Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ??? ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ....ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ARCADIAPORTAL ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ???

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΗΝ ''ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ''  ΚΑΙ ΤΗΝ .....''ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ'' ???



Την ώρα που η κυβέρνηση επεξεργάζεται την προκήρυξη των θέσεων των νέων ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ των ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ της χώρας, δόθηκε στην δημοσιότητα ( και φυσικά οι υποθέσεις περιττεύουν !!!) σε τοπικό πόρταλ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ, το βιογραφικό του μέλους της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, κ. ΑΚΗ ΧΟΥΖΟΥΡΗ......ως του πλέον επικτρατέστερου για τη θέση του Διοικητή του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ !!!

http://www.arcadiaportal.gr/news/o-akis-hoyzoyris-neos-dioikitis-sto-panarkadiko-nosokomeio-tripolis

Αναρωτιόμαστε εύλογα, προς ΤΙ η τόσο μεγάλη βιασύνη να προβληθεί η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, για την υποψηφιότητα του διοικητή του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, όταν το Υπουργείο, έχει ήδη δημοσιεύσει τα προσόντα ΧΩΡΙΣ να έχει κάνει έναρξη της προκήρυξης των θέσεων !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ :

http://www.healthreport.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CE%B9-%CE%B4/

ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ?????
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ARCADIAPORTAL ?????
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΘΕΣΗ ?????
ΓΙΑΤΙ ΣΠΕΥΔΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ) κ. ΑΚΗΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ........ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ?????
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.