Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ !!!

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΝΙΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ''ΓΥΡΙΣΕ'' ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΣ ΣΕ ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Σ ΔΙΤ !!!
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ
ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ......ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΣΗ !!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???
ΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ???

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ !!!
ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΔΙΤ !!!
ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΔΙΤ.....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ !!!
Από ό,τι μας επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα, αυτοί οι δυο αιρετοί, έχουν περάσει από σαράντα κύματα συγκρούσεων και επανα-συμφιλιώσεων, με φόντο τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και τα ΕΣΠΑ !!!
Στα λεφτά λοιπόν στηρίζεται η πολιτική τους λυκοφιλία ???
Και πόσο άραγε υπεισέρχεται το προσωπικό ή οικογενειακό συμφέρον του δημάρχου Καλαμάτας σε όλο αυτό το πανηγύρι των αλληλοσπαραγμών ???

Τοπικό Καλαματιανό site μας ενημερώνει μόλις χθες :


http://newsmessinia.blogspot.com/2017/04/blog-post_776.html


Τα ''βρήκε'' λοιπόν ο κ. Νίκας με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ???
Και κατ΄ επέκταση και με τα εργολαβικά συμφέροντα που προωθεί ο γενικός διαμεσολαβητής και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ και προεδρεύων στις ''ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ'' συνάξεις κ. Φλαμπουράρης που μας έστειλε (???) και την προγραμματική προς υπογραφή....από τον ΦΟΔΣΑ ??? 
Το ανωτέρω δημοσίευμα, έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με αυτά του Πρώτου ΘΕΜΑΤΟΣ της Κυριακής.....που θέλουν τον δήμαρχο Καλαμάτας, να έχει διολισθήσει προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική πολιτική .......Παρακολουθούμε λοιπόν τον κ. Νίκα, να ''βολεύει'' την οικογένειά του, με την σημερινή κυβέρνηση, παρ΄ όλο που στα σαλόνια της ΝΔ τον θεωρούν ''δικό τους''  τέκνο !!!
Ακολουθεί άραγε, τον αυτοδιοικητικό και οψιφανή του μέντορα και σουλτάνο της Πελοποννήσου, στις μετακινήσεις προς όποιον ασκεί εξουσία, για την επίτευξη των απώτερων πολιτικών του στόχων ???
Πριν συνεχίσουμε το ιστορικό της απίστευτης διαδοχικής αλλαγής του δημάρχου της Καλαμάτας, καλό είναι να σας επισημάνουμε και ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ......ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.....ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ ΤΗΣ....''ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ'' (θέμα που έφτασε ΚΑΙ στη Βουλή των Ελλήνων , ως ερώτηση, επειδή έχει επιδειχθεί ιδιαίτερη προτίμηση στον συγκεκριμένο δήμαρχο....από τον διανομέα των ΕΣΠΑ την Περιφέρεια της ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟΥ !!!)

9.165.000,00 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ.....ΛΟΙΠΟΝ....ΕΙΝΑΙΟ= ΤΟ ''ΠΑΠΛΩΜΑ'' ΠΕΡΙ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ?????

Ας θυμηθούμε τις ιστορικές κόντρες του ΝΙΚΑ με τον ΤΑΤΟΥΛΗ :

Και τι δεν είχαν απονείμει ο ένας στον άλλον τότε....το 2014....για τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ και τότε !!!!!
Διαβάστε αναλυτικά τις αψιμαχίες για τα ΕΥΡΩ :Αλλά και όταν ξεκίνησε η μάχη των σκουπιδιών......ο ΝΙΚΑΣ ήταν ο πρώτος στην κόντρα κατά του σουλτάνου ......και το αποδεικνύει περίτρανα το ακόλουθο ΒΙΝΤΕΟ :
( ακούστε από το 1:09:00 και μετά για τον ΝΙΚΑ !!!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.