Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!


ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.......ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. !!!
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.......ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.




Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, - μέσω Φλαμπουράρη και μελών Διυπουργικής- επιθυμεί να συμπορευτεί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αποδεχόμενη την σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ, με κάποιες μικρές αλλαγές, πηγαίνοντας κόντρα στα ίδια της τα στελέχη που ήθελαν την αποτροπή της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ και δίνοντας λαβή στη ΝΔ να την βγει στον κατά τα λόγια αριστερό ΣΥΡΙΖΑ από πολύ πιο αριστερά !!!!!!!!!!!!!!!!!! Διαχρονικό το ρητό ''περί μελιού ...''.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στη Κυβέρνηση που τελικά κατάφερε να λύσει το πρόβλημα μέσω του ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ και να χρεώσει ''υπέρογκα το μάρμαρο στους δημότες'' .
120€ ο τόνος πλέον του ΦΠΑ και ίσως και παραπάνω !!!
Φλαμπουράρης - ΤΕΡΝΑ χέρι - χέρι.
 Τα βρήκαν σε κυβερνητικό επίπεδο με την κατασπατάλιση των χρημάτων από το ΕΣΠΑ (75.000.000€ που βέβαια έχουν απενταχθεί και θα πρέπει να βρουν τρόπο να τα επανεντάξουν ....) στο φαραωνικό έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τον ΠΕΣΔΑ που έχει ψηφίσει ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου δηλ. οι Δήμοι της Περιφέρειας - αυτές κι αν είναι δημοκρατικές διαδικασίες !!!!!
Τελικά ''αυτοί'' που ''έσκιζαν τα ιμάτιά τους'' γι' αυτό το έργο ''τα βρήκαν'' θέλοντας να ξοδέψουν
τα 75.000.000€ του ΕΣΠΑ στο έργο ΤΕΡΝΑ; Και επιπλεον θα αναγκάσουν τους Δήμους μέσω του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου (αν βέβαια καταφέρουν τον ΦΟΔΣΑ να υπογράψει προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια) να ψηφίσουν τριπλασιασμό των δημοτικών τελών καθαριότητας, για να τα παίρνει για 20 και πλεον χρόνια η ΤΕΡΝΑ από τους δημότες, άσχετα αν μειώνονται οι ποσότητες διαχείρισης των απορριμμάτων που θα πηγαίνουν στην ΤΕΡΝΑ.''Ωραία μπίζνα''!!!! Τι λένε οι πολίτες που θα δουν κάποια στιγμή πολύ φουσκωμένους λογασμούς ΔΕΗ κλπ ;;;
Κείμενο :Χρήστος Πλιώτας.







Στην Διυπουργική Σύσκεψη, Σάββατο 8-4-2017, Συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Διυπουργικής Επιτροπής, Υπουργός Επικρατείας, Αλέξανδρος Φλαμπουράρης, τα μέλη της επιτροπής: Υπουργ«Πράσινο φως» για να ολοκληρωθούν εντός του Απριλίου τα απαραίτητα βήματα, ώστε να υπογραφεί η σύμβαση κατασκευής του έργου διαχείρισης απορριμμάτων Πελοποννήσου, έδωσε η κυβέρνηση, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, μετά από διυπουργική σύσκεψη.
Σε δήλωσή του αναφέρει ότι η κυβέρνηση έχει καταφέρει να βελτιώσει σημαντικά τους όρους που προέβλεπε η προηγούμενη σύμβαση στα παρακάτω σημεία:
α) μείωση του χρόνου διάρκειας της σύμβασης από 27 σε 21 χρόνια.
β) μείωση της εγγυημένης ποσότητας που θα αποδίδεται στην κεντρική διαχείριση από 150.000 χιλιάδες τόνους σε 100.000 χιλιάδες τόνους.
γ) κατασκευή επτά σταθμών μεταφόρτωσης αντί για δύο.
δ) ανταποδοτική παροχή ρεύματος σε κατοίκους της περιοχής, το οποίο θα προέρχεται από δωρεά της κατασκευάστριας εταιρείας μετά από την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων.
«Κατόπιν όλων αυτών γίνεται σαφές ότι θα υπάρχει σημαντική μείωση στα ανταποδοτικά τέλη που θα επιβαρύνουν τους πολίτες, λαμβάνοντας υπ' όψιν τη μείωση του κόστους μεταφοράς και τη δυνατότητα διαχείρισης και αξιοποίησης μεγαλύτερης ποσότητας απορριμμάτων από τους Δήμους»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.