Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

3η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, ΤΑΤΟΥΛΗ -ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ !!!

28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ......





Με την κατάθεση των μαρτύρων υπεράσπισης κ.κ. Χειβιδόπουλου Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και Παπαφωτίου, θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, συνεχίστηκε χθες στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ , η δίκη κατά των ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ, με μηνυτή την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Καλαμάτας.

Ο κ. Χειβιδόπουλος, αλλά και ο κ. Παπαφωτίου, είχαν κοινή γραμμή στήριξης του πολιτικού τους προϊσταμένου, με έμφαση στην κατάθεσή τους, της .......''ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ'' αλλά κυρίως της .......''ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ'' !!!

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, να μπορούσαν .....''ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ''  να ακούσουν με πόση ευκολία τους αναθέτουν όλες τις ευθύνες και τα παρατράγουδα, όταν αυτά προκύψουν, οι ίδιοι που τις ελέγχουν ΑΠΟΛΥΤΑ και τις κατευθύνουν στην λειτουργία τους !!!

Όλα κινήθηκαν στο πλαίσιο της '' ιδιαίτερης ευαισθησίας του Περιφερειάρχη, να τηρείται η νομιμότητα .....για να μη τους ξεφύγει τίποτα '' !!!
Ακόμα και τις αυστηρές επιστολές της εσωτερικής αλληλογραφίας, με τις οποίες έδινε ο σουλτάνος τις εντολές του αποκλεισμού των εφημερίδων που δεν του άρεσαν, μέσω του Γραφείου  Τύπου της Περιφέρειας, στο οποίο μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, είχε ως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ και γενικό διαχειριστή την αγία κόρη του......παρουσιάστηκαν στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ......ΩΣ ''ΑΠΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ Ή ΧΑΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ '' !!!!

Ειπώθηκαν τόσα περίεργα και απρόβλεπτα στρεψοδικίστικα πράγματα, που άφησαν άναυδο το ακροατήριο (όσους ασχολούνται και γνωρίζουν γεγονότα και καταστάσεις εννοείται ) , με τον τρόπο, που προσπάθησαν οι μάρτυρες, να εμφανίσουν ως υπέρμαχο της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και της ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ στην διοίκηση της Περιφέρειας.......τον αφέντη τους !!!

Επί 2 ώρες αγωνίστηκε με αξιέπαινη προσπάθεια ο κ. Χειβιδόπουλος, να πείσει το δικαστήριο, πως η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, είναι μια υποδειγματικά διοικούμενη περιφέρεια, από τον πολιτικό της προϊστάμενο, πως ΟΛΑ γίνονται και εξελίσσονται με γνώμονα μόνο την ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ !!!

Ενδιαφέρον είχε η και η κατάθεση του κ. Παπαφωτίου, γιατί στον απίστευτο ζήλο του, να ψάλλει τα εγκώμια στον πολιτικό του αφέντη, ξέφυγε της αυτοσυγκράτησης μερικές στιγμές, λέγοντας υπερβολές με έμφαση και προκαλώντας θυμηδία στο ακροατήριο !!!

Η απολογία ΤΑΤΟΥΛΗ είχε ενδιαφέρον και ίσως θα έπρεπε να είναι μαγνητοσκοπημένη, ώστε να μπορεί να τη δει ο κάθε ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ του, αλλά και ο κάθε πολίτης της Πελοποννήσου......
Τόση ευλάβεια για την ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.....τόση ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.....τόση ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ......και τόσοι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ.....ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ TOY.....θα μείνουν στην ιστορία.....

Το ντελίριο δε, του ''ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ''  μας άφησε άναυδους !!!
Είπε χαρακτηριστικά ανοίγοντας την απολογία του :

''ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΠΩ, ΠΩΣ ΕΧΩ ΒΑΘΕΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ 
ΑΛΗΘΕΙΑΣ ''

Ακολούθως και εντελώς αποσπασματικά αναφέρουμε τμήματα της απολογίας του :

''ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ......''

'' Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ.....''

Ξέχασε όμως να μας πει......ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ !!!!!!
Ούτε διευκρίνισε ΑΝ και ΠΟΙΟΥΣ ελέγχει ο ίδιος τελικά..........

Κι αλλού πάλι δήλωσε :

''ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ : ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ .....'' !!!!!!!!!!!!!!!

''  ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΗΘΟΣ.....Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ........'' !!!!!!!!!!!!!!!

'' ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.....ΕΙΧΑ 17 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΟΛΑ......'' !!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ????
ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ???

Αφού βάσει του ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ του, φέρεται γεννηθείς το 1953 !!! 

Δηλαδή , όταν έπεφτε η ΧΟΥΝΤΑ , ήταν μόλις 20 χρονών !!! 

http://ppel.gov.gr/periferiarchis/

Από πότε είχε αρχίσει την πολιτική του δράση, αν σκεφτεί κανείς ότι η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 1974..... όταν ο ίδιος ήταν μόλις 21 ....δηλαδή μόλις ενηλικιωθείς !!!

