Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ : ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΔΑ !!!

ΣΤΗ ΒΑΣΚΙΝΑ ΣΤΙΒΑΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ..........Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, ΠΑΡ΄ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!
ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΝΩΝΑ ???
ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ???
ΠΟΙΟΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ???
ΟΙ ΛΕΩΝΙΔΙΩΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΗ ΒΑΣΚΙΝΑ ???
































Στο ΛΕΩΝΙΔΙΟ εδώ και καιρό, η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ στη ΒΑΣΚΙΝΑ , δηλαδή στην καρδιά του ΠΑΡΝΩΝΑ, λειτουργεί χωρίς σταματημό ή προσπάθεια αποσυμφόρησης ή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ από πλευράς του Δήμου.
Τα σκουπίδια του δήμου Νότιας Κυνουρίας, συσσωρεύονται χωρίς διαλογή και προηγηθείσα  ανακύκλωση, στον ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΔΑ, που βρίσκεται στην περιοχή της Βασκίνας, δίχως να φαίνεται αυτό να ενοχλεί τον δήμαρχο, ούτε το δημοτικό συμβούλιο, ούτε καν και τις διάφορες ''ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ'' οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του ΠΑΡΝΩΝΑ......
Παρ΄ όλο που ο δήμος Νότιας Κυνουρίας, έχει ήδη υπογεγραμμένη σύμβαση συνεργασίας στην προσωρινή διαχείριση με τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας, που ήδη κάνει προσωρινή διαχείριση στις εγκαταστάσεις που έχει ολοκληρώσει, δεν φαίνεται να ευαισθητοποιείται κανένας, προκειμένου ν α προωθηθεί η αποσυμφόρηση του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΑΔΑ και να μεταφέρονται τα σκουπίδια της Νότιας Κυνουρίας, στο Άστρος για διαχείριση !
Επειδή διάγουμε πολύ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, καθόλου δεν πιστεύουμε πως όλα αυτά γίνονται τυχαία !!!
ΑΝ οι δήμοι πραγματικά θέλουν να κρατούν τις περιοχές της επικράτειάς τους καθαρές αλλά και κατά το δυνατόν προστατευμένο το περιβάλλον τους, μόνο τόση απάθεια και αδιαφορία δεν θα έδειχναν.....
Για να επιλέγουν την απροθυμία να συντονιστούν είτε μεμονωμένα είτε διαδημοτικά και να διαχειριστούν προσωρινά τα σκουπίδια τους, επειδή ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ως προς τα μεγαλεπήβολα σχέδια του σουλτανάτου, σημαίνει πως συνδράμουν με πλάγιο τρόπο τις μεθοδευμένες ασφυκτικές πολιτικές εξαναγκασμού, που έχει ως τώρα εφαρμόσει το σουλτανάτο κατά καιρούς, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα τουλάχιστον για την Τρίπολη.......και κατ΄ επέκταση και για ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!
Κι ο δήμος Νότιας Κυνουρίας, αποδεικνύει, πως με την εμμονή του να διατηρεί τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΔΑ στη Βασκίνα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, μάλλον διευκολύνει την πολιτική του ΕΜΜΕΣΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ που ασκεί η  αιρετή περιφερειακή πολιτική εξουσία, αλλά και συνδράμει τον άμεσο εκβιασμό, των απροβλημάτιστων πολιτών που ανέχονται τα πάντα λόγω άγνοιας ή και αδιαφορίας......
ΑΝ ο κύριος δήμαρχος της Νότιας Κυνουρίας, έχει σκοπό να εξακολουθήσει την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΝΩΝΑ, που προστατεύεται από τη Συνθήκη NATURA και RAMSAR χωρίς να τηρεί ούτε τις προειλημμένες δεσμεύσεις του, μέσα από προγραμματικές συμβάσεις προσωρινής διαχείρισης, με τον διπλανό του Δήμο ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, αυτό σημαίνει αυτόματα και επαγωγικά, πως μάλλον αλλότρια συμφέροντα υπηρετεί και σε περίεργες διαπλοκές είναι αναμεμειγμένος.......
Όπως και νά 'χει εκτίθεται ανεπανόρθωτα και δυστυχώς περισσότερο από το αναμενόμενο, αφού προτάσσει του συμφέροντος των πολιτών του, της Φύσης τους και της Αλήθειας, τις διευκολύνσεις των συμφερόντων των εργολάβων του σκουπιδιού.......και του πολιτικού τους μέντορα !!!
Ενημερώνουμε τον κύριο δήμαρχο της ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, πως το άρθρο με τις αποκαλυπτικότατες εικόνες του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΑΔΑ στο ΛΕΩΝΙΔΙΟ, θα προωθηθεί καταλλήλως σε κάθε αρμόδιο φορέα ή αρχή, για την απόδοση των ευθυνών !!!
Και φυσικά στην εισαγγελία Τρίπολης και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ επίσης!!!
Απορία μας προκαλεί επίσης, η παντελής απουσία της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΝΩΝΑ , από κάθε υπόθεση που αφορά στο περιβάλλον του πεδίου δράσης της, που εγείρει επίσης ερωτηματικά, για τον ρόλο και τον σκοπό της !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.