Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η ''ΣΥΓΚΛΗΣΗ'' ΤΗΣ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΙΑ......ΚΑΦΕ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ ΠΛΑΓΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΔΙΤ ??? ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΡΗΤΡΕΣ ???

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ......
ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ''ΣΥΓΚΛΗΣΗ''  ΤΗΣ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ......ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ....ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ !!!

































Καλά εξακριβωμένες πληροφορίες μας, που προέρχονται από κυβερνητικά στελέχη των συναρμόδιων υπουργείων, που ταλανίζονται με τις αλχημείες του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου, λένε πως :
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ που έγινε άρον - άρον το Σάββατο στις 8 Απρίλη 2017 και πριν καλά καλά τελειώσει, ανακοινώθηκε από πλευράς Φλαμπουράρη ( ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΤΜΗΣΗ Α.Ε. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!! ) το επίμαχο δελτίο τύπου, που σε χρόνο dt έφτασε σε όλα τα ελεγχόμενα και μη ΜΜΕ,  που ήθελε το ΣΔΙΤ να ολοκληρώνεται........ήταν μια στημένη κίνηση ΜΑΤ, για να περάσει το ανύπαρκτο έργο από τους υπογράφοντες στην Αποκεντρωμένη και το Υπουργείο Οικονομικών.......και να οδεύσει προς Ευρώπη !!!
Και μετά  να πέσουν εδώ.....τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ της ΡΗΤΡΑΣ στο εργολάβο......ακόμα κι αν το έργο αποπεμφθεί από την Ε.Ε. !!!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Μας πληροφόρησαν πως ισχύει, στα μεγάλα έργα, που υπερβαίνουν το ποσό των 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ως κόστος, να πηγαίνουν μετά από τις εγχώριες εγκρίσεις και υπογραφές και του Υπουργείου Οικονομικών, στην Ε.Ε. σε συγκεκριμένη Επιτροπή ελέγχου.!!!
ΕΚΕΙ είναι σίγουρο, πως αν το έργο μπάζει από παντού....η σύμβαση εννοούμε, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Ε.Ε. θα το αποστείλει στον κάλαθο των αχρήστων !!!
ΟΜΩΣ

Εντός της χώρας, του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ δηλαδή, ο εργολάβος έχει δικαίωμα να απαιτήσει ΡΗΤΡΕΣ και να τις πάρει !!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !!!
ΑΥΤΟ
Το ξέρει πολύ καλά και ο σουλτάνος και οι συν αυτώ....κυρίως όμως το ξέρουν οι εργολάβοι μεγάλων έργων.....
Και από εκεί αντλούν τεράστια ποσά, για έργα που απεντάσσονται ή δεν ευδοκιμούν για άλλους λόγους και έχουν μονίμως τις τσέπες τους και τους λογαριασμούς τους, γεμάτους με ΔΗΜΟΣΙΟ....ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑ !!!
ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΙ ΕΔΩ ???
ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ???

Μήπως αυτός είναι και ο λόγος, που ΔΕΝ βγήκε πότέ στην δημοσιότητα, αυτή η ρημαδιασμένη η ....''σύμβαση''  με την ΤΕΡΝΑ ???
Για να μη δούμε ποτέ τις ασφαλιστικές δικλείδες ΥΠΕΡ του εργολάβου που έχει βάλει  ο αρχιμάγειρας σουλτάνος του Μορέως ???

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ.....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ......

ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ....'ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ .
Θα επανέλθουμε με νεώτερα σύντομα .










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.