Από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ 17 ?????

Κανένας φυσικά δεν τον ρώτησε, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ 17 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ........ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

Τι σχέση είχε η  ΧΟΥΝΤΑ με την χθεσινή υπόθεση ???

Άραγε θα τα πληροφορηθεί όλα αυτά......ο καλός του συμπορευτής στο έργο της Περιφέρειας......κ. Δολτσινιάδης της Χ.Α. που του ψηφίζει πάντα ''ΝΑΙ'' ???

Μίλησε για τα 50 (!!!!!!) χρόνια του στον πολιτικό βίο !!!
Αλήθεια ΠΟΤΕ πρόλαβε ???
Από τα 12 βγήκε στην πολιτική ???
Πριν τελειώσει την εγκύκλιο μόρφωση  και Παιδεία του ???

Είπε ακόμα το εξής :

'' ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ '' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εμείς θα σας θυμίσουμε ΠΟΣΟ σημαντικό ΠΥΛΩΝΑ την θεωρεί με το ακόλουθο ΒΙΝΤΕΟ από την συνέντευξη τύπου, μετά την πρωτόδικη ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ (ακούστε τον και θα καταλάβετε ΠΩΣ νοιώθαμε, όταν ακούγαμε τους ύμνους του στην Δικαιοσύνη.....χθες στην αίθουσα του Εφετείου ) :


Η κυρία ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ, απολογήθηκε σε απόλυτα χαμηλούς τόνους, ΠΑΡ΄ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΔΙΑΚΟΠΤΩΝΤΑΣ 2-3 ΦΟΡΕΣ.....με αποτέλεσμα να την απειλήσει με ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Η κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!
Η απολογία της ήταν παροιμιώδης, για τον λόγο της σεμνότητας του ύφους και της αποπομπής από πάνω της κάθε ευθύνης και ενοχής στην διαμάχη της ΑΝΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ !!!
Αρνήθηκε απόλυτα την κατηγορία, στήριξε στο έπακρον την στάση του πολιτικού της αφεντικού.....αλλά μας έδειξε και το ''άλλο''  της πρόσωπο......αυτό της μετριοπάθειας και της ''σεμνότητας''  των χαμηλών τόνων και της συγκαταβατικότητας.......που μας είναι άγνωστο, στην άσκηση της πολιτικής εξουσίας που της έχει χαρίσει ο Πελοποννησιακός λαός !!!
Αναλυτικά της απολογίας της θα δίνουμε σε πολλές αναφορές μας στο μέλλον !!!
Αυτό που ενδιαφέρει να γνωρίζουμε ΟΛΟΙ και άμεσα, είναι οι δηλώσεις της για τον ΖΗΛΟ και την ΑΓΩΝΙΑ της ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ........όταν αναφέρθηκε στην περίπτωση του ΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ , ένα θέμα που είχε βγει πρωτοσέλιδο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και που γι΄ αυτό έκανε μήνυση ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ στην εφημερίδα !!!!!
Είπε η κυρία θεματική χαρακτηριστικά :

''ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΟ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ....ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ......''

  { Ας το κρατήσουμε αυτό σαν ΑΙΤΙΟ, να ξέρουμε ΠΟΙΟΣ θα είναι ο υπεύθυνος να καλέσει το ΚΕΕΛΠΝΟ......ΑΝ και ΟΤΑΝ ξαναβουλιάξουμε στο σκουπίδι, από τις ανικανότητες όλων......

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΖΟΤΑΝ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ.....ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ !!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ .......
Η ιδιαίτερη αγωνία της κυρίας θεματικής για τους τουρίστες .......μας άφησε άναυδους, σε σχέση με την ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ......ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ.....ΟΤΑΝ ΣΑΠΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΝΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ........Κι επειδή θα ξανάρθει το θέμα - έτσι μας προϊδεάζει ο πολιτικός της αφέντης.......να ξέρουμε ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ......ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ !!!!!   }

Η κυρία θεματική, αναφερόμενη στον τύπο είπε :

'' Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ....ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ !!! ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ''.......

Αποδίδοντας έτσι την πρόθεση στον εκδότη, να ελέγξει τον περιφερειάρχη........που φάνηκε πως ήταν η κοινή γραμμή της υπεράσπισης !!!!!!!

Απαξίωσε επίσης η κυρία θεματική, τα έγγραφα - ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ....ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  που έφερε η πολιτική αγωγή, ως αποδεικτικά του αποκλεισμού της εφημερίδας, από τις δημοσιεύσεις της Περιφέρειας, λέγοντας πως  :


'' ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ !!!  ΠΟΛΙΤΙΚΑ !!!
ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΑ !!!
ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ !!! ''

Μάλλον η κυρία θεματική, θεωρεί πως σε ΟΛΑ....μα ΟΛΑ τα θέματα, μπορεί και έχει το δικαίωμα, να απαξιώνει κατά το δοκούν την σημασία τους......ή αναλόγως να υπερθεματίζει......

ΈΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ......

ΟΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η συνέχεια της υπόθεσης στο τέλος του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.