) είναι υποχρεωμένη «να εκτελέσει και να αποπερατώσει την παροχή υπηρεσιών μέσα σε προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της παρούσας σύμβασης» .
Με δεδομένο ότι η σύμβαση υπεγράφη στις 15 Νοεμβρίου, η ανάδοχος εταιρεία οφείλει να καθαρίσει τα ρέματα μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2018!
Και ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης η κα Δούρου υπέγραψε την παραπάνω σύμβαση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας έσπευσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για τους θανάτους και την καταστροφή περιουσιών από τη φονική καταιγίδα στην περιοχή της Μάνδρας και της Ν. Περάμου!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.