Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ !!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!

ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ 50.000,00 ΕΥΡΩ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΙ Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ !!!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.....Αρχές του χρόνου, οι αυτολιβανωτοί των αιρετών της Περιφέρειας, για την .....εξωστρέφεια της Πελοποννήσου, έγραψαν ιστορία.
Πήραν εγκρίσεις επί εγκρίσεων, τα σχέδιά τους για περιφορά της ΜΥΘΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ανά τας Ευρώπας........τουλάχιστον, για συμμετοχή σε εκθέσεις προβολής !!!

file:///C:/Users/%CE%A3%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9/Downloads/70%CE%93%CE%997%CE%9B1-%CE%9698.pdf

Σήμερα πληρώνουμε τους λογαριασμούς και αυτό που αντιλαμβανόμαστε, όσοι κοιτάζουμε έτσι στα πεταχτά το ΔΙΑΥΓΕΙΑ, είναι πως ο αυτοκράτορας της Τατουλονήσου, δεν φείδεται χρημάτων για δημόσιες σχέσεις και αναψυχή των εκλεκτών συνεργατών του, προκειμένου να εμφανίσει την Πελοπόννησο των ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ και των ΡΥΠΩΝ, ως μια φανταστική χώρα......με αειφορία και πράσινα άλογα......
ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ 50.000,00 ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΑ 2 ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑΣ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!
ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ !!!
ΙΔΟΥ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/60%CE%9E%CE%957%CE%9B1-%CE%954%CE%95?inline=true

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ.....Ο ΜΥΘΟΣ !!!
Γιατί η πραγματικότητα είναι εδώ :


                                                                                             
Πληρώνουμε σαν κορόϊδα, ταξιδάκια όπου προκύψει, με το πρόσχημα της προώθησης της ΜΥΘΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.........
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ........
Καιρός να ξυπνήσουμε από το ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.