Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!! ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΜΕΑ, ΜΕΤΟΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!

ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ, ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, ΕΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΛΕΥΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ???
ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ???

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ....ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΑΝ ΜΕ ''ΣΤΟΡΓΗ''  ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΕΛΥΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΑ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ???




Για την ιστορία σημειώνουμε πως αυτή η πολύκροτη υπόθεση, του βιαστή παιδιού ΑΜΕΑ , που το μετέφερε ως οδηγός σχολικού δρομολογίου, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ιδιοκτήτης ταξί και λεωφορείου του ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, και σύμφωνα με τις διαρρεύσασες πληροφορίες από η δίκη που εγινε κεκλεισμένων των θυρών, πιθανότατα και πατέρας των ΔΙΔΥΜΩΝ ΤΕΚΝΩΝ που γεννήθηκαν από τον βιασμό, πήρε πολύ μεγάλο χρόνο να εξελιχθεί και να τελεσιδικήσει, αφού ο αδίστακτος εγκληματίας αρνιόταν να κάνει τεστ DNA, προφασιζόμενος ακόμα και τον.......μάρτυρα ΙΕΧΩΒΑ !!!
ΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ........ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΠΑΝΤΩΣ !!!
Επιτέλους όμως πήρε ένα τέλος η υπόθεση αυτή.....
ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ......
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΕΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΑΡΑΔΙΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ......
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ......ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΜΕΑ.....
ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ???
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ....ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ....ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.