Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΝΕΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!! ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ !!!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.......ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ''ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ'' ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ !!!
ΠΑΡΑ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.....
ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΕΣΔΑ !!!
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ......
ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ???
ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ???























Την Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στις 6 το απόγευμα, έχει οριστεί νέα συνεδρίαση του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΦΟΔΣΑ) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, για να αποφασίσουν επί της ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (!!!!!!!!!) με την Περιφέρεια, για την διαχείριση των σκουπιδιών της Πελοποννήσου.
Οι καλά εξακριβωμένες πληροφορίες μας, μιλούν για ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !!!!!
Έχει ήδη σταλεί και το πλήρες κείμενο της.....ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ, σε όλους τους δημάρχους και μέλη του ΦΟΔΣΑ......
Και θα τους ζητηθεί.....από τον ''εν πολλαίς αμαρτίαις'' περιπεσόντα πρόεδρό του, να υπογράψουν την ''προγραμματική σύμβαση''......που επί της ουσίας είναι ΝΕΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ στην διαχείριση των απορριμάτων !!!
Για να γίνουμε σαφέστατοι και κυριολεκτούντες :

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ.....ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!

Ό,τι δεν μπορεί να καταφέρει, μέσω των αρμοδιοτήτων του και της κειμένης Νομοθεσίας, ό,τι του ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ μέσω του νέου νόμου που ήρε τις εκχωρήσεις αρμοδιοτήτων των ΦΟΔΣΑ.........επιχειρεί να το πετύχει δια της πλαγίας οδού και της διπλωματικής διαδικασίας......της ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ .........

ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ !!!
ΑΛΛΑ
Έχουν πλέον γνώση οι φύλακες .
Και ο κύριος Γρυπιώτης, δήμαρχος Ευρώτα και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, γνωρίζει πως όλα....μα ΟΛΑ αυτά που δρομολογεί μέσω του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και προς διευκόλυνση των ανομολόγητων επιθυμιών του σουλτάνου, θα τον φέρουν προ των ευθυνών του ΚΑΙ στην Δικαιοσύνη.......
ΑΛΛΑ
Και ο κύριος Τατούλης, γνωρίζει πως τα δικαιώματα της εξουσίας του επί των Πελοποννησίων .....ακόμα και επί των σκουπιδιών που παράγουν αυτοί.....είναι σαφώς ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ........
Κι όπως ΔΕΝ του ανήκουν οι Πελοποννήσιοι.....γιατί είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕλΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, έτσι ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.......γιατί είναι δικά τους προϊόντα !!!!!
Ο ίδιος είναι απλά....διαχειριστής της πολιτικής εξουσίας στην Πελοπόννησο, για όσο χρόνο διαρκεί η εκλογή του.......
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.......
ΕΠΙΣΗΣ
Εμείς οι αντιδρώντες ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ, ξέρουμε πως όλες οι μεθοδεύσεις που συμβαίνουν από τον περασμένο Ιούλιο, στον ΦΟΔΣΑ , με τις κωλυσιεργίες του ''προεδρείου''  του, με την άρνησή του να στείλει τον ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΕΣΔΑ εγκαίρως στα αρμόδια Υπουργεία, με τις αναβολές των συνεδριάσεων, με τις καθυστερήσεις της ψήφισης του προϋπολογισμού........και άλλα πολλά ανομολόγητα δρώμενα απαράδεκτης τακτικής......είναι εκ του πονηρού, και αλλοτρίων διευκολύνσεων, από αυτή του συμφέροντος των ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ, που έχει ως χρέος και αποστολή να υπηρετεί ο ΦΟΔΣΑ......και θα προσβληθούν Νομικά, και σε κάθε επίπεδο, αν επιχειρήσουν να παίξουν το παιχνίδι των εντολέων τους.......
Εν αναμονή λοιπόν της συνεδριάσεως του ΦΟΔΣΑ την ερχόμενη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.......θυμίζουμε και ξαναθυμίζουμε στον πρόεδρο και τα μέλη του προεδρείου του ΦΟΔΣΑ.......πως :
ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΕΣΔΑ........ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ.......ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.......ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΩΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ......ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΜΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ??????
ΕΠΙ ΠΟΙΟΥ ΠΕΣΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.