Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ !!! ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ !!!

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ......ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ !!!
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ.....ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΤΟΤΕ ?????????


























Στην συνεδρίαση του συντονιστικού Οργάνου της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον συντονισμό των ενεργειών προ της  αντιπυρικής περιόδου παρευρέθηκε ο Διοικητής της Π.Υ. Τρίπολης Πύραρχος Αθανάσιος Κολυβήρας , σήμερα Μεγάλη Τρίτη 12 Απριλίου και έθεσε μεταξύ άλλων, και το τεράστιο πρόβλημα της παράνομης χωματερής του Αγίου Βλάση, που τον χαρακτήρισε ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗ ΒΟΜΒΑ !!!!
Και πως αλλιώς να τον χαρακτηρίσει, όταν ΜΕΣΑ στο ΔΑΣΟΣ έχουν συσσωρευθεί όλα τα σκουπίδια του Δήμου Τρίπολης ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΕΙ......εδώ και 2  ολόκληρα χρόνια, χωρίς να γίνεται καμία ενέργεια από πουθενά, για την ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, που ήταν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κι από τότε και ύστερα του Δήμου Τρίπολης......
Ας ελπίσουμε να μη θρηνήσουμε ώρες καταστροφικές για τον τόπο μας και το πανέμορφο ΔΑΣΟΣΣ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ που υπάγεται στην προστατευτική συνθήκη NATURA !!!!!!!
Εκεί είναι μια βραδυφλεγής βόμβα που περιμένουμε ποτέ θα σκάσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